Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėn. kūdikio dienos meniu

Mamos, ar duodat savo mažyliams pagraužti tų senovinių riestainių-baronkų? Mano mažylei baisiai niežti ir skauda dantenas. Vieną kartą jai pačiupus man iš rankos riestainį pastebėjau, kad jai labai smagu pasikasyti į jį dantenas, o kartu ir pačiulpti, pagraužti...ir pabandyk atimti-būsi didžiausias priešas, plius aišku ašarų kalnas doh.gif tai va taip karts nuo karto ir paragaujam mes tų didžiųjų baronkų, aišku ne kažin kiek ji ten suvalgo, daugiau apčiulpia ir apsitrupina, bei viskas aplimpa tokia košele, bet jai tas skonis tikrai patinka. Tik sunerimau, ar ne per anksti tokiems dalykams? Nes vis tiek toks produktas atrodo gali užkimšti skranduką... ką jūs manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 12 29, 16:29)
Mamos, ar duodat savo mažyliams pagraužti tų senovinių riestainių-baronkų? Mano mažylei baisiai niežti ir skauda dantenas. Vieną kartą jai pačiupus man iš rankos riestainį pastebėjau, kad jai labai smagu pasikasyti į jį dantenas, o kartu ir pačiulpti, pagraužti...ir pabandyk atimti-būsi didžiausias priešas, plius aišku ašarų kalnas doh.gif  tai va taip karts nuo karto ir paragaujam mes tų didžiųjų baronkų, aišku ne kažin kiek ji ten suvalgo, daugiau apčiulpia ir apsitrupina, bei viskas aplimpa tokia košele, bet jai tas skonis tikrai patinka. Tik sunerimau, ar ne per anksti tokiems dalykams? Nes vis tiek toks produktas atrodo gali užkimšti skranduką... ką jūs manot? g.gif

jei patinka tai r duok, tik ziurek, kad neuzspringtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 12 29, 15:29)
Mamos, ar duodat savo mažyliams pagraužti tų senovinių riestainių-baronkų? Mano mažylei baisiai niežti ir skauda dantenas. Vieną kartą jai pačiupus man iš rankos riestainį pastebėjau, kad jai labai smagu pasikasyti į jį dantenas, o kartu ir pačiulpti, pagraužti...ir pabandyk atimti-būsi didžiausias priešas, plius aišku ašarų kalnas doh.gif  tai va taip karts nuo karto ir paragaujam mes tų didžiųjų baronkų, aišku ne kažin kiek ji ten suvalgo, daugiau apčiulpia ir apsitrupina, bei viskas aplimpa tokia košele, bet jai tas skonis tikrai patinka. Tik sunerimau, ar ne per anksti tokiems dalykams? Nes vis tiek toks produktas atrodo gali užkimšti skranduką... ką jūs manot? g.gif

aš ir duodu, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

mano zuikiui 5 men ir 3 dienos, tai jau dvi dienas ragavo bulvytes. siandien labai noriai valge ir net norejo daugiau... sakykit, kada ja bus galima duoti kosytes tiek, kiek jis suvalgys?
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2012 01 13, 22:11)
Sveikos wink.gif

mano zuikiui 5 men ir 3 dienos, tai jau dvi dienas ragavo bulvytes. siandien labai noriai valge ir net norejo daugiau... sakykit, kada ja bus galima duoti kosytes tiek, kiek jis suvalgys?

maniske tokio pat amziaus.mes jau 3sav valgom darzoviene.ragave esam bulves,morkos,kopusto,kalafijoro,cukinijos,moliugo.koses pradzioj daviau kokia gera savaite ne daugiau 2sauksciuku,kaip gydytoja liepe.dabar duodu gal kokius 6-7mazus saukstelius.daugiau neduosiu iki kokiu 6men,nes kai daviau kiek nori,apsiveme.. doh.gif pamasciau,primaitinimas nuo 6men,mes ragaujam nuo anksciau,uzteks tu 6sauksteliu pradziai.kad neapsunkint skranduko.
dar ragaujam obuoli ir banana. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos!
Mes esam labai alergiski, tai musu meniu ne toks jau ir didelis....
pradejau nuo moliugo, kadangi bulvei yra 3 klase. Bet ir moliuga neleido ir morkos.
Tad is darzoviu duodu pakolkas tik brokolius, mastau del cukinijos. Negalime ragaut visko kas raudona, oranzine, geltona.
Koses - avizos (irgi sukele alergija), sinlac kose alergikams, ir siandien bandysiu duot grikius. Aisku visos jos turi but be pieno.

Del maisto kiekio... na mes kazkaip duodam norm. kartais pora sauksteliu o kartais ir 40 gr suvalgo.

Ar jusiskiai valgo koses be jokiu priedu ? t.y obuoliuko, banano ?
Kazkur skaiciau kad negalima duot avizas su obuoliu, ar tik ne todel sunelis vakar klyke vakarop g.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2012 01 14, 12:24)
Sveikos!
Mes esam labai alergiski, tai musu meniu ne toks jau ir didelis....
pradejau nuo moliugo, kadangi bulvei yra 3 klase. Bet ir moliuga neleido ir morkos.
Tad is darzoviu duodu pakolkas tik brokolius, mastau del cukinijos. Negalime ragaut visko kas raudona, oranzine, geltona.
Koses - avizos (irgi sukele alergija), sinlac kose alergikams, ir siandien bandysiu duot grikius. Aisku visos jos turi but be pieno.

Del maisto kiekio... na mes kazkaip duodam norm. kartais pora sauksteliu o kartais ir 40 gr suvalgo.

Ar jusiskiai valgo koses be jokiu priedu ? t.y obuoliuko, banano ?
Kazkur skaiciau kad negalima duot avizas su obuoliu, ar tik ne todel sunelis vakar klyke vakarop  g.gif

o kaip tuos brokolius paruosiat?ar skanu vieni?
grikiai ne ankstoka dar?juk kruopos nuo 7men ivedamos g.gif
as i koses obuolio,bananu nededu.juos valgom atskirai.na,bet ir neturiu i kur det,kai pagalvoju,nes mes dar is kosiu tik darzovienes valgom.
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2012 01 13, 22:11)
Sveikos wink.gif

o as tai tik kelias dienas daviau po pora sauksteliu, o veliau kas kelias dienas didinau porcija po 10-20 ml i viskas buvo gerai,ne karto neapsiveme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 01 14, 17:37)
o kaip tuos brokolius paruosiat?ar skanu vieni?
grikiai ne ankstoka dar?juk kruopos nuo 7men ivedamos g.gif
as i koses obuolio,bananu nededu.juos valgom atskirai.na,bet ir neturiu i kur det,kai pagalvoju,nes mes dar is kosiu tik darzovienes valgom.

budami 4,5 men mum alergologe pasake po 2 sav, tai kaip tik dabar tas laikas atejo.
Bandem sinlac, avizas, grikius, siandien bandysiu duot miezius. Tik avizos man nepatiko, vaikas labai irzlus buvo, veidukas ir kunelis pablogejo.

brokolius tai paprastai viriau vandeny, poto su blenderiu. Valge labai gerai smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 5 men ir 7 dienos, vakar daviau paciulti obuolio, tai visa nakti labai blogai miegojo, siendien labai skystai kakoja (gal viduriuoja). Iki siol valge tik MP. Gal kam nors taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 01 16, 13:57)
Mano dukrytei 5 men ir 7 dienos, vakar daviau paciulti obuolio, tai visa nakti labai blogai miegojo, siendien labai skystai kakoja (gal viduriuoja). Iki siol valge tik MP. Gal kam nors taip yra buve?

kazkas panasaus ir mums buvo. gal tai normalu,juk naujas maistas ir skrandukas turi priprasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2012 01 14, 23:45)
o as tai tik kelias dienas daviau po pora sauksteliu, o veliau kas kelias dienas didinau porcija po 10-20 ml i viskas buvo gerai,ne karto neapsiveme ax.gif

labai noriai valgo kose mano zuikis, tai dabar galvoju, ar galiu jau duoti tiek, kiek nori? g.gif
Atsakyti