o jus kazkur nesuspesit, jei primaitinima atidesit velesniam laikui? jai juk net MENUO DAR LIKO iki realios maitinimo pradzios?
taip mano vyresnis klusniai sesiu menesiu sulaukes atidarydavo burnyte dek ka nori, viskas tinka- nes jis tokio nekonfliktisko budo....bet mazylis - tik pabandyk ka nors ideti..na ir nieko..zindziau toliau..kraujo rodikliai buvo puikus..sulaukem 1.3 metu ir sedom prie bendro stalo..vyresnelis dabar valgo ir sakute knebena..jam tas maistas nesukelia idomumo - pati kalta..pradejau per anksti..o jaunelis..pirmas prie stalo..taip skanu ir norisi..ir dar nuostabus saiko jausmas..jei gana ..zinau, kad sotus.
Kam jums tas kankinimasis..jei sveikata vaiko normali, zvalus, kraujas geras..kokios problemos..ar jums kas nors galva nuims..jausites neivykdzius kazkokio jusu vaikui netinkancio plano?
Koks malonumas eiti guostis, del to, ko gal dar nereikia daryti?
QUOTE(netobula @ 2013 07 31, 21:49)
Ir aš panašiai vargstu
Mano mažei be savaitės 5 mėnesiai, valgo MP, bet pradedam žaidimus su daržovėmis - bulvė apskritai buvo tragedija, dabar bandom morkas. Suvalgo mažytį nubrauktą arbatinį šaukštelį bendroje sumoje geriausiu atveju, o viską stumia lauk, nutaiso tokią veido išraišką, kad atrodo žarijomis maitini
Ir linksminam, ir šnekinam, ir valgymo laiką, ir tirštumą, ir sudėtį keičiam, o finalas toks pats. Įdomu, kiek laiko reikia, kad kūdikis priprastų prie tokio maisto, nesinori bandyti gatavų tyrelių, nes paskui nevalgys natūralių daržovių
Gydytoja siūlė net košes kruopų virti, bet to tikrai nedarysiu