Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėn. kūdikio dienos meniu

klausimelis: kur jus salta ziema imat obuolius vaikams, jie visi tokie blizgus, tie lenkiski!!!?????????
Atsakyti
As ne Lietuvoi gyvenu, tai perkam parduotuvese kur vietiniu fermeriu produkcija. Bent jau tikiosi kad taip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 03 03, 12:36)
klausimelis: kur jus salta ziema imat obuolius vaikams, jie visi tokie blizgus, tie lenkiski!!!?????????

Naminiai obuoliukai pas tevus rusy dar issistoveje bigsmile.gif o del parduotuviniu tai ir man jie toki...
Atsakyti
sveikos mamos, turiu klausimu ir noriu jusu pagalbos.. 4u.gif
kadangi neturiu nei kaimo nei sodo, neturiu ir nei darzoviu, nei obuoliu..Eko turgeliais nepasitikiu.. kaip man maitint vaikucius? ar saldytos darzoves normalios? o gal pirkt tyreles? tik ar jos geros..? turiu siek tiek bulvyciu bet jau baiginejas, ir bulvyciu, nenoriaii maziai valgo jas, parduotuvines mieliau, nors ir jas spjaudo.. idomus tokie, nei bananas, nei obuoliukas irgi neskanu, gal kad naujas skonis, bet jau eina 3 savaite, kaip vis bandau ir labai sunkiai as juos pamaitinu..tik iskilo klausimas kaip maitint, t.y. kuom? ka jusdarot kas neturit naturaliu darzoviu, mesytes? kur perkat ,kaip sukates?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niki0603 @ 2011 03 02, 21:57)
O kaip jus ta obuoliuka kepat, nes maniske zalio obuoliuko kratosi  g.gif Gal si valgytu... Ar lieka jame vitaminu?

tai žalias obuolys būna visokių rūšių,paieškok saldesnio mirksiukas.gif bet šiaip girdėjau,kad kepa tuosobuolius mamos,kai kurios kovencinėse krosnelėse,o kai kurios net mikrobangėse.

Mano vaikas tai bulvę valgo antrą dieną,nu nevalgo,ragauj. Obuolių dar nebandžiau duot.
Atsakyti
Norim ir mes pasidalint savo dienos meniu, aisku visada buna nukrypimu, priklausomai kada atsikelia
apie7.00 pabunda
07.30-08.00 90ml misinuko
nusnaudzia valandike ir dar90ml misinuko
10.00-10.30 apie 100ml. tyreles+arbata (arba pora gaidelis sausainiu ismirkytu).
12.30-13.30 darzovienes apie 100ml.+arbata
15.30-16.00 misinuko 90ml.
18.30-19.00 apie 100ml. pieniskos koses
21.00-21.30 90ml misinuko ir uzmiega.
Nakti keliasi apie 3 val pavalgyt 90ml. misinuko.
Daugiau misinuko neisgeria vienu kartu, retais atvejais 120ml. nors svoris gerai auga, valgo daznokai bet po nedaug. Nakti miega gerai o diena kokius 3 kartus po pusvalandi, kaip zadintuvas nustatytas doh.gif
mums 5 men ir 2 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimuliux: 07 kovo 2011 - 12:01
Sveikos, mamytės.Aš labai nustebau,kad jau visos rašo apie tai,kad penkių men vaikučiai jau tiek daug valgių išbandę.Mums jau penki su puse,bet pagal naujausias rekomendacijas duoti košytes reikia tik nuo šešių.Tai man klausimas iškilo?Ar tik aš viena vaikučiui duodu tik pienuko?Maitinu pati,svorio priauga stabiliai po 800 g. Ar dar yra mamyčių tokių kaip aš?Klausiu,nes gal aš neteisingai elgiuosi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mopule @ 2011 03 07, 23:02)
Sveikos, mamytės.Aš labai nustebau,kad jau visos rašo apie tai,kad penkių men vaikučiai jau tiek daug valgių išbandę.Mums jau penki su puse,bet pagal naujausias rekomendacijas duoti košytes reikia tik nuo šešių.Tai man klausimas iškilo?Ar tik aš viena vaikučiui duodu tik pienuko?Maitinu pati,svorio priauga stabiliai po 800 g. Ar dar yra mamyčių tokių kaip aš?Klausiu,nes gal aš neteisingai elgiuosi? blink.gif

Tu saunuole mamyte, kad dar pati maitini 4u.gif Viska gerai darai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niki0603 @ 2011 03 07, 23:35)
Tu saunuole mamyte, kad dar pati maitini  4u.gif Viska gerai darai  thumbup.gif

viska gerai darot, tik va kadangi pati pieno neturiu, jau nuo pirmu menesiu pritaitindavau misinuku, nes neuzteko, 4.5 men visai dingo pienas, tai nuo 4 menesiu gydytojas jau sake galima primaitint darzoviene, nuo 5 menesiu kruopu koses, nuo6 men jau mesyte ragausim
Papildyta:
QUOTE(ssimuliux @ 2011 03 07, 12:54)
Norim ir mes pasidalint savo dienos meniu, aisku visada buna nukrypimu, priklausomai kada atsikelia
apie7.00 pabunda
07.30-08.00 90ml misinuko
nusnaudzia valandike ir dar90ml misinuko
10.00-10.30 apie 100ml. tyreles+arbata (arba pora gaidelis sausainiu ismirkytu).
12.30-13.30 darzovienes apie 100ml.+arbata
15.30-16.00 misinuko 90ml.
18.30-19.00 apie 100ml. pieniskos koses
21.00-21.30 90ml misinuko ir uzmiega.
Nakti keliasi apie 3 val pavalgyt 90ml. misinuko.
Daugiau misinuko neisgeria vienu kartu, retais atvejais 120ml. nors svoris gerai auga, valgo daznokai bet po nedaug. Nakti miega gerai o diena kokius 3 kartus po pusvalandi, kaip zadintuvas nustatytas   doh.gif
mums 5 men ir 2 sav.

\
Statyk nestacius grafikus, o vaikas juokias, pavyzdziui sianakt 2 kartus valge,pries tai nakti ne karto g.gif o atsikele pries9 val, nu ir ka skaiciuoji mazdaug kitaip jau, ka ir kiek duot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimuliux: 08 kovo 2011 - 12:18
as taip pat truputy nustebau, kad 5 men kudikiui jau tiek valgiu duodama. Mum iki 5 men liko keleta dieneliu, bet valgom MP, siap musu daktare sake kad galima nuo 4 men primaitinet darzovienem, bet jei vaikui gana MP ir jis ne irzlus, pastoviai nekaba ant papuko tai nera kur skubeti. ax.gif
Atsakyti
mums 5men ir pora dienu. valgem tik MP, bet daktare sake, kad galima pradeti jau kokia kosyte bandyti, kol isivalgys, tai... nors svorio ir ugio tai mes labai gerai priaugam. Dabar darau bulve su moliugu, nes tik bulves nevalgo visai.

as ir stebiuosi, kad 5 men kudikiams, o jau duoda ir tyrele, ir darzoviene ir dar pieniska kose! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepamenuu: 12 kovo 2011 - 10:30
sveikutes. mano leliui uz dvieju savaiciu bus 6 menesiukai. maitinu mp. bet jau nuo 5 men pradejom ragauti kosytes, kad po to nebutu didelio streso. dabar pietums suvalgom kokia darzovine kosyte. bet pastebejau kad isalksta labai greitai. siaip maitinu kas tris valandas, o po indelio kosytes isalksta po 2 valandu. kodel taip yra... ?
ir sakykit mamytes savo nuomone. anyta nupirko pieniskos hipp koses su persikais ir abrikosais. neatsiklausus manes. dabar esu pasimetusi ar galiu ja duoti savo leliui, juk joje yra pieno misinuko siek tiek. ar nepakenks jam...jei maitinu mp. nepasakiau jau kad pirktu naturalia, kuria galima daryti ir su mp. dabar nezinau ka daryti...
Atsakyti