Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 01 20, 23:23)
pavyks,pavyks, tik nenusiteik pesimistiskai smile.gif nepasiseks siemet, pasiseks kitamet, tik nenuleisk ranku 4u.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 20, 21:07)
friends.gif Norisi kažko naujo:čiliukų, pekino kopūstų, moliūgų ir dar ko nors, tik kažin, kaip pavyks  blush2.gif

tai kad labai realūs norai. Čia gi nepavykti negali. Pasodini ir auga sau. Čiliukai pas mane lauke puikiausiai augo, nereik jokio šokinėjimo. Moliūgai irgi ne probleminis augalas. Manyčiau, šias daržoves netgi paprasčiau augint nei tas nuostabasias lelijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 21, 00:02)
tai kad labai realūs norai. Čia gi nepavykti negali. Pasodini ir auga sau. Čiliukai pas mane lauke puikiausiai augo, nereik jokio šokinėjimo. Moliūgai irgi ne probleminis augalas. Manyčiau, šias daržoves netgi paprasčiau augint nei tas nuostabasias lelijas  mirksiukas.gif

Su lelijomis lengviau ax.gif , o ledo salotų nemokėjau užauginti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 20, 18:09)
pas mane irgi be skyluciu. Vandens daug nepilu, tik kad drėgna būtų. Aš visad taip daiginu, greit sudygsta.  Dėžutę dedu į maišiuką ir statau ant radiatoriaus. Tik tą maišiuką vis reik pravėdint, kad drėgmės neprisikauptų perdaug ir nepradėtų pūti sėklytės. O kai tik sudygsta, keliu ant palangės.
Radiatoriai dabar pas mus nėr karšti.

tada super thumbup.gif lauksiu daigu.labai jau laukiu edexos varpeliu.jie man sexi atrodo ax.gif tik dar skonio nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 20, 21:07)
friends.gif Norisi kažko naujo:čiliukų, pekino kopūstų, moliūgų ir dar ko nors, tik kažin, kaip pavyks  blush2.gif

Žinoma kad pavyks.. thumbup.gif Jei man jaunai nepatyrusiai pavyko, tai tau tikrai pavyks mirksiukas.gif

QUOTE(jediara @ 2011 01 20, 22:24)
Su lelijomis lengviau ax.gif , o ledo salotų nemokėjau užauginti doh.gif

Ledo salotas reikia retai sodinti-man pernai kelios gūžės šiltnamyje užaugo biggrin.gif

Priminkit, varpeliai ne aštrūs? o saldūs?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 21, 13:14)
Žinoma kad pavyks.. thumbup.gif  Jei man jaunai nepatyrusiai pavyko, tai tau tikrai pavyks mirksiukas.gif
Ledo salotas reikia retai sodinti-man pernai kelios gūžės šiltnamyje užaugo biggrin.gif

Kažkaip daržovės dabar pradėjo atkreipti dėmesį, nes sveika ir skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 21, 11:14)

Astrus ir varpeliai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 21, 11:14)

įsisvajojai.. biggrin.gif Saldžių čilių užsimanei?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 21, 12:02)
įsisvajojai..  biggrin.gif  Saldžių čilių užsimanei?

Is saldziu ne ciliai jau zinoma, bet augino Aaagnex pernai kiek pamenu Mini belle bordo 4u.gif
Atsakyti
o saldziuju papriku dar nesejat?
kazkaip galvoju kad per pilnati gal negerai set g.gif ar jus neziurit i menulio fazes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 21 sausio 2011 - 12:29
QUOTE(jediara @ 2011 01 21, 11:46)

Oi, tikrai thumbup.gif thumbup.gif Jau kaip laukiu šviežių daržovių... anksčiau nelabai jų valgydavau, mėgdavau, o dabar tik duok..mmm..

QUOTE(saintlina @ 2011 01 21, 12:02)
įsisvajojai..  biggrin.gif  Saldžių čilių užsimanei?

Nea, kažkodėl užsifiksavę, kad jie nėra aštrūs lotuliukas.gif

QUOTE(AisteZ @ 2011 01 21, 12:08)
Is saldziu ne ciliai jau zinoma, bet augino Aaagnex pernai kiek pamenu Mini belle bordo 4u.gif

Aga, turiu ir šituos...berods Edexa man atsiuntė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 01 21, 12:29)
o saldziuju papriku dar nesejat?
kazkaip galvoju kad per pilnati gal negerai set g.gif  ar jus neziurit i menulio fazes g.gif

paprikų dar nesėjau. Pernai pasėjau vasario 15 ir į šiltnamį sodinau jau žydinčias. Tai manau, kad bus gerai ir šiemet panašiai daryt.
O čiliai nespėjo lauke visi sunokt, tai bandau ankstint sėją.
Į mėnulio fazes ir į palankias/nepalankas dienas niekada nežiūriu. O va šiemet kažkas parašė, kad tinkamos sėti dienos sausio 20-21, tai ir užsikabinau. Galų gale, niekuo ne blogesnės dienos už kitas, o dar ir laisvą dieną vakar turėjau biggrin.gif Na, ir susodinau. Augs tie čiliai, kur jie dings.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 01 21, 11:46)

Tai laukiam ir pomidorų temoje smile.gif
Atsakyti