Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Militux @ 2011 01 25, 11:06)
Aš pernai sėjau vasario viduryje ir kai vežiau į šitnamį sodinti jie jau buvo su žiedais ir paprikytėmis susiformave kai kurie g.gif todėl suabejojau  ar ne per anksti blush2.gif

as taip pat pernai sejau vasario vidury ir sodinau jau su ziedais stipriai peraugusius. siemet tikrai anksciau nesesiu, gal net vasario pabaigon. saules jau bus daugiau- daigai bus stipresni...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 25, 12:09)
Aš sodinsiu kaip ir pernai Corno Rosso - man patiko,  dar ir Shetelig hibridą vieną -Kostas F1 nusipirkau (pernai irgi sėjau - laaabai ilgos paprikos užaugo, viena apie 25 cm blink.gif ). Na ir šituos California Wonder nusipirkau pabandymui.

Man pernai 4 išdygo sėklos raudonųjų(pavadinimo nepamenu, reiks šiandien pasižiūrėt) tai viso normalio didžio 4-6 paprikas užmegzdavo, o viena tai vos ne su lyg pomidorais aukčio buvo blink.gif ir 10 kažkur paprikų užmegzdavo.Tik nuskindavau tuoj vėl megzdavo. Visos sėklos iš to pačio pakelio blink.gif ir va kaip būna g.gif
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2011 01 25, 12:14)
as taip  pat pernai sejau vasario vidury ir sodinau jau su ziedais stipriai peraugusius. siemet tikrai anksciau nesesiu, gal net vasario pabaigon. saules jau bus daugiau- daigai bus stipresni...

Tai va ir aš susimėčiau,nebežinau kaip pasielgti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 25, 11:00)
aš irgi baisiai susidomėjus vieno indelio kampelį pakapsčiau  biggrin.gif  Dygsta čiliai. Tuoj išlys. Tik kaži, kiek jų sudigs iš pasodintų. Net baisoka, jei visi  blink.gif  Neturėsiu kur tokio daržo namie sudėliot persodinus po vieną..

Kokias paprikas ruošiatės sodint?  Man pernai labai derėjo ir iki pat šalnų California Wonder. Bet ar šiemet jas pirkau? Nugi ne  doh.gif  Vis kažkoks kvailas noras ką nors stebuklingesnio surast  biggrin.gif Nusipirkau kažkokias hibridines Volga, Gourmet ir Trapez. Dėl tų Trapez dabar abejoju. Gal kas turit atsiliepimų?
Mačiau dar Shetelige King Arthur. Tikriausiai reiks dar ir šiom susigundyt  g.gif

drinks_cheers.gif vat ir man baisu pasidare,eigu jie visi isdygs.tai tikrai reiks kaimynes prasyt,kad priglaustu.nes su broliu susitarti tai sukus atvejis,o virtuvej jiems tikrai ne vieta.
o del pavadinimu,tai net nezinau kokie pas mane g.gif tik maciau pas anyta,kad jie ne kabantis,o auga staciai.kazkas panausaus
http://www.supermama...?...&p=41005827

Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 01 25, 12:16)

Tai va ir aš susimėčiau,nebežinau kaip pasielgti g.gif

as tai tikrai nesesiu, nes net seklu dar neturiu.
pernai sejau maximines elementariasias po 80 centu pakiukas. dvi veisles, bet augo praktiskai vienodos. bet paprikos augo nerealios- po 10-15 dideliu storasieniu papriku. saldzios kaip parduotuvines atvezitnes, sultingos. susodinus buvau gan tankiai- po kokis 6 i kvadratini metra, bet vistiek jos nuo vaisiu pertekliaus meme man griuti- teko kiekviena prie pagaliuko priristi, nes tiek derliaus kotai nebeatlaike...vede iki pat salnu. kiek per vasara derliaus neuemiau - gal kokius 10 XXL maximiniu maisu doh.gif valgem, kepem, konservavom ir dar i kaire ir desine visiems dalinau- musu seimai buvo stipriai per daug...suprtau, kad papirkoms smagu augti prie agurku, joms patinka daug dregmes ir rugstoka manao dirva... nieks taip gerai nederejo, kaip paprikos...uzsitarnavo mylimiausios darzoves statusa jos pas mane... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 01 25, 13:30)
nieks taip gerai nederejo, kaip paprikos...uzsitarnavo mylimiausios darzoves statusa jos pas mane... biggrin.gif

Gal pasisekė geras veisles pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Man pernai paprikos irgi super derėjo-o jei dar būtų pradėję ne nuo rugpjūčio vidurio doh.gif Manau, kad pernai vasara buvo labai tinkama paprikoms thumbup.gif
Atsakyti
esu infarkto busenoj verysad.gif ateinu is virtuves i kambari,o mano mazasis princas isverte dezute su ciliukais scare.gif tai dabar nezinau kuriam kampe 'varpeliai" g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 25, 12:47)
Gal pasisekė geras veisles pirkti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif sutinku nes kartais ir pigios geriau dera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 25, 14:32)
esu infarkto busenoj verysad.gif ateinu is virtuves i kambari,o mano mazasis princas isverte dezute su ciliukais scare.gif tai dabar nezinau kuriam kampe 'varpeliai" g.gif

Tai jau dabar sužinosi tik kai vaisius megs doh.gif Gaila doh.gif
Atsakyti
Oi kaip uzjauciu man pernai taip mergaite su pomidoru seklom uztaise, tai tikrai labai nemalonu....
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 25, 14:32)

nieko tokio, bus dar įdomiau dabar mirksiukas.gif Gal kaip nors bus įmanoma atmetimo būdu nustatyt. Na, pagal augalo aukštį, lapus, žiedus ar pan. Ar daug pavadinimų čilių sėjai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 25, 18:44)
nieko tokio, bus dar įdomiau dabar  mirksiukas.gif  Gal kaip nors bus įmanoma atmetimo būdu nustatyt. Na, pagal augalo aukštį, lapus, žiedus ar pan. Ar daug pavadinimų čilių sėjai?

Aciu d tik dvieju rusiu
Atsakyti