QUOTE(Edukologe @ 2014 11 27, 12:47)
Pirmas vaikas, viskas taip nauja, o kiek skirtingų patarimų...
perskaičius temą, pamatytumėt, kiek visos skirtingai primaitina

Ir dabar sulauksit skirtingų patarimų.
Obuolį, keptą orkaitėje, tikrai jau galite duoti. Ne visą iš karto, bet kasdien vis daugiau.
Dėl daržovienių. Mums pediatrės seselė kas menėsį pasakydavo prie ko pereit.
O sakė, kad pradėt nuo dviejų daržovių mikso. Pagrindas moliūgas, pvz. moliūgas ir obuolys, moliūgas ir bulvė, ir t.t. Ir taip po dvi dienas, kad pasimatytų, kaip organizmas toleruoja daržovę.
Šiaip dauguma turbūt pradeda nuo bulvės.
Sviestas skanu košėje, ypač bulvių
Dėdavau tai sviesto, tai nerafinuoto alyvuogių aliejaus. Alyvuogių aliejų pradėt nuo biški ir didint iki pilno arbatinio šaukštelio. MP nebent košės nevalgo, ale pajaus pieno skonį ir valgys. Bet aš taip nedariau, valgė mano žirnis nuo pradžių gerai

Blenderio neturiu, todėl viską trindavau šakute. Todėl nebuvo jokių problemų su rijimu nuo pat pradžių. Nors ir šakute vis tiek stengdavaus kuo smulkiau susmulkint.
O šiaip neskubėkit su košėm, jei nėra reikalo. Aš be 6 mėn. nepradėčiau. Buvau pradėjus 5 mėn primaitint, bet gailėjaus. Daug paprasčiau (.) maitint