Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Casual @ 2011 01 25, 10:56)
blink.gif  oho.......
thumbup.gif

unsure.gif aš dar nepasėjau, o ne per anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 01 25, 10:57)
unsure.gif aš dar nepasėjau, o ne per anksti g.gif

JAU PATS LAIKAS SETI mirksiukas.gif , nes ju vegetacijos periodas gana ilgas mirksiukas.gif
as jau siandien sesiu, tik kad per daug nepasiseciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2011 01 25, 11:02)
JAU PATS LAIKAS SETI  mirksiukas.gif , nes ju vegetacijos periodas gana ilgas mirksiukas.gif
as jau siandien sesiu, tik kad per daug nepasiseciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš pernai sėjau vasario viduryje ir kai vežiau į šitnamį sodinti jie jau buvo su žiedais ir paprikytėmis susiformave kai kurie g.gif todėl suabejojau ar ne per anksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 25, 09:56)
blink.gif  oho.......
thumbup.gif

pati labai nustebau blink.gif pirkau thomas philips zeme daigams su kazkokiais priedais.(siuo momentu nepasakysiu,nes maisas rusyj).ir dabar galvoju,gal ten ko nors buvo pateke g.gif ju ten jau islinde virs 10,kai truputi ugtels,ikelsiu foto.
dar snd,kaip ciakava zosia,pakrapsciau indeli su paprikom,tai irgi jau lenda bigsmile.gif
Atsakyti
tie priedai - perlitas, kuris užtikrina oro patekimą šaknų zonoje. Chemiškai daigų neveikia.
Atsakyti
o mano ciliukai nedygsta jau 8 diena g.gif gal per salta? padejus as juos uzdaram "siltnamiuke" ant lentynos ten rodo 22 laispnius, bet kas keisciausia kad tas siltnamis man visai nerasoja, o ir zeme niekaip nepradziusta g.gif ant radiatoriu negaliu det- nes iskart katinas numes
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 01 25, 10:26)
tie priedai - perlitas, kuris užtikrina oro patekimą šaknų zonoje. Chemiškai daigų neveikia.

tikriausiai g.gif
QUOTE(ne mama @ 2011 01 25, 10:32)
o mano ciliukai nedygsta jau 8 diena g.gif  gal per salta? padejus as juos uzdaram "siltnamiuke" ant lentynos ten rodo 22 laispnius, bet kas keisciausia kad tas siltnamis man visai nerasoja, o ir zeme niekaip nepradziusta g.gif ant radiatoriu negaliu det- nes iskart katinas numes

o gal nenumes.jug nepabandzius nezinosi.nebent katinas labai jau isdykes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2011 01 25, 11:02)
JAU PATS LAIKAS SETI  mirksiukas.gif , nes ju vegetacijos periodas gana ilgas mirksiukas.gif

Nu dar ne į temą, o kaip su baklažanais irgi jau reik sėt, nes jie panašiai kaip paprikos auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 25, 10:14)
dar snd,kaip ciakava zosia,pakrapsciau indeli su paprikom,tai irgi jau lenda bigsmile.gif

aš irgi baisiai susidomėjus vieno indelio kampelį pakapsčiau biggrin.gif Dygsta čiliai. Tuoj išlys. Tik kaži, kiek jų sudigs iš pasodintų. Net baisoka, jei visi blink.gif Neturėsiu kur tokio daržo namie sudėliot persodinus po vieną..

Kokias paprikas ruošiatės sodint? Man pernai labai derėjo ir iki pat šalnų California Wonder. Bet ar šiemet jas pirkau? Nugi ne doh.gif Vis kažkoks kvailas noras ką nors stebuklingesnio surast biggrin.gif Nusipirkau kažkokias hibridines Volga, Gourmet ir Trapez. Dėl tų Trapez dabar abejoju. Gal kas turit atsiliepimų?
Mačiau dar Shetelige King Arthur. Tikriausiai reiks dar ir šiom susigundyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 25, 12:00)
Kokias paprikas ruošiatės sodint?  Man pernai labai derėjo ir iki pat šalnų California Wonder. Bet ar šiemet jas pirkau? Nugi ne  doh.gif  Vis kažkoks kvailas noras ką nors stebuklingesnio surast  biggrin.gif Nusipirkau kažkokias hibridines Volga, Gourmet ir Trapez. Dėl tų Trapez dabar abejoju. Gal kas turit atsiliepimų?
Mačiau dar Shetelige King Arthur. Tikriausiai reiks dar ir šiom susigundyt  g.gif

Reiks man šiandien irgi pasižiūrėt ką beturiu doh.gif visai atsilikau šiais metais doh.gif
Pernai sodinau 5 geltonų ir 5 raudonu. Tai išdygo geltonosios 3 o raudonosios 4 tai va doh.gif dadedu tik kelias sėklas daugiau, nes tada reik eiti iš proto kur padėti ax.gif doh.gif
Atsakyti
pernai taip pat auginau Caifornia Wonder. Šiemet bandysiu Robertina - gali augti tiek nešildomuose šiltnamiuose, tiek lauke. Turėtų užaugti storasieniai, tamsiai raudoni ir patys vaisiai dideli.
Atsakyti
Aš sodinsiu kaip ir pernai Corno Rosso - man patiko, dar ir Shetelig hibridą vieną -Kostas F1 nusipirkau (pernai irgi sėjau - laaabai ilgos paprikos užaugo, viena apie 25 cm blink.gif ). Na ir šituos California Wonder nusipirkau pabandymui.
Atsakyti