Plepam, dalinamės patirtimi, sėklytėmis ir auginam šiuos gražuolius ir skanuolius
Ankstesnės temos:
1 tema
2 tema
Nuostabu
edexa,super eilerastukas
madmuazele,aciukas uz temuke
tai va.pas mane per nakti isdygo dar vienas pipiriukas tik idomu ar jiems uzteks vietos,nes 3 vienam vid.didzio vazone
madmuazele,aciukas uz temuke
tai va.pas mane per nakti isdygo dar vienas pipiriukas tik idomu ar jiems uzteks vietos,nes 3 vienam vid.didzio vazone
oho kokia eiliuota tema
mano chilliai bande nushalti laiptineje, visi lapai kaip kokie skudureliai sudribo, bet parneshiau kambarin- atsipaipaliojo.
Yra tik viens neamumas - jie visi zydi kaip isproteje aishku tokiu metu pipiriuku nebus- galvoju gal jiems ishskabyt visus pumpurus kad pasitaupytu jegas pavasariui- ar palikt ramybeje ir tegu patys ziedus meta?
mano chilliai bande nushalti laiptineje, visi lapai kaip kokie skudureliai sudribo, bet parneshiau kambarin- atsipaipaliojo.
Yra tik viens neamumas - jie visi zydi kaip isproteje aishku tokiu metu pipiriuku nebus- galvoju gal jiems ishskabyt visus pumpurus kad pasitaupytu jegas pavasariui- ar palikt ramybeje ir tegu patys ziedus meta?
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 13:41)
Štai šitie čiliai tupėjo tupėjo... jų broliukai jau seniai ant picų suguldyti ir suvalgyti, o šiems nepasisekė, susiraukė bekiurksodami, niekas nesusigundė krimstelt... reiks į kokį troškinuką pliumptelt..
o kas tie 2 is desines? Cili abu? Tas tamsus - gal purple jalapenas? jeigu taip - ragavai tu ji? Kiek zinau astresnis uz paprasta jelapena?
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 01, 13:46)
o kas tie 2 is desines? Cili abu? Tas tamsus - gal purple jalapenas?
Visi čia čiliai. Žali ir juočkis jalapenai. Juočkis - purplius. Visus ragavau, bet...tik ant picos sudėliotus... taigi nežinau kur koks aštresnis. Pica man aštri buvo
sveikos,pareinu ir as mano cilis numete ziedelius, kas nepatiko nzn, augo augo bet issikleist nesugebejo
Cia manishkiai ant spinteles pakabinti dziusta: jalapenai, Edexiukai ir du habaneriai