Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(saintlina @ 2011 01 20, 08:55)
o aš paprastai išvis nežiūriu nei mėnulio, nei kalendoriaus. Sėju kada susigalvojus. Nežinau, kodėl čia šiemet parūpo tos tinkamos dienos  doh.gif
O kada tas priešpilnis nusimato?

po pernai isaugusio "derliaus"s.m.bandysiu sodint pagal menuli rolleyes.gif
http://www.oruprogno.../menulio-fazes/
nu ir aisku na ir,aisku,vadovausiuos jusu prakrtika mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau 18d pasejau ciliukus- sejau po kelias seklytes 5 rusiu, nezinau jei sudygs visi bus gaila naikint- bet reiks gal kaip nors mamai isiulyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 20, 10:55)

o aš paprastai išvis nežiūriu nei mėnulio, nei kalendoriaus. Sėju kada susigalvojus. Nežinau, kodėl čia šiemet parūpo tos tinkamos dienos  doh.gif
O kada tas priešpilnis nusimato?

Aš taip pat pastebėjau, kad šiemet labai domisi palankiomis sėjimo dienomis - mano "sėjos kalendorius" - iš močiutės ir mamos, o svarbiausia augalams gera priežiūra, tręšimas, apsauga nuo kenkėjų, tuomet nereikės ieškoti palankių dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 20, 09:42)
Aš taip pat pastebėjau, kad šiemet labai domisi palankiomis sėjimo dienomis - mano "sėjos kalendorius" - iš močiutės ir mamos, o svarbiausia augalams gera priežiūra, tręšimas, apsauga nuo kenkėjų, tuomet nereikės ieškoti palankių dienų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif bet kai mano bute saule pasirodo tik po pietu,tai bandysiu nors su menulio pagalba,ka nors isauginti.nes is pirktiniu papriku nieko doro neisaugo.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 20, 11:52)
drinks_cheers.gif bet kai mano bute saule pasirodo tik po pietu,tai bandysiu nors su menulio pagalba,ka nors isauginti.nes is pirktiniu papriku nieko doro neisaugo.

"Gaminkite" dirbtinę saulę mirksiukas.gif Pirkti galima tik žinomo žmogaus, nes šiaip, veislės pačios geriausios, o kai užaugini - nieko gero unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 20, 10:05)
"Gaminkite" dirbtinę saulę  mirksiukas.gif Pirkti galima tik žinomo žmogaus, nes šiaip, veislės pačios geriausios, o kai užaugini - nieko gero  unsure.gif

su "dirbtine"saule nelabai kas gausis,nes mazas vaikas irgi tada prie "saulutes "lenda smile.gif
Atsakyti
o as vakar su vienu senoliu plepejau apie menulio itaka, tai zmogus kuris ne vienus metus uzsieme sodininkavimu ir is to pragyveno pasake, kad netiki menulio itaka ir sodina kada papuola, "juk jeigu sekla uzkasi po zeme tai net to menulio nemato" smile.gif labai prajuokino sita jo fraze ir istrigo. Dar pasake, kad menulis itakoja vandenynu potvynius/ atoslugius o tokios "balutes" kaip Baltijos jura tai neveikia, tai kaip gali paveikti mazulyte seklyte po zeme smile.gif kazkaip as jam visiskai pritariu, manau yra svarbesniu faktoriu negu menulis wink.gif
Atsakyti
as kazkaip irgi manau kad daigu kokybei svarbiau kokiom salygom jie auga- sviesa, temperatura, dregme, o ne menulis- bet vistiek sejau palankia diena, del viso pikto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2011 01 20, 12:15)
as kazkaip irgi manau kad daigu kokybei svarbiau kokiom salygom jie auga- sviesa, temperatura, dregme, o ne menulis- bet vistiek sejau palankia diena, del viso pikto  rolleyes.gif

Jei mes bendraujame šiame forume ir dalinamės patarimais - derlius tikrai turėtų būti geras thumbup.gif
Atsakyti
nu va.pasejau paprikas ir ciliukus.dvi dezute ir jau trecdalis palanges uzimta.o kur dar pomidorai,pakartotina seja pipiru ir visa kita g.gif
tikiuosi manes neisvaris su visom dezutem is namu doh.gif
Atsakyti
oi nesakyk.. aš irgi jau supratau, kad net jei neturėčiau nei vienos orchidėjos ir kačių, mėgstančių pagulėt ant palangių, vistiek visų savo sodinukų nesugebėčiau sutalpint namie doh.gif Pasėjau čilius. Kol kas jie ant radiatoriaus, tai vietos daug neužima. Ale kai bus išsodinti po vieną blink.gif Kaži, kiek jų sudigs.. bet jaučiu, kad dauguma.. prisėjau kaip už Tėvynę biggrin.gif
O dar paprikos nesėtos, o pomidorai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 sausio 2011 - 16:23
Gal ir kvailas klausimas, o kur Jūs naudojate čiliukus, juk jie tokie aštrūs? unsure.gif Paprikas labai mėgstu, bet aitriuosius..... blush2.gif
Atsakyti