QUOTE(micefee @ 2010 12 09, 01:09)
O kurį turėjai, tą tutelėj ar induke?
tutelej, induke man regis dar riebesnis, gal ir maisau, siaip ar taip vengiu kremu, kuriuo reikia pirstu kabinti.
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 09, 13:46)
ir as tokiuose ieskojimuose:) Logona antiaging gelio puse pakuotes parduodu, nes jau kitas dvi priemones nusipirkau, irgi nerandu ko noriu, nors pati nezinau ko noriu:)
dauguma
savo priemoniu jau atradau, bet su paakiu kremu sunkiai man sekasi... o noriu tikrai
nedaug - isvengti rauksliu ir tureti nuostabu zvilgsni
QUOTE(dievinanti vaikucius @ 2010 12 09, 18:07)
Noriu paprašyti patarimo: gal kas žinot gerą kosmetologę Kaune, kuri būtų patyrusi probleminės odos valyme ir gydyme?
Nes gydytojas dermatologas pasakė, kad mano odą serga paprastaisiais spuogais ir mažai pasirinkimų jos gydyme...
Gal sakau nuolatinis valymas padėtų, tik nežinau koks valymo būdas efektyviausias...
jei spuogai labai kankina, reiketu dar pasiaiskinti del alergijos, gal kazkam esi alergiska pvz tam tikriems maisto produktams. Turejau viena drauge, kuria is nieko pradejo pultu spuogai, visas veidas buvo nusetas, pasirodo ji netoleruoja gliuteno
o jo visuose miltiniuose produktuose yra, todel alergena vartodavo kasdien. Kai susitvake mityba, dingo ir spuogai.