Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(singrida25 @ 2011 11 18, 18:15)
sveikutes mamytes norejau paklausti nuo kada galima pradeti pratinti leliuka prie pirktinio penelio gal kuri jau davet ragauti? ax.gif mume jau greitai 6 men smile.gif

Rekomenduojama nuo metu laiko, bet mums tuoj 6men. tai penktadieni sakiau uzklausiu gydytojos apie tai, nes irgi visai noreciau jau pabandyti
Atsakyti
Musu gydytoja tai tik uz paprasta piena, misinuku is viso nerekomenduoja schmoll.gif Svarbiausia, kad vaikutis nebutu alergiskas karves pienui, ir dar atitaikyt riebuma, nes jei bus per riebus -kietes viduriukai, jei per liesas - viduriuos. Sekmes ragaujant pieneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2011 11 08, 15:15)
karta pabandem duoti milupos tyrele obuoliai su moliugais, tai daugiau pritepliojo negu suvalge, o arbatu kazkaip nepripazista. ar jas bandyti siulyti, gal pripras,ar geriau nebeduoti?

jei nepatinka arbatos, tai ir neduokit, duokit vandenuko. Arba palaukit savaitėlę ir vėl pasiūlykit arbatos, gal tada patiks ir gers.

sveikutes mamytes norejau paklausti nuo kada galima pradeti pratinti leliuka prie pirktinio penelio gal kuri jau davet ragauti? ax.gif mume jau greitai 6 men smile.gif

su pirktiniu pienu -atsargiai. Sakau, iš savo karčios patirties. Jei turit galimybę, pasiieškokit kaimiško pieno ir pradėkit duoti ne anksčiau kaip šešto mėnesio pabaigoje ar septinto pardžioje. Tik nepamirškit iš pradžių skiesti vandeniu pienuką.
Atsakyti

dičkei tik nuo dvieju metuku pradėjau duot pieną, o jei zadat duot pienuką, tai ji skiest reikia, tai virti košes, ryziu,aviziniu dribsniu ir su ta nuovira skiesti, kaip senovej darydavo, tokio gryno tai tikrai negalima schmoll.gif
O kodel misinuko nevalgot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano dukrytei jau 5mėn. ir 2sav., bet dar labai neskubu su primaitinimu. Maitinu pati savo pieneliu, svoris auga gerai. Tai gal iki 6 mėn.pratempsim taip. Nors jau daviau bulvytės paragaut, nepripažino - viską spjovė lauk, raukėsi lyg š duočiau. Obuoliuką griaužia savo noru. O kaip su tom pirktinėm tyrėlėm? Vieną nusipirkau, bet nežinau.. Reikės duoti paragaut, nors kažin kiek to natūralumo ten..
Atsakyti
QUOTE(Rinkitateka @ 2011 11 28, 15:30)
Sveikos smile.gif mano dukrytei jau 5mėn. ir 2sav., bet dar labai neskubu su primaitinimu. Maitinu pati savo pieneliu, svoris auga gerai. Tai gal iki 6 mėn.pratempsim taip. Nors jau daviau bulvytės paragaut, nepripažino - viską spjovė lauk, raukėsi lyg š duočiau. Obuoliuką griaužia savo noru. O kaip su tom pirktinėm tyrėlėm? Vieną nusipirkau, bet nežinau.. Reikės duoti paragaut, nors kažin kiek to natūralumo ten..

Apie tyreles kiek esu skaičius, nieko blogo juose nėra, jos yra patikrintos,bet ne nuo tyrelių primaitinkit, o ypač saldžių, pradėkit tik nuo daržovienės mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau puse temos, galutinai pasimeciau doh.gif

Mano princui dabar 5 men., gydytoja per paskutini TA liepe pradet primaitinet darzoviene, o po 2 savaiciu ivesti dar ir kose g.gif

Maitinu tik MP, kurio tikrai turiu i valias, mazius pirmus menesius po 1200 g, pastaruosius du - po 800 g priaugino. Tai as nesuprantu, kam cia mums paskyre ta primaitinima? Kad priprastume prie naujo skonio? konsistencijos?Pediatre jau pradejo kalbas apie primaitinima per 4 men apsilankyma.. As atsisakiau. O dabar pasake, kad REIKIA.
Nzn ka daryt..

Galvoju, palauksiu dar 2 sav., po to pradesiu darzoviene ...

Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2011 12 03, 13:33)
Galvoju, palauksiu dar 2 sav., po to pradesiu darzoviene ...

Tai aišku, jei mp į valias, nematau reikalo primaitint 4u.gif
Atsakyti
Sveika Orma smile.gif mano princui irgi 5 menesiukai smile.gif maitinu tik MP ir daktare leido iki 6 menesiu tik juo ir maitinti nes pilnai dar uztenka sake jog darzovyne privaloma tik nuo 6 menesiu 4u.gif
Atsakyti
zinokite viskam yra savo laikas, mano angeliukai nepripazino kosyciu virtu is darzoviu,o dabar kad kerta:D jau duodu bulvyte,moliuga ir cukinija, suvalgo 120-140ml, ir tai jau du kartus jau taip valgom, bandysiu tris kartus jau davineti, misinuko isgeriam, kartais ir tos arbatytes avieciu geriam, o ir tyrele obuoliuku duodu karts nuo karto smile.gif kruopu kosiu dar nevalgo,tai ir nekisu per prievarta. bendrai visko per diena suvalgom 1000ml, +-100ml
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2011 12 12, 20:53)
zinokite viskam yra savo laikas, mano angeliukai nepripazino kosyciu virtu is darzoviu,o dabar kad kerta:D jau duodu bulvyte,moliuga ir cukinija, suvalgo 120-140ml, ir tai jau du kartus jau taip valgom, bandysiu tris kartus jau davineti, misinuko isgeriam, kartais ir tos arbatytes avieciu geriam, o ir tyrele obuoliuku duodu karts nuo karto smile.gif kruopu kosiu dar nevalgo,tai ir nekisu per prievarta. bendrai visko per diena suvalgom 1000ml, +-100ml

Panasiai ir mes valgom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
klausimas g.gif ar galima jei turiu džiovintų obuoliukų, juos išmirkyti verdančiam vandenyje ir tada į išvirta grūdine košyte įmesti ir sublenderiuoti, ar dar per anksti g.gif šiaip visada dedu tyrelės, o į grikius dedu banana taip skaniau valgo.
Atsakyti