Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėn. kūdikio dienos meniu

mergaites, kaip papratinti valgyti koses, nenori viska ispjaudo, dar neseniai tik savaite bandom jau valgyt, darzoviene, jau taip nepatinka doh.gif o tyreles kaip jus darote?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2013 12 12, 10:44)
mergaites, kaip papratinti valgyti koses, nenori viska ispjaudo, dar neseniai tik savaite bandom jau valgyt, darzoviene, jau taip nepatinka  doh.gif  o tyreles kaip jus darote?

Sveika, tik kantrybė padės šioje situacijoje 4u.gif 4u.gif Gal bandyk įpilti MP ar mišinėlio į košytę, kad vaikelis jaustų panašų skonį ax.gif
Atsakyti
Musu valgymo ypatumai tai tokie, kad tevelis turi maivytis, vaidinti, juokinti atsistojes, o tada valgo kaip priklauso wink.gif cia tarsi valgau ir spektakli ziuriu wink.gif))
Atsakyti
pilu pienelio savo, nes pati maitinu, nebezinau, bebe kose nupirkau su ananu maisau nepatinka,, gal kokiu kitokiu kosiu pabandyt pasiulyt
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2013 12 13, 10:07)
pilu pienelio savo, nes pati maitinu, nebezinau, bebe kose nupirkau su ananu maisau nepatinka,, gal kokiu kitokiu kosiu pabandyt pasiulyt

Aš dabar "Mamuko" košes perku. Jos yra verdamos,todėl bent jau man naturalesnės atrodo ax.gif Dabar turiu ryžių, įmaišau obuoliuko, tai valgo thumbup.gif thumbup.gif
O viena obuoliuka ar banana valgo?
Atsakyti
Sveikos, mano mazyliui 5 men ir 3 d. Darzoviene valgom jau apie 3 sav, sekasi puikiai.
Musu meniu:
7-8val 200ml misinuko
13val darzoviene (kartais +misinukas) viso 200ml
18val misinukas 200ml
22-22.30 val misinukas 200ml
4val nakti misinukas 200ml

paskutine savaite truputi issiderinome, keliames apie 11 val, tai kartais ir praleidziam naktini valgyma, pavalgom tik apie 6 ryte. I tarpus duodu obuoliuko, banano. ragavom ir sausainio.
Siandien 18val daviau kosytes grikiai+obuolys. MAn asmeniskai ziauriai saldi ji. Ir sunus nedaug jos valge, dadaviau misini. Norejau pasiteirauti gal sumalti paprasciausius grikius, ir ideti tik kokia pora saukstu tos jau pakelines koses? nebutu taip saldu smile.gif
ir apskritai kokias koses duoti, kurios kudesnes yra smile.gif nes mes vis dar priaugam stabiliai po 1kg kas menesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 12 22, 18:45)
Sveikos, mano mazyliui 5 men ir 3 d. Darzoviene valgom jau apie 3 sav, sekasi puikiai. 
Musu meniu:
7-8val 200ml misinuko
13val darzoviene (kartais +misinukas) viso 200ml
18val misinukas 200ml
22-22.30 val misinukas 200ml
4val nakti misinukas 200ml

o sakykite kokį mišinuką duodat? nes maniškis irgi valgo panašiais intervalais.
kai valgo pietų metu daržoves (bulve+ morka) tai košės būna apie 70 ml o mišinuko tik kokius 80 ml max.
o kai tik mišinuką tai vidutiniškai apie 130 ml
Gal jam mišinys nebeskanus. Valgo NAN acive.
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2014 01 01, 21:52)
o sakykite kokį mišinuką duodat? nes maniškis irgi valgo panašiais intervalais.
kai valgo pietų metu daržoves (bulve+ morka) tai košės būna apie 70 ml o mišinuko tik kokius 80 ml max.
o kai tik mišinuką tai vidutiniškai apie 130 ml 
Gal jam mišinys nebeskanus. Valgo NAN acive.

Maniskis valgo Bellakt optimum. nu man tai jau baisoka, nes jis ant karto suvalgo 200ml nesvarbu ko beduociau. KAi nunesu bliudeli ar baigiasi misinukas, tai jis tokiu zvilgsniu ziuri i mane g.gif toks vaizdas, kad dar noretu ... bet visi sako, kad negalima primaitinti per daug..
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 01, 22:40)
Maniskis valgo Bellakt optimum. nu man tai jau baisoka, nes jis ant karto suvalgo 200ml nesvarbu ko beduociau. KAi nunesu bliudeli ar baigiasi misinukas, tai jis tokiu zvilgsniu ziuri i mane  g.gif  toks vaizdas, kad dar noretu ... bet visi sako, kad negalima primaitinti per daug..

maniškis bus tikriausiai iš tų nevalgiukų doh.gif
o kaip manote ar galima šviežas daržoves šaldyti o po to dėti į košytes? nes turiu labai didelį moliūgą vaikui vis tiek po mažai darau tai suges, o jei gabalėliais užšaldyčiau tikrai ilgai naudotume...
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2014 01 02, 17:05)
maniškis bus tikriausiai iš tų nevalgiukų  doh.gif
o kaip manote ar galima šviežas daržoves šaldyti o po to dėti į košytes? nes turiu labai didelį moliūgą vaikui vis tiek po mažai darau tai suges, o jei gabalėliais užšaldyčiau tikrai ilgai naudotume...

saldytos nera taip gerai, kaip sviezios, bet tiek as tiek kaimyne moliugus saldome gabaliukais smile.gif susipjaustau, issivalau ir nusiskutu zieve smile.gif
Atsakyti
sveikos, dabar jau beda turiu. Prasirgom tridiene karstine ir nuo to laiko negaliu vaikui isiulyti nieko su saukstuku, nei kosiu, nei vaisiu. Buteliuka irgi paemes mala mala toj burnoj, buvo momentas, kad gerdavo tik kai istepdavau Dentinox. Ar cia sutapo, kad ir dantys kalasi ar tiesiog "issikalineja"? gal kam taip yra buve?
Atsakyti
O ar duodate 5 mėn mažyliui vandens ar arbatų?
Atsakyti