Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 11 07, 10:32)
as verdu 3 darzoviu kose: bulve, moka ir cukinija. Visada idedu kruopele druskos tikro sviesto maza gabaliuka.. kertam skaniai ir patinka.

Pritariui nuomonei, kad jei man paciai nesaknu tai ir vaikui neskanu.
Papildyta:
sakyciau labai daug valgot, gerai kad toks valgus kleckiukas smile.gif
Papildyta:
Mes mazdaug taip smile.gif

9.30  - 120ml misinuko
12 - 180 dazoviu kose
15.30 - 150ml misinuko
18.30 - 180 arba tos pacios darzoviens arba vaisiu tyreles
21.30 - 180ml misinuko
apie 4.00 - 150ml misinuko

Jūs ir nemažai suvalgot. Kaip mergytei tai ir užtenka pilnai. Maniškis nuo pat pradžių buvo valgus. Savo pieno mažai turėjau tai iš kart mišinukais primaitinau. Suvalgydavo po 5-6 buteliukus per dieną. O su tirštu maistu tai problemų ir nebuvo. Pirmas dienas po kelis šaukštelius paimdavo o paskui išsižioja ir krauk mamute:)

Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 11 07, 12:33)
Gal kas žinote ar slyvų tyrelė laisvina viduriukus? Kei taip tai kokia? Džiovintų slyvų ar virtų?

bent mums veikia tik gerber džiovintų slyvų tyrelė. bandėm hipp slyvų tyrelę, tai nepadėjo, nepalaisvino viduriukų. o ta gerber super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 11 07, 11:54)
Jūs ir nemažai suvalgot. Kaip mergytei tai ir užtenka pilnai. Maniškis nuo pat pradžių buvo valgus. Savo pieno mažai turėjau tai iš kart mišinukais primaitinau. Suvalgydavo po 5-6 buteliukus per dieną. O su tirštu maistu tai problemų ir nebuvo. Pirmas dienas po kelis šaukštelius paimdavo o paskui išsižioja ir krauk mamute:)

mes irgi su misinuka nuo kazkur 1.5 men... ir koses irgi valgom tik duok jeigu skani smile.gif

bet va su gerimu prastai, tik misinukas ne vandens negeria. Siandien prisipirkau triju rusiu arbatu ziuresim ar ka nors issiulysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 11 07, 14:13)
mes irgi su misinuka nuo kazkur 1.5 men... ir koses irgi valgom tik duok jeigu skani smile.gif

bet va su gerimu prastai, tik misinukas ne vandens negeria. Siandien prisipirkau triju rusiu arbatu ziuresim ar ka nors issiulysiu biggrin.gif

patarciau ne arbatas ,o kompotuka isvirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2011 11 07, 13:09)
bent mums veikia tik gerber džiovintų slyvų tyrelė. bandėm hipp slyvų tyrelę, tai nepadėjo, nepalaisvino viduriukų. o ta gerber super drinks_cheers.gif

mums marmaluzi padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 11 07, 12:33)
Gal kas žinote ar slyvų tyrelė laisvina viduriukus? Kei taip tai kokia? Džiovintų slyvų ar virtų?

mes irgi Gerber dziovintu slyvu valgom, padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 11 07, 13:27)
Mes  pradėjom valgyti tirštą maistą nuo ketvirto mėnesio. Dabar sveriam virš 8 kg. Mūsų dienos racionas toks:
6 val. 210 ml. mišinuko
9 val. 100 mg. košytės (užpilamos Aptamil, Bebi, Milupa)
10 val. 210 ml. mišinuko
14 val. 150 mg. trinta daržovių košė (pvz. bulvė, moliūgas, morka, kalakutiena)
16 val. 210 ml. mišinuko
18 val. 100 ml. pačio darytos trintos su blenderiu kruopų košės
19 val. tarkuotas žalias obuoliukas
21 val. 210 ml. mišinuko ir miegot.

O naktį nekelia valgyt mergaitė?

QUOTE(Noriukas5 @ 2011 11 07, 13:33)

Laisvint teoriškai turėtų, bet kaip yra ištikrųjų tai vėl gi, kiekvienas vaikas individualus... aš buvau kažkokios nupirkus (nes naminių slyvų neturėjau ir niekur negavau), tai nepadėjo.. dar kažkokios yra šaldytuve, tai kai išbandysim pasakysiu kaip, nes pas mano vaikiną su viduriais labai bloga situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2011 11 07, 13:37)
O naktį nekelia valgyt mergaitė?
Laisvint teoriškai turėtų, bet kaip yra ištikrųjų tai vėl gi, kiekvienas vaikas individualus... aš buvau kažkokios nupirkus (nes naminių slyvų neturėjau ir niekur negavau), tai nepadėjo.. dar kažkokios yra šaldytuve, tai kai išbandysim pasakysiu kaip, nes pas mano vaikiną su viduriais labai bloga situacija doh.gif

Ne naktį nekelia. Tiksliau , kad ir atsikelia nakti duodu tik atsigerti arbatos ar vandenuko. Pas mane berniukas:).

Aš turiu Gerber džiovintų slyvų tyrelės, valgo skaniai. Kaži ka dar galima duoti, kad atlaisvintų viduriukus be slyvų, nes paskutiniu metu matau, kad kakutis kietesnis ir stena daugiau.
Atsakyti
Na mums dar ir aviziniai dribsniai padeda. Tai jei matau, kad jau situacija prasta, tai ryte kose, o po pietu slyvu tyrele ir kita diena jau viskas gerai buna.
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 11 07, 15:26)
Na mums dar ir aviziniai dribsniai padeda. Tai jei matau, kad jau situacija prasta, tai ryte kose, o po pietu slyvu tyrele ir kita diena jau viskas gerai buna.

reiks pabandyti
Atsakyti
sveiki. paskaitau, tai jus jau visi tiek daug valgot. mums db 4men ir 16 dienu, bet gydytojai pasake dar neprimaitinti, tai mes tik misinuka ir valgom. o gal jau laikas pradeti? gal tegu gydytoja sako viena,o mes po truputi jau skanausim ka? bijau,kad veliau bus sunku bent viena misinuka kosyte pakeisti...
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2011 11 07, 17:59)
sveiki. paskaitau, tai jus jau visi tiek daug valgot. mums db 4men ir 16 dienu, bet gydytojai pasake dar neprimaitinti, tai mes tik misinuka ir valgom. o gal jau laikas pradeti? gal tegu gydytoja sako viena,o mes po truputi jau skanausim ka? bijau,kad veliau bus sunku bent viena misinuka kosyte pakeisti...

as nuo 4 menesio pradejau duot visokias darzoves ragaut, per pora savaiciu pilnai viena maitinima pakeitem ...
Atsakyti