QUOTE(Palomina @ 2010 12 11, 14:55)
aha dariau, ir visai neblogai gavosi.. aisku, prisikabinti visada imanoma (prie bet ko), bet siaip tikrai neblogai isejo tada..
galvoju, gal mineralines pudros milteliu per daug dedi?
aisku tik spelioju as cia.. as viena karta seip
ant durniaus pabandziau be jokiu proporciju pamaisyti vienam kartui migdolu alieju su mineralines pudros milteliais ir po to ta "krempudra" pasidazyti, tai panasus efektas ir gavosi kaip tu aprasai.. sunkiai tepesi, o va ta kur esu gaminusi (kur blog'e aprasyta) tai krempudra i krempudra panasi buvo ir tepesi labai gerai.. aisku tada proporcijas pati susikuriau, bet gal tai buvo 'naujoko' sekme
kai turesiu reikiamu ingridientu, bandysiu daryti krema su spalva..
tai riebumo atzvilgiu bus daug lengvesnis dalykelis..
Tai dabar jau nenaudoji tos savos gamybos krempudros?
Gal ir per daug miltelių įdėjau, man mat reikia daugiau maskavimo, ir šiaip megėja aš "iš akies" daugmaž gaminti
Matyt, svarbu tikslios proporcijos, bet kažkokio tikslesnio recepto nesu niekur užtikus, ir saviškės sakai pati susikūrei... gal kur A-Z yra
kaip darysi kremą su spalva? kaip įprastą kremą su emullsiniu vašku ir mineralinės milteliais?
QUOTE(Honey @ 2010 12 11, 15:22)
Gal sunkiai tepas dėl kakavos sviesto arba per mažai maišei? Čia, aišku, mano tik teoriniai pasvarstymai. Bet iš esmės, kaip aprašei, tai man taip tepas visos mėgintos skystos natūralios krempudros - sausina, jaučias ant veido ir pan.
Nemanau
tik truputį dėjau kakavos sviesto, pudros konsistencija gavos gera, kaip tik galvoju daugiau kakavos bandyt (arba net nilinio sviestmedžio) šaltajam sezonui. Tik ant veido norėtųsi gražesnio vaizdo. Bet nežiūrint į tai ši savos gamybos labiau patiko iš visų bandytų natūralių, todėl ir nenoriu užmest šios idėjos
bandysiu tobulint
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 11, 16:30)
... o mano meilė Argital rožių kremui auga kasdien
šį ir aš dabar naudoju, labai geras