Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėn. kūdikio dienos meniu

nu tai ir mastau kur cia ta ukininka israst. anyta mano labiau prie verslo ne prie ukio, o ir siaip perka bulves ispaniskas parduotuvej, nes jos svariau nuplautos, tai is jos patarimu nesulauksi siuo klausimu. gal meginsiu pradzioj turguij kokios versienos nusipirkt gabaliuka, o paskui jau ziuresim, gal balkone vistas reiks pradet augint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2011 11 01, 11:04)
nu tai ir mastau kur cia ta ukininka israst. anyta mano labiau prie verslo ne prie ukio, o ir siaip perka bulves ispaniskas parduotuvej, nes jos svariau nuplautos, tai is jos patarimu nesulauksi siuo klausimu. gal meginsiu pradzioj turguij kokios versienos nusipirkt gabaliuka, o paskui jau ziuresim, gal balkone vistas reiks pradet augint biggrin.gif

o jus cia 5 menesiu jau bandysit mesytes ragaut?? kokios svorio ugio esat??
Atsakyti
nea nuo kito menesio mesyte paragaut meginsim, ugis 65cm svoris 7200gr
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2011 11 01, 14:11)

o cia neankstoka su tom mesom?? as maniau nuo 6 men is vis tik kruopas rekomenduojama ivest, o mesa ar ne nuo 7 ar net 8 menesiu...

tai jus cypliukes... mes jau 10kg, o cm nezinau kiek, pries pusantro menesio buvom 65,5 cm smile.gif o as dar galvoju ar cia kruopas duoti
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 11 01, 15:27)
o cia neankstoka su tom mesom?? as maniau nuo 6 men is vis tik kruopas rekomenduojama ivest, o mesa ar ne nuo 7 ar net 8 menesiu...

tai jus cypliukes... mes jau 10kg, o cm nezinau kiek, pries pusantro menesio buvom 65,5 cm smile.gif  o as dar galvoju ar cia kruopas duoti

mums gydytoja kruopas leido jau 4.5men duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 10 31, 17:24)
Sveikos mamytes o ar duodat savo atzaloms ne pirktiniu grudiniu kosiu, o paciu virtu?? As galvoju apie grikius, makaronus ir avizinius dribsnius. Nes ziuriu vien su darzovienem ir tyrelem jau nebeuzsikisam biggrin.gif

aš tik pati virsiu 4u.gif

QUOTE(leguska69 @ 2011 11 01, 16:11)

mėsytės nuo septinto mėnesio liepė pediatrė duoti aš taip ir darysiu. Mano vaikas penkių mėnesių, 70cm ir 9kg. Maitinu pati ir kartą arba du kartus per dieną duodu daržovių košyčių.

ar jūsų vaikučiai kakoja normaliai valgydami košes? Kas kiek laiko?
Atsakyti
manoji kakoja 3k per diena vidutiniskai. kai pavalgo tai ir pakakoja.
Atsakyti
mamulės, sakykite kiek jūs ml pilate mišinuko kai darote košeles iš avižų, kukurūzų, grikių????? :ax:kokiu santykiu atskiedžiate tą sutrintą ar sublenderiuotą košelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele123: 03 lapkričio 2011 - 12:07
QUOTE(leguska69 @ 2011 11 01, 23:43)
manoji kakoja 3k per diena vidutiniskai. kai pavalgo tai ir pakakoja.

Maniškis po bulvių košės nekakojo penkias paras doh.gif

QUOTE(ausrele123 @ 2011 11 03, 14:06)
mamulės, sakykite kiek jūs ml pilate mišinuko kai darote košeles iš avižų, kukurūzų, grikių????? :ax:kokiu santykiu atskiedžiate tą sutrintą ar sublenderiuotą košelę?

aš pilu savo pieną, bet tai kažinau apie dvidešimt ml įpildavau. Dabar nebepilu. Į košę įpilu aliejuko šiek tiek, o pienuko nusitraukiu ir duodu iš buteliuko valgant vis atsigerti.
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2011 11 03, 18:14)
Maniškis po bulvių košės nekakojo penkias paras  doh.gif
aš pilu savo pieną, bet tai kažinau apie dvidešimt ml įpildavau. Dabar nebepilu. Į košę įpilu aliejuko šiek tiek, o pienuko nusitraukiu ir duodu iš buteliuko valgant vis atsigerti.

dekui. vadinasi aš per skystai darau. net 60ml doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2011 11 04, 12:52)
dekui. vadinasi aš per skystai darau. net 60ml doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

man pediatrė patarė nusipirkti parduotuvinės košelės ir pažiūrėti tą tirštumą, maždaug toks ir turi būti... be to juk vienos daržovės daugiau sugeria skysčių, kitos mažiau... Ir aš darau košelę kietesnę, tam kad jis mokytųsi ,,krantyti'' ax.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit, kaip pratinti mažąją damutę (5 mėn) prie kitokio maisto nei mamos pienelis. Daviau bulvių košytės, tai spjaudės nerealiai, po to morkos virtos ir labai nedaug bulvės, tai vargais negalais šaukštelį sukišu. šiand bandžiau moliūgų košės duot, irgi vos šaukštelį įveikėm sad.gif
Atsakyti