QUOTE(Katherina @ 2010 12 02, 14:23)
Tiesa, kaip jūs kvėpinate automobilius savo? Ar kuri nors naudoja Kvapų namų aromatizatorių tą mašininį? O gal bandėte Floriom medinukus? Taip noriu kava kvepiančio mašiniuko, nežinau, ką geriau pirkti
Labutis visoms, kaip pasiilgau, taip seniai prisijungusi buvau
Naudoju savo mašiniuke tą garintuva iš KN - esu labai patenkinta, dabar dar kai sloga kamuoja, tai tikrai jaučiasi, kad palengvėja pabuvus mašinoj
Ir vyrui tokį nupirkau, nes kai įsigijo naują mašiną, man taip smirdėjo visos tos plastmasės
Reiks pagaliau prisiruošti ir įsigyti ir namams garintuvą, - seniai planuose, tik paskutiniu metu niekam laiko neturėjau.
Atėjau kartu pasidalinti paskutiniais išbandytais pirkiniais:
Rankų kremas Alva Naturk. - labai patiko, kaip tik šaltam periodui, jis toks riebesnis nei dauguma bandytų, bet puikiai susigeria:
Išbandžiau ir Rasmos išgirtas Lavere apmules veidui:
Odelė tikrai paskaistėjo, pagražėjo. Man nesijautė jokios kaukės nat veido, kaip rašė kažkuri ankstesnėj temoj, iš principo poveikis patiko, nepatiko kratyti tų ampulių turinį iš ampulės, gal kada pakartosiu
Veido prausiklis Lavere:
Pats prausklis švelnus, odos nesausina, malonus naudoti, tik tas saldaininis kvapas man nelabai - bet dabar aš labai priekabi kvapams, gal todėl. Ir iš principo prausiklių nelabai mėgstu, tai svarstau, pasilikti, ar į išparduotuvę dėti
Hauschkos kūno losjonas rožių - labai patiko, jis toks lengvas, labai vasarai tiks, ir kvapas labai subtilus.
Aplamai Hauschkos produkcija man Nr. 1 - kiek visko išbandžiau, tai vėl veido priežiūrai susipirkau Hauschka ir esu labai patenkinta
Vakar tik pirmą kartą pabandžiau Dr.Hauschka Regenerating Serum - truputį vėliau bus atsiliepimai, o po pirmo panaudojimo pasirodė panašus į tas Lavere ampules, tik naudoti patogiau - išsispaudi kiek reikia, nereikia nieko kratyti