Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(vobla @ 2011 01 25, 12:30)
as tai tikrai nesesiu, nes net seklu dar neturiu.
pernai sejau maximines elementariasias po 80 centu pakiukas. dvi veisles, bet augo praktiskai vienodos.  bet paprikos augo nerealios- po 10-15 dideliu storasieniu papriku. saldzios kaip parduotuvines atvezitnes, sultingos. susodinus buvau  gan tankiai- po kokis 6 i kvadratini metra, bet  vistiek jos  nuo vaisiu pertekliaus meme man griuti-  teko kiekviena prie pagaliuko priristi, nes tiek derliaus kotai nebeatlaike...vede iki pat salnu. kiek per vasara  derliaus neuemiau -  gal kokius 10 XXL maximiniu maisu doh.gif  valgem, kepem, konservavom ir dar i kaire ir desine visiems dalinau- musu seimai buvo stipriai per daug...suprtau, kad papirkoms smagu augti prie agurku, joms patinka daug dregmes ir rugstoka manao dirva... nieks taip gerai nederejo, kaip paprikos...uzsitarnavo mylimiausios darzoves statusa jos pas mane... biggrin.gif

bigsmile.gif oho... O gal prisimenat koks pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 25, 20:37)
Aciu d tik dvieju rusiu

o kokie antrieji?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 25, 20:54)
o kokie antrieji?

vieni varpeliai,kiti panasus i siuos http://www.supermama...?...&p=41005827.tik ckiek supratau,cia mazuciai,o mano didesni.bent jau turetu buti ax.gif
Atsakyti
lenda jau čiliai ir pas mane thumbup.gif RA by..kai jau šeši išlindę (stipriai įtariu, kad dygs šimtu procentu), taip pat sparčiai dygsta Bolivian Rainbow, Purple tiger, Eksplosive Blast. Kitų laukiu ryt poryt ax.gif
Atsakyti
as jau snd sapnavau ciuliukus(gal cia po vakar psihologines traumos hihihi.gif )ir dar labai idomius pomidorus.augo ant stiebu,kaip tulpes,tik dideliu krumu cool.gif
va taip jie atrode vakar
user posted image
o cia jie atrodo snd ax.gif
user posted image
Atsakyti
taigi gerai atrodo, gerokai paaugę thumbup.gif Tokiais tempais gegužį jau lapnosi pipirus.

Pas mane šiandien Cayennu miškas. Rodo nosytes ir varpeliai, jalapenai, Bulgarian carrot.
Kol kas nesimato pačių aštriausiųjų.
Bet šiaip sėklyčių daigumas superinis. Edex, Aagnex, RA puikios jūsų sėklytės thumbup.gif
Atsakyti
Nuo praėjusių metų vis dar dera du mano čili egzemplioriai - Štepselis ir Tarapunka smile.gif

user posted image

Vakar pasėti nauji šildosi katilinėj, taigi dar nėr ką rodyt...
Atsakyti
Ex-Edex bigsmile.gif grizai? smagu 4u.gif

o kokie chiliai fainuoliai biggrin.gif
manishkiai pernyksciai tai sustinge laike- kaip padejau ant palanges su pipirais taip ir stovi- nei auga nei ziedus meta- tiesiog sustingo biggrin.gif
Atsakyti
ar daug dar Štepselio neužfiksuota kadre? Nors dabar net suabejojau, kuris kaip iš tikrųjų turi būti pavadintas. Nebepamenu, kuris iš jų didelis buvo, kuris mažas  biggrin.gif
Žiūriu, gražus darželis sausio mėnesį. Svogūnai su čiliais dera... Gal ant kitos palangės pomidorai raudonuoja ir agurkus kasdien skini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2011 - 10:44
Jau kaip pavydas bambą graužia... O aš vis dar negaliu sėti protest.gif

Ex, kaip faina, kad sugrįžai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 26, 11:39)
Jau kaip pavydas bambą graužia... O aš vis dar negaliu sėti protest.gif

o kodėl tu negali sėti? Kas trukdo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 26, 12:10)
o kodėl tu negali sėti? Kas trukdo?

Neturiu kur.. dar tik šį savaitgalį persikraustysim doh.gif Netampysiu juk indelių su pasėtom sėklytėm schmoll.gif

hrrrrrrrrr........

na, bet ir privalumai bus - turėsiu žyyyyymiai daugiau palangių lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 26 sausio 2011 - 12:13