QUOTE(Bellina @ 2011 10 04, 11:16)
turbūt priklauso nuo to kiek tos daržovienės suvalgė
Nes ir maniškis, kadangi dar nedaug suvalgo, po jos visada duodu pienelio. Taip ir gydytoja rekomendavo, kol dar nesuvalgo pilnos normos.
Prisiskaičiau kiek mamytės duoda savo mažiukams tokiu laiku valgyt, tai nesupratau ar mes čia taip atsiliekam, ar jūs visos kažkur skubat
Apie tokį kaip sausainiuką duot išvis dar negalvoju
O kodėl jūs juos duodat? Mano manymu tokiame amžiuje turėtų gauti tik pačias reikalingiausias maisto medžiagas, kurių sausainiukuose nemanau, kad daug yra
Nebent ne taip kažką supratau.
Šiuo metu mes dar tik vieną maitinimą keičiame daržoviene, aišku dar nepripratom, suvalgom nedaug, tai ir po "valgymo" dar pienelio reikalauja ir vėliau tarp maitinimų vieną kartą valgom obuoliuką, tai tą ir didžiausią su užsidegimu sušveičia, tik duok
Bet va ką padaryt, kad daržovienę valgytų labiau? Gal dar pakentėt? Šiandien bus 12-ta diena kai bandom ragaut ją
Mes taip pat tik pradejom ir neskania bulve, paskaninu savo pienu, paskystinu:), tai jau trecia diena buvo skanu.
O apie sausainukus mes taip pat negalvojam, mano vyresnelis "varkselis" saldaini pirma karta paragavo 2 metuku
Papildyta:
QUOTE(Kojotė @ 2011 09 05, 16:02)
mano kleckui ir 5 men, tai ryte duodu obuoliuka kepta, skaniai valgo, o pietums ir vakare bulvytes ir morkytes sublederiuotas - o va tas maistukas , tai netinka. nekeista, nes ir man neskanu
. tai nezinau, nei kuom pagardint klecko pietus ir vakariene, kad valgytu su uzsidegimu
drauges dave moliuga ir cukinija, patarkit, kaip jas apdorot
kepti,ar virti, po to blenderiuot, dar kokiu priedu deti?
o ziemai, kaip uzsisaldyti? supjaustyt ir i saldikli, ar pries tai isvirt.
Apie kepta masista iki metu dar net negalvojame