Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Plepam, dalinamės patirtimi, sėklytėmis ir auginam šiuos gražuolius ir skanuolius biggrin.gif

user posted image

Ankstesnės temos:

1 tema
2 tema
Atsakyti
Nors žiema,
Už lango sniegas,
Čiliai namuose nemiega,
Auga vazone ir noksta,
Ir nauji žiedeliai sprogsta..
Štai geltonas nosį kiša,
Kits net rausta, kai supyksta...

Gražios spalvos,
Skanūs čiliai,
Ši tema tiems,
Kas juos myli...
Atsakyti
Nuostabu clap.gif first.gif
Atsakyti
edexa,super eilerastukas thumbup.gif
madmuazele,aciukas uz temuke 4u.gif

tai va.pas mane per nakti isdygo dar vienas pipiriukas ax.gif tik idomu ar jiems uzteks vietos,nes 3 vienam vid.didzio vazone g.gif
Atsakyti
oho kokia eiliuota tema biggrin.gif

mano chilliai bande nushalti laiptineje, visi lapai kaip kokie skudureliai sudribo, bet parneshiau kambarin- atsipaipaliojo.
Yra tik viens neamumas - jie visi zydi kaip isproteje doh.gif aishku tokiu metu pipiriuku nebus- galvoju gal jiems ishskabyt visus pumpurus kad pasitaupytu jegas pavasariui- ar palikt ramybeje ir tegu patys ziedus meta? g.gif
Atsakyti
Nieko tu ten neskabyk, čilis vistiek nesupras bajerio ir toliau stengsis pumpuruotis..Tavo laiptinių "čilis-bomželis" pas mane irgi žydi net pasišvilpaudamas, žiedai byra, bet ir man ir čiliukui dzin smile.gif
Apie sausio pabaigą bus galima apgenėt, tada jau ne tik žydėt, bet ir vaikuotis jam norėsis smile.gif
Atsakyti
Štai šitie čiliai tupėjo tupėjo... jų broliukai jau seniai ant picų suguldyti ir suvalgyti, o šiems nepasisekė, susiraukė bekiurksodami, niekas nesusigundė krimstelt... reiks į kokį troškinuką pliumptelt.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 13:41)
Štai šitie čiliai tupėjo tupėjo... jų broliukai jau seniai ant picų suguldyti ir suvalgyti, o šiems nepasisekė, susiraukė bekiurksodami, niekas nesusigundė krimstelt... reiks į kokį troškinuką pliumptelt..   smile.gif

user posted image

o kas tie 2 is desines? Cili abu? Tas tamsus - gal purple jalapenas? jeigu taip - ragavai tu ji? Kiek zinau astresnis uz paprasta jelapena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 gruodžio 2010 - 12:54
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 13:41)
Štai šitie čiliai tupėjo tupėjo... jų broliukai jau seniai ant picų suguldyti ir suvalgyti, o šiems nepasisekė, susiraukė bekiurksodami, niekas nesusigundė krimstelt... reiks į kokį troškinuką pliumptelt..  smile.gif

user posted image

tokius vien del vaizdo galima ant stalo laikyt wub.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 01, 13:46)
o kas tie 2 is desines? Cili abu? Tas tamsus - gal purple jalapenas?

Visi čia čiliai. Žali ir juočkis jalapenai. Juočkis - purplius. Visus ragavau, bet...tik ant picos sudėliotus... taigi nežinau kur koks aštresnis. Pica man aštri buvo tongue.gif
Atsakyti
sveikos,pareinu ir as smile.gif mano cilis numete ziedelius, kas nepatiko nzn, augo augo bet issikleist nesugebejo
Atsakyti
Cia manishkiai ant spinteles pakabinti dziusta: jalapenai, Edexiukai ir du habaneriai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 01 gruodžio 2010 - 13:47