Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(saintlina @ 2011 01 21, 14:45)

Tai laukiam ir pomidorų temoje  smile.gif

Ačiū 4u.gif , dažnai ten paskaitau, bet dar neturiu nei vienos pomidoro sėklos blush2.gif Vyrui "prigrasinau" lotuliukas.gif , kad šiemet būtų šiltnamis, nes pernai "tipo nespėjo" doh.gif
Atsakyti
Gal kas auginot paprikas "California wonder"? Raso, kad jau super, ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 22, 16:33)

pernai tokias sejau smile.gif kol daigelius auginu tai man jie vargo,kazkaip nemoku isbujonint biggrin.gif o pasodinus i siltnamio zeme atsigauna ir vaisu dave...krumelius teko genet ir priraisiot, o skonis, ka as zinau....paprika kaip paprika,visos jos man vienodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 22, 15:33)

aš auginau. Man pernai laaabai derėjo thumbup.gif
Atsakyti
Reiskias ne veltui nusipirkau bigsmile.gif Svajoju jau apie farsiruotas paprikas - galeciau valgyt ir valgyt biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kurioj temoj kazkas buvo sejos kalendoriu imetes? neberandu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 24, 10:22)
merginos, kurioj temoj kazkas buvo sejos kalendoriu imetes? neberandu... schmoll.gif

Kur bendrai apie daržą plepam mirksiukas.gif
Papildyta:
Va
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 24, 11:25)
Kur bendrai apie daržą plepam mirksiukas.gif
Papildyta:
Va
My Webpage

aciu 4u.gif 4u.gif
na, ir kodel butent siandien-NEPALANKI doh.gif doh.gif
Atsakyti
yahoo.gif snd tik 4 diena,kaip pasejau,o jau kalasi ciliukai assa.gif aisku,dziaugtis dar anksti,nes nezinia,kaip ten toliau bus g.gif bet kur pries tai sejau visai nesudygo.
aciu,saintlina uz gera minti su radiatorium. aciuks.gif 4u.gif tikrai nebuciau pagalvojus,kad taip galima. mastau.gif

Atsakyti
nėr už ką. Būtum ir pati sugalvojus.
Pas mane lyg dar nedygsta. Bet nėr ko varyt Dievo medin, dar tik ketvirta diena kaip pasėti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 20:00)
nėr už ką. Būtum ir pati sugalvojus.
Pas mane lyg dar nedygsta. Bet nėr ko varyt Dievo medin, dar tik ketvirta diena kaip pasėti.

gal ir buciau sugalvojus,isejus i pensija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 24, 20:03)
yahoo.gif snd tik 4 diena,kaip pasejau,o jau kalasi ciliukai assa.gif

blink.gif oho.......
thumbup.gif
Atsakyti