Mamytes, o kur jus perkat darzoves savo mazuliukams?
Bulviu ir morku tai is kaimelio atsivezam, cukinija nupirkau prekybcentry, raso ekologiska gal ir taip, nes palaikiau per nakti ne saldytuve ir apipuvo. O moliugas, pasiziurejau, prancuziskas, nelabai jau patikimai jis man atrodo. Guli kelios dienos, nei spalvos keicia, nei vysta ar bandet kas to pirktinio moliugo penkiamenesinukams duot?
QUOTE(linutuks @ 2011 01 01, 15:32)
Bulviu ir morku tai is kaimelio atsivezam, cukinija nupirkau prekybcentry, raso ekologiska gal ir taip, nes palaikiau per nakti ne saldytuve ir apipuvo. O moliugas, pasiziurejau, prancuziskas, nelabai jau patikimai jis man atrodo. Guli kelios dienos, nei spalvos keicia, nei vysta ar bandet kas to pirktinio moliugo penkiamenesinukams duot?
keliose knygose skaiciau atsargiau su ekologiskais produktais, jie turi daug maziau vitaminu nei neekologiski. patartina rinktis ir tu, ir tu. bet ne vien ant eko sedeti
cia tik seip
QUOTE(uogute @ 2011 01 01, 17:34)
keliose knygose skaiciau atsargiau su ekologiskais produktais, jie turi daug maziau vitaminu nei neekologiski. patartina rinktis ir tu, ir tu. bet ne vien ant eko sedeti
cia tik seip
cia tik seip
kad ko gero tuos ,,ekologiskus,, is parduotuviu valgydami pakankamai ir vitaminu ir viso kito gaunam
QUOTE(uogute @ 2010 12 31, 18:49)
gal galite kiekius parasyti kiek suvalgo
grudines koses apie 100ml,darzovienes apie 150ml,kiek pieno negaliu pasakyti nes pati maitinu
QUOTE(linutuks @ 2011 01 01, 17:32)
as duodu moliuga beveik nuo 4.5men ir viskas ciki piki, vasaros gale nusipirkau darzoviu is ukininkes ir moliugo su cukinija gabaliukus saldiklyje susisaldziau, db po gabaliuka imu ir dedu i darzoviene
Sveikos mamytes,
mano suneliui 5 men. ir snd daviau blenderiuotos bulvytes (pratinu po viena darzove), tarp kito matinimo obuoliu-abrikosu tyreles (tyreles valgom nuo 4 men.) . Vakare maudydama pastebejau, kad pabertas, ar gali buti bulvytei alergiskas? nes tyrele sio skonio ne pirma karta valgom, tai nemanau, kad nuo jos maitinu MP.
mano suneliui 5 men. ir snd daviau blenderiuotos bulvytes (pratinu po viena darzove), tarp kito matinimo obuoliu-abrikosu tyreles (tyreles valgom nuo 4 men.) . Vakare maudydama pastebejau, kad pabertas, ar gali buti bulvytei alergiskas? nes tyrele sio skonio ne pirma karta valgom, tai nemanau, kad nuo jos maitinu MP.
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 01 01, 15:56)
grudines koses apie 100ml,darzovienes apie 150ml,kiek pieno negaliu pasakyti nes pati maitinu
aciu
o vaisiu tyreles neduodat?
As savo turteliui darzoviene blenderuoju su nuoviru, kuriame vire .O pieniuka mes po darzovyciu isgeriam, nes dar visos normos neisvalgom.Ir seip mums pieniukas pats skaniausias ir darzoviene bei tyrele valgom nenoriai.
QUOTE(uogute @ 2011 01 03, 12:16)
Mergaites, o jus darzoves blenderiuojat pienuke ar vandenukyj?
tai kadangi daržovės verdamos vandeny, tai vandeny ir blenderiuojamos
QUOTE(uogute @ 2011 01 02, 18:20)
bandziau pirktine vaisiu tyrele duoti,uzsiklyke iki melynumo dabar dandysiu duoti namini obuoli
merginos, jus man pasakykit... gydytoja sako, kad po darzovienes koses netinka duoti gerti pienuko (atseit nesiderina darzove ir pienas). cia paskaicius ziuriu, kad yra mamyciu kurios taip daro. tai dabar net pasimeciau ka daryti. as po darzovienes koses (nes nesuvalgom pilnos porcijos) palaukiu kokiu 30min ir tada duodu pienuka.