Ateinu su komentarais apie savo bandytas priemones:
John Masters Organics Linden Blossom Face Creme Cleanser
Maloniai prausia, skirtingai, nei JMO prausiklis su grūdeliais, nepelieka tokio malonaus riebumo jausmo ant veido, tačiau oda pamaitinta, sudrėkinta, po prausimo jos netempia. Tik jau kvapas
Primena seną kur nors užmestą ir jau pagedusį kremą, bet gal čia tik man taop, nes esu be galo jautri kvapams.
Argitubo žaliojo molio kaukėPakuotė laaaabai didelė, tačiau matau, kad greitai susinaudos, nes gana daug reikia jos. Maloni, skaniai kvepia žolelėmis ir vaistais, gerai tepasi ir gerai prausiasi. Galima naudoti kaip šveitiklį masažiukams, nes nuprausiant jaučiasi mažyčiai grūdeliai ar kažkas panašaus. Po jos jausmas malonus, tik užtepus kremo ant skruostų jautėsi deginimas, bet nesmarkus ir praėjo po kelių minučių. Stebuklų nedaro, bet ir padėties neblogina, patiko.
Ir jungiuosi prie šerpetojančių odų klubo. Mano oda irgi išsausėjo, ėmė šerpetoti, ypač vienas skruostas ir kakta. Keliskart pagudravau- užtepiau veido kremą (Argital rožių), tada tas vietas patepiau itin storai ir jam dar nesusigėrus uždėjau mineralinę. Išsausėjimai neišlindo beveik visą dieną, pasimatė tik vakarop. Ir šiaip kai būnu namie tai tas vietas kremu tepu storai ir kokius dukart per dieną, galvoju gal reikia primaitinti odą? Na, aną savaitę vaizdas buvo baisus, su pudra išvis siaubas- atrodė gabaliukais oda nusilups tose vietose, o kai lieti, tai išvis kaip švirtinis, bet šiandien jau kaip ir geriau, skruostas tik liko kiek sausokas, bet ir tai ne itin. Manau, pavyko odą prisotinti, o mano meilė Argital rožių kremui auga kasdien