QUOTE(Nidulia @ 2010 12 02, 13:06)
Naudok sampunus su rozmarinu eteriniu aliejumi, nes rozmarinai stabdo slinkima. Mes visos cia megstame weledos rozmarinu losjona plaukams. Po plovimo itriname i galvos oda, isplauti nereikia:) Arna i sampunus, kuriuos naudoji, tiesiai i sauja, kai ispaudi sampuno, iislasink kelis lasiukus rozmarinu eterinio .
aciu, isbadysiu.
bandziau as i sampuna atsipylusi vienam plovimui isilasint sio aliejaus, apie menesi ploviau, bet pokyciu nepastebejau. gal ir sampunas buvo netinkamas. na ne is tu parduotuviniu, bet ir ne is ekologisku. bet bandysiu si metoda dar isigijus kita naturalu sampuna
QUOTE(Honey @ 2010 12 02, 13:22)
O acto kvapo nelieka? Nidulia gerą patarimą davė dėl rozmarino nuo plaukų slinkimo, man pačiai padėjo, tik svarbu nepadaugint eterinio.
Parašyk paskui "eksperimento" rezultatus, smalsu
Parašyk paskui "eksperimento" rezultatus, smalsu
nea, kvapo tikrai nelieka. uzsijaucia kazkiek, kai tik skalauji plaukus.
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 02, 13:26)
Dar pamirsom naujokems pamineti, kad daromes kas savaite aliejines plauku kaukes:) Juk tai labai efektyvu, ypac, kai varnalesu milteliu istraukas aliejuje pasigaminame.
Plaukuciai ir galvos oda labiausiai megsta kokosu, avokadu, kameliju aliejus:)
Ekologiskus varnalesu miltelius ir aliejus, dazniausiai , perkame www.AromaNatural
Varnalesu miltelius uzpilame issirinktu aliejumi ir bent 2 savaites laikome ant radiatoriaus (siltai) kasdien po kelis kartus paimame ta buteli ir gerai supurtome, statome atgal, siltai
Atiduodu duokle supersenbuvems, kurios visko mane ismoke:)
Plaukuciai ir galvos oda labiausiai megsta kokosu, avokadu, kameliju aliejus:)
Ekologiskus varnalesu miltelius ir aliejus, dazniausiai , perkame www.AromaNatural
Varnalesu miltelius uzpilame issirinktu aliejumi ir bent 2 savaites laikome ant radiatoriaus (siltai) kasdien po kelis kartus paimame ta buteli ir gerai supurtome, statome atgal, siltai
Atiduodu duokle supersenbuvems, kurios visko mane ismoke:)
o kokia sauni tradicija jusu