į kokio dydžio namą kraustotės, kad tiek palangių bus?
QUOTE(saintlina @ 2011 01 26, 12:29)
į kokio dydžio namą kraustotės, kad tiek palangių bus?
Na, man tai diiidelis, bet butas Iš 1 k. kraustysimės į 3 k. Tai palangių jau ne 2 bus
QUOTE(Casual @ 2011 01 26, 11:33)
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 26, 12:39)
Niekur toli ir nebuvau dingusi...
Tikiuosi virtuali susisiekimo priemonė neužstrigs.
Madmuazel, su sėja niekur nepavėluosi, paprikas ir čili sėti nevėlu ir vasario pirmąją savaitę.
QUOTE(Ex @ 2011 01 26, 15:13)
Madmuazel, su sėja niekur nepavėluosi, paprikas ir čili sėti nevėlu ir vasario pirmąją savaitę.
aš pernai sėjau vasario gale ir super buvo
Nevėlu... ale kol mano užaugs O seilė tįsta į jūsų žiūrint Norėtusi kartu auginti.
Merginos, Aaagnex, Edexa ir kitos, kurios turi kruva ciliu prikaupusios, ar visas rusis planuojate seti? Nes as pasimetus, nezinau ka daryt...
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 26, 14:53)
Na, man tai diiidelis, bet butas Iš 1 k. kraustysimės į 3 k. Tai palangių jau ne 2 bus
Bet ir naujame bute palangių greitai pritrūks
Laba laba :bigsmile ale uzejau kampeli
ciliukus pasejus jau , bet dar nedygsta
pasidalinkit kokios papriku veisles derlingos ir riebios taip megstam, ale vis nenutaikau
skaitau skaitau, jus tik pavadinimais svaistotes bet nesuprantu apie ka kalba eina
ciliukus pasejus jau , bet dar nedygsta
pasidalinkit kokios papriku veisles derlingos ir riebios taip megstam, ale vis nenutaikau
skaitau skaitau, jus tik pavadinimais svaistotes bet nesuprantu apie ka kalba eina
Nu va jau atsirinkau
ir zinau ko noriu, nors dar jokiu seklu neturiu
ir zinau ko noriu, nors dar jokiu seklu neturiu
QUOTE(Pentarda @ 2011 01 26, 21:25)
ir ką gi išsirinkot?
QUOTE(saintlina @ 2011 01 26, 23:48)
ir ką gi išsirinkot?
Labai neturiu kantrybes daug skaityt
issirinkau tuos kur veda iki salnu California Wonder
dar tiko man si nuomone .."Corno Rosso - man patiko, dar ir Shetelig hibridą vieną -Kostas F1 nusipirkau (pernai irgi sėjau - laaabai ilgos paprikos užaugo, viena apie 25 cm"
ciliuku mazyliu vazoniniu pasisejau is savu seklu dar uzmaciau, tai noreciau jalapeno pipiru
QUOTE(Pentarda @ 2011 01 26, 22:19)
issirinkau tuos kur veda iki salnu California Wonder
dar tiko man si nuomone .."Corno Rosso - man patiko, dar ir Shetelig hibridą vieną -Kostas F1 nusipirkau (pernai irgi sėjau - laaabai ilgos paprikos užaugo, viena apie 25 cm"
California Wonder rasit bet kurioj sėklų parduotuvėj ir prekybos centruose.
O va Corno Rosso ir Kostas tai net neįsivaizduoju, kur Madmuazele pirko. Shetelige šiemet tokių nemačiau.