Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deissy @ 2010 12 02, 13:02)
man plaukai slenka siaubingai, tai pastebejau

Naudok sampunus su rozmarinu eteriniu aliejumi, nes rozmarinai stabdo slinkima. Mes visos cia megstame weledos rozmarinu losjona plaukams. Po plovimo itriname i galvos oda, isplauti nereikia:) Arna i sampunus, kuriuos naudoji, tiesiai i sauja, kai ispaudi sampuno, iislasink kelis lasiukus rozmarinu eterinio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 gruodžio 2010 - 12:17
QUOTE(Saphia @ 2010 12 01, 21:12)
indelis 150ml, konsistencija tarp kremo ir sviesto. Tirstesnis nei losjonas, bet ninkstesnis neis sviestas.

Ačiū labai už atsiliepimą 4u.gif Man lygiai taip pat kaip ir tau aliejai per mažai drėkina kūno odą, vasarą galiu naudoti, nes ir oda ne reikli, bet šaltuoju metų laiku be kremo/ sviesto nei pro kur smile.gif Logona sviestus jau keli metai naudoju, vis keičiu kvapus, man jie labai patinka. Gal reikės Melvita sekantį imti ax.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 12 01, 21:44)
Taip pat renkuosi tarp Druide sampunu Vitality ir Balance. Noreciau, kad padrekintu, paglotnintu plauka. Mano plaukai dazyti, linke i putimasi.

Gal tada Druide ožkų pienų šampūną mėgint reikėtų. Vitality turėjau, šiaip ne taip subaigiau, bet man sausino plaukus (mano normalūs), Balance gal labiau riebiems ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 12 02, 11:50)

Mergaites, cia ne mes sirses pikciurnos, o jus nenorite nei pirstelio pajudinti del paciu saves.

Man toks jausmas, sakyk nesakęs, vis vien tie patys klausimai nuolat, kartais tiesiog ignoruoti norisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 02, 12:21)
kažkaip ateina nauji žmonės, tai mažiausiai, ko galima iš jų tikėtis - atidumo ir smalsumo informacijai. Ar sunku kelis temos lapus paskaityti atidžiau?Netoli eisit, jei nesugebat kelių postų vienoje temoje perskaityt doh.gif
Nidulia, sveikinu su atsisakymu - jau buvo laikas  4u.gif

smile.gif o as pastebejau,kad senbuves ekologinio skyrelio labai jau syksciai informacija su naujokem dalinasi,ne vienoje eko temoje naujokes sunkiai sulaukia atsakymo i klausimus,o skaityti tema nuo prazdziu,tai kazin kuri jau maziukus vaikus turinti mamyte turetu laiko.daugiau supratingumo palinkeciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 02, 12:14)
smile.gif o as pastebejau,kad senbuves ekologinio skyrelio labai jau syksciai informacija su naujokem dalinasi
Temose kaupiama informacija, o nes kas puslapi kartojama ta pati per ta pacia
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 02, 13:02)
man plaukai slenka siaubingai, tai pastebejau kad slinkimas tikrai apmazejes yra.
na keistas is tikruju jausmas, plaukai kietoki, atrodo kad ju vos nepatrigubejo  smile.gif  bet perskalavimas actu tikrai juos kazkiek paminkstina. poto pries sukuojant siektiek i plaukus itepu kokoso aliejaus, tai visai neblogai tada issisukuoja.
raso kad turi po kazkiek tas toks "sieno kupetos" jausmas dinkt is plauku, tai ziuresim ar tai tiesa  ax.gif  biggrin.gif

O acto kvapo nelieka? ax.gif Nidulia gerą patarimą davė dėl rozmarino nuo plaukų slinkimo, man pačiai padėjo, tik svarbu nepadaugint eterinio.
Parašyk paskui "eksperimento" rezultatus, smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 12 02, 13:06)
Man toks jausmas, sakyk nesakęs, vis vien tie patys klausimai nuolat, kartais tiesiog ignoruoti norisi rolleyes.gif

nes atsidaro sia tema ir is karto spaudzia paskutini puslapi.
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 02, 13:14)
smile.gif o as pastebejau,kad senbuves ekologinio skyrelio labai jau syksciai informacija su naujokem dalinasi,ne vienoje eko temoje naujokes sunkiai sulaukia atsakymo i klausimus,o skaityti tema nuo prazdziu,tai kazin kuri jau maziukus vaikus turinti mamyte turetu laiko.daugiau supratingumo palinkeciau  4u.gif

Nu bet virsune doh.gif gincytis turi laiko, o temos paskaityti-neturi? Cia visos ir maziukus turi ir dar dirbancios, bet nors viena tema pasiskaitoo, kad kazkoki supratima tureti. Cia juk ne mums to reikia, o jums pacioms. Na kaip galima tokio lygio priekaistus pazerti??? Pirmame psl merginos surinko itin vertinga informacija apie viska, bloge aprasome visas priemones, kurias naudojame.
Ateinate ir klausiate,-"merginos, koki man sampuna naudoti" doh.gif
Ir mes, su vaikais, dirbancios, turime tukstantaji karta ta pati rasyti, nes jus tingite 5 puslapius perskaityti????????? ir dar priekaistai lotuliukas.gif Kai kurios senbuves kruva laiko sugaiso, kad i pirma puslapi ir bloga tiek daug informacijos sudeti-sukramte tiesiog viska, tai belieka naujokems tik praryti ir tada klausineti, kas neaisku, o ne ateiti ir priekaistauti.

Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 12 02, 13:22)
O acto kvapo nelieka? ax.gif Nidulia gerą patarimą davė dėl rozmarino nuo plaukų slinkimo, man pačiai padėjo, tik svarbu nepadaugint eterinio.
Parašyk paskui "eksperimento" rezultatus, smalsu smile.gif

Dar pamirsom naujokems pamineti, kad daromes kas savaite aliejines plauku kaukes:) Juk tai labai efektyvu, ypac, kai varnalesu milteliu istraukas aliejuje pasigaminame.
Plaukuciai ir galvos oda labiausiai megsta kokosu, avokadu, kameliju aliejus:)
Ekologiskus varnalesu miltelius ir aliejus, dazniausiai , perkame www.AromaNatural
Varnalesu miltelius uzpilame issirinktu aliejumi ir bent 2 savaites laikome ant radiatoriaus (siltai) kasdien po kelis kartus paimame ta buteli ir gerai supurtome, statome atgal, siltai
Atiduodu duokle supersenbuvems, kurios visko mane ismoke:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 gruodžio 2010 - 12:28
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 02, 13:06)
Naudok sampunus su rozmarinu eteriniu aliejumi, nes rozmarinai stabdo slinkima.

Ne visai taip. ax.gif Rozmarinai nestabdo plaukų slinkimo, o sustiprina plaukų šaknis ir skatina naujų plaukų augimą. ax.gif Aišku, dėl sustiprėjusių šaknų plaukai gali mažiau slinkti, bet jei priežastis slinkimo kita, tai jie ir toliau slinks... Tik tiek, kad pridygs naujų plaukų.

QUOTE(liepa27 @ 2010 12 02, 13:14)
smile.gif o as pastebejau,kad senbuves ekologinio skyrelio labai jau syksciai informacija su naujokem dalinasi,ne vienoje eko temoje naujokes sunkiai sulaukia atsakymo i klausimus,o skaityti tema nuo prazdziu,tai kazin kuri jau maziukus vaikus turinti mamyte turetu laiko.daugiau supratingumo palinkeciau  4u.gif

Tai kad jūsų atveju atsakymas tam pačiam puslapyje buvo, tingėjot bent porą žinučių atgal paskaityti. O kiekvienai tinginčiai atsakymų ieškoti gi nepulsi. Tokių čia daug kasdien ateina.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 02, 12:50)
beprakaituoji nakti nuo liepu arbatos??
Aha, ir as sakau, ateina naujokai ir pyksta, kad meginame ismokinti bent kazkokio savarankiskumo. As kai buvau naujoke, tai pries klausinedama, perskaiciau visas, dar neistrintas temas, per Google pravariau neaiskius zodzius, visa info praziurejau, nes paciai idomu, tik tada jau cua jus kankinau klausimais:)
Mergaites, cia ne mes sirses pikciurnos, o jus nenorite nei pirstelio pajudinti del paciu saves.

todel as jau cia ir nebeateinu, nes naujokiu pilna ir su tais paciais savo klausimais, kita kart net info nebegali rast per tuos pacius pasikartojancius klausimus, patikdavo labai dalyvauti paciose pirmose temelese ir senbuves labai mielos budavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 02, 13:49)
Ne visai taip.  ax.gif Rozmarinai nestabdo plaukų slinkimo, o sustiprina plaukų šaknis ir skatina naujų plaukų augimą.  ax.gif Aišku, dėl sustiprėjusių šaknų plaukai gali mažiau slinkti, bet jei priežastis slinkimo kita, tai jie ir toliau slinks... Tik tiek, kad pridygs naujų plaukų.

Jei slinkimo priezastys kitos (maistas, nervai, dar kazkas) tai jokie sampunai nepades
Dzemute, ir man geros buvo senbuves, bet as neigriuvau, tarsi is menulio, perskaiciau bent 3 senesnes temas, parduotuviu siuloma asortimenta ir tik tada klausinejau. Tikrai labai kantriai merginos mane visko moke, as pasakojau, kaio man sekasi, jos mane pamokindavo ka toliau meginti. Nei viena man nebuvo sirse ar skupa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 gruodžio 2010 - 13:00
QUOTE(Dovish @ 2010 12 02, 12:06)
Gal tada Druide ožkų pienų šampūną mėgint reikėtų.

nežinia, ar jų dar belikę - gal reiks naujos siuntos palaukti, nes vakar paskutinius iš Panoramos paėmiau wub.gif

QUOTE(liepa27 @ 2010 12 02, 12:14)
o as pastebejau,kad senbuves ekologinio skyrelio labai jau syksciai informacija su naujokem dalinasi

teisingai Nidulia sako - vietoje šito posto galėjai temos bent šiek tiek paskaityti, šitiek info pridėta. Mūsų pozicija yra tokia: ne vieną kartą primaitinti žmogų, o įduoti jam meškerę į rankas ir išmokyti patį žvejoti. Visos turim savo gyvenimus, rūpesčius, šeimas ir kaip apskritai negėda reikalauti, kad po kiekvieno spragtelėjimo pirštu pultume informacijos biuro paslaugas teikti, kai čia pat esantį atsakymą tik perskaityti tereikia?

jeigu tau nereikia informacijos, tai yra tavo asmeninis pasirinkimas. Mes jau investavome į savo sveikatą ir laiko, ir pinigų. Tu investuosi - turėsi tą patį, o nenori, nereikia smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 12 02, 12:26)
Cia juk ne mums to reikia, o jums pacioms.

kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 02, 13:57)
Jei slinkimo priezastys kitos (maistas, nervai, dar kazkas) tai jokie sampunai nepades
Dzemute, ir man geros buvo senbuves, bet as neigriuvau, tarsi is menulio, perskaiciau bent 3 senesnes temas, parduotuviu siuloma asortimenta ir tik tada klausinejau. Tikrai labai kantriai merginos mane visko moke, as pasakojau, kaio man sekasi, jos mane pamokindavo ka toliau meginti. Nei viena man nebuvo sirse ar skupa.

pamenu visos buvom naujokes, smalsios, klausinedavom viena kitos ivairiausiu dalyku, bet mums tada nebuvo ka skaityti, nes sios temos buvo pacios pirmos ir info tiek nebuvo, bet va dabar kai jau prisneketa 78 temos ir info internete jau tiek daug ir uzdavinet tokius klausimelius, tai tikrai nervai nelaiko, o tu tai SAUNUOLE, kad atejusi domejaisi, skaitei ir neatejai cia su kvailais klausimais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 12 02, 14:08)
lotuliukas.gif

aha, o kiek prie šitų "sadisčių" per keletą metų yra kompanijos prilipę biggrin.gif Gal ne tokios ir sadistės  mirksiukas.gif

na tas tiesa, net as nustebau koks gausus burys dabar bendraujanciu, po dienos ateini tai vos ne po 10 lapu prisnekat, o pradzioj per savaitgali jei po zinute parasydavom, tai smagu budavo nauja posta paskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2010 12 02, 14:12)
pamenu visos buvom naujokes, smalsios, klausinedavom viena kitos ivairiausiu dalyku, bet mums tada nebuvo ka skaityti, nes sios temos buvo pacios pirmos ir info tiek nebuvo, bet va dabar kai jau prisneketa 78 temos ir info internete jau tiek

tai va, jums net nebuvo kur pasiskaityti, viska pacios darete 4u.gif jums. O dabar viskas sukramtyta-praryti tingi.
Atsakyti