QUOTE(Dovish @ 2010 12 02, 13:06)
Man toks jausmas, sakyk nesakęs, vis vien tie patys klausimai nuolat, kartais tiesiog ignoruoti norisi
nes atsidaro sia tema ir is karto spaudzia paskutini puslapi.
QUOTE(liepa27 @ 2010 12 02, 13:14)
o as pastebejau,kad senbuves ekologinio skyrelio labai jau syksciai informacija su naujokem dalinasi,ne vienoje eko temoje naujokes sunkiai sulaukia atsakymo i klausimus,o skaityti tema nuo prazdziu,tai kazin kuri jau maziukus vaikus turinti mamyte turetu laiko.daugiau supratingumo palinkeciau
Nu bet virsune
gincytis turi laiko, o temos paskaityti-neturi? Cia visos ir maziukus turi ir dar dirbancios, bet nors viena tema pasiskaitoo, kad kazkoki supratima tureti. Cia juk ne mums to reikia, o jums pacioms. Na kaip galima tokio lygio priekaistus pazerti??? Pirmame psl merginos surinko itin vertinga informacija apie viska, bloge aprasome visas priemones, kurias naudojame.
Ateinate ir klausiate,-"merginos, koki man sampuna naudoti"
Ir mes, su vaikais, dirbancios, turime tukstantaji karta ta pati rasyti, nes jus tingite 5 puslapius perskaityti????????? ir dar priekaistai
Kai kurios senbuves kruva laiko sugaiso, kad i pirma puslapi ir bloga tiek daug informacijos sudeti-sukramte tiesiog viska, tai belieka naujokems tik praryti ir tada klausineti, kas neaisku, o ne ateiti ir priekaistauti.
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 12 02, 13:22)
O acto kvapo nelieka?
Nidulia gerą patarimą davė dėl rozmarino nuo plaukų slinkimo, man pačiai padėjo, tik svarbu nepadaugint eterinio.
Parašyk paskui "eksperimento" rezultatus, smalsu
Dar pamirsom naujokems pamineti, kad daromes kas savaite aliejines plauku kaukes:) Juk tai labai efektyvu, ypac, kai varnalesu milteliu istraukas aliejuje pasigaminame.
Plaukuciai ir galvos oda labiausiai megsta kokosu, avokadu, kameliju aliejus:)
Ekologiskus varnalesu miltelius ir aliejus, dazniausiai , perkame www.AromaNatural
Varnalesu miltelius uzpilame issirinktu aliejumi ir bent 2 savaites laikome ant radiatoriaus (siltai) kasdien po kelis kartus paimame ta buteli ir gerai supurtome, statome atgal, siltai
Atiduodu duokle supersenbuvems, kurios visko mane ismoke:)