as sausainius pamirkau arbatyteje ir dedu i tyrele laba skanu ,maniskis kerta net ausytes linksi
siandien mazajam nupirkau darzovienes nes netiketai teko i svecius iskeliaut. tai maziukas nevalge viaukciojo o kiek suvalge tai veliau viska atpyle . taip kad jam skaniausia mamytes su meile virta darzoviene
reiks ir man pameginst nupirkti sausainiuku su pienu gal visai patiks
reiks ir man pameginst nupirkti sausainiuku su pienu gal visai patiks
Merginos,o kokia ta norma košytės turi būti suvalgoma per vieną kartą?
QUOTE(Elee @ 2011 07 31, 17:25)
Merginos,o kokia ta norma košytės turi būti suvalgoma per vieną kartą?
iki 200 ml
QUOTE(saulyte-x @ 2011 07 31, 20:48)
iki 200 ml
Ir per kiek maždaug laiko vaikiukas jau priprato tokią dozę suvalgyti?
Savąjį jau pusantros savaitės daržovienę maitinu, bet jis nesuvalgo net 40- 50ml per vieną kartą
QUOTE(kuckudukas @ 2011 06 28, 08:56)
as ir nesakau, kad pirktines yra geriau nei namines, bet visai neblogu galima rast, kur yra 100% kruopu miltai, be cukraus ir be priedu
O kokia firma gamina tokias košes?
o kai jau maziukas suvalgo visa porcija darzovienes, tai nebereikia pries tai pienuku pamaitinti? tik uzsigerti reikia kazko duoti?
QUOTE(Palermo @ 2011 08 18, 14:26)
o kai jau maziukas suvalgo visa porcija darzovienes, tai nebereikia pries tai pienuku pamaitinti? tik uzsigerti reikia kazko duoti?
Po darzovienes as visuomet dar pamaitinu pienuku. Aisku, jeigu ji nori. O nori visuomet
mano kleckui ir 5 men, tai ryte duodu obuoliuka kepta, skaniai valgo, o pietums ir vakare bulvytes ir morkytes sublederiuotas - o va tas maistukas , tai netinka. nekeista, nes ir man neskanu . tai nezinau, nei kuom pagardint klecko pietus ir vakariene, kad valgytu su uzsidegimu
drauges dave moliuga ir cukinija, patarkit, kaip jas apdorot kepti,ar virti, po to blenderiuot, dar kokiu priedu deti?
o ziemai, kaip uzsisaldyti? supjaustyt ir i saldikli, ar pries tai isvirt.
drauges dave moliuga ir cukinija, patarkit, kaip jas apdorot kepti,ar virti, po to blenderiuot, dar kokiu priedu deti?
QUOTE(Kojotė @ 2011 09 05, 15:02)
mano kleckui ir 5 men, tai ryte duodu obuoliuka kepta, skaniai valgo, o pietums ir vakare bulvytes ir morkytes sublederiuotas - o va tas maistukas , tai netinka. nekeista, nes ir man neskanu . tai nezinau, nei kuom pagardint klecko pietus ir vakariene, kad valgytu su uzsidegimu
Sveikos.
aktuali ir man si tema viska primirsau, tai mokausi is naujo
moliuga as gabaliukais supjaustau, i maisiukus sudedu po porcija ir i saldikli, verdant kose pavirus truputi bulvems labaiu i pabaiga idedu moliuga
apie kepima neturiu net minciu tokiems kleckiukams
galvoju pasiskaitinesiu kaip abar mamos primaitina vaikus. Jau greitai ir mums laikas ir kaipnustebau kad 5men kleckai jau tiek daug valgo. As pirma tik pradejau primaitineti 6 men. ir tai po viena darzoves rusi, po truputi. Dabar mano kleckui 5 men, manau, kad dar glima drasiai laukti.