Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(sriukis @ 2010 12 08, 17:26)
As nzn ar man dermatitas,tiesiog pati pagalvojau,kad gali taip buti. na bent jau is pasiskaitinejimu sprendžiu mirksiukas.gif o siaip manau,jog pabandyti verta ir be to nebenoriu i savo oda kist visoki slamsta ax.gif

pabandyk issiplaut su soda plaukus ax.gif
as jau 3 savaite eksperimentuoju smile.gif
Atsakyti
Koks hidrolatas labiausiai tinka sausai odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 08, 18:28)
pabandyk issiplaut su soda plaukus  ax.gif
as jau 3 savaite eksperimentuoju  smile.gif

Ir kaip sekasi? Kokia plaukų ir galvos odos būklė?

QUOTE(Babi* @ 2010 12 08, 18:59)
Koks hidrolatas labiausiai tinka sausai odai?  blush2.gif

Morkų sėklų, levandų, liepų, rugiagėlių

Merginos, noriu patarimo. Oda buvo labai išberta, padažninau aliejinius plovimus, dariau kasdien dvi savaites. Odos būklė pagerėjo tik tuo atžvilgiu, kad išsivalė poros, jos nebeatrodo didelės ir užsikimšusios, dingo pūlingi spuogai, tačiau atsirado tokių smulkių raudonų taškelių, lyg gumbelių, vietomis jie panašūs į giluminius spuogus, tik žymiai mažesni, bet neskauda, o vietomis tiesiog raudonas taškiukas ir viskas.
Ar gali būti, kad oda permaitinta arba atvirkščiai, gal jai trūksta drėgmės? Naudoju Argital rožių kremą, tepu gana daug, didesnį kiekį nei įprasto dydžio pupelė, tačiau kitaip odą tempa, nes manoji baisingai sausa. Ar galėjo būti taip, kad aš ją permaitinau ir ji ėmė ožiuotis?
Beje, koks EA galėtų greitinti žaizdų gijimą ir šviesinti po jų likusias dėmeles?
Atsakyti
Skaitinėju aš Natuderm to dovanotino 'sos repair gel' sudėtį ir antru numeriu eina alcohol denat, nelabai gerietis, kaip suprantu? g.gif Nerandu info kaip su parfum (fragrance)? Cosmetic check nurodytas puslapis man nieko neišmeta, kai įvedu parfum, o jo beveik visur yra..
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 08, 18:16)
Ir kaip sekasi? Kokia plaukų ir galvos odos būklė?


na as 3 savaites nebandziau plaut,gal tik kelis krtus..bet saknys buvo riebios,o plaukai lyg siaudai.galva kaip neplauta. cia as taip bandziau ir su soda ir su actu tas pats.
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 12 08, 18:34)
na as 3 savaites nebandziau plaut,gal tik kelis krtus..bet saknys buvo riebios,o plaukai lyg siaudai.galva kaip neplauta. cia as taip bandziau ir su soda ir su actu tas pats.

man kuo puikiausiai isplauna, tik kas liecia "sieno kupetos" tas tai teisybe doh.gif
bet galvoju jei plaut su soda o poto i plaukus itrint balzamo nelieciant saknis, gal visai ir neblogai butu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 08, 18:28)
Skaitinėju aš Natuderm to dovanotino 'sos repair gel' sudėtį ir antru numeriu eina alcohol denat, nelabai gerietis, kaip suprantu?  g.gif Nerandu info kaip su parfum (fragrance)? Cosmetic check nurodytas puslapis man nieko neišmeta, kai įvedu parfum, o jo beveik visur yra..

Sintetinis parfumas blogai, o natūralus (iš eterinių aliejų) gerai.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 08, 17:55)
Sintetinis parfumas blogai, o natūralus (iš eterinių aliejų) gerai.

Ačiū wink.gif Tai jei prierašo nėra kad natūralus, tai reiškia sintetinis? Nes natuderm daugumoj produktų yra parfum (fragrance).
Atsakyti
žinau, kad jau daug kartų apie tai diskutuota, bet niekaip nepamenu, kokios išvado buvo smile.gif
Žinau kad NB labai nekokie EA, o kaip yra su mėtos EA?
Taip pat kaip yra su tuo vaistinėje parduodamu Australišku arbatmedžio eteriniu aliejum? Ar jie daug prastesni nei pvz iš KN?
Atsakyti
As cia vel su MB atsiliepimais apie kai kurias priemones.. Vakar rasiau apie skutimuisi priemones, o dabar apie dezika, sampuna ir balzama..
Taigi.. buvo uzsiprases manes, kad isrinkciau jam dezika.. Visokiu eko/natur., deziku pasirinkimas siaip nemazas, bet pagal atsiliepimus as nebuvau susidarius nuomones, kuris butu geriausias jam.. MB is tu kur labai prakaituoja.. Berlyne ekoshope ziurinejom ziurinejom visokius dezikus.. pasirinkimas nemazas buvo visokiu, bet is tu visokiu rutuliniu tai kvapai jam neitikdavo (man tai butu suejes gal bet koks biggrin.gif svarbu, kad savo darba atliktu).. Tai kas beliko - tik aluno akmenelis.. Jis bekvapis.. Kazkaip pardej uzmatem tik vieninteli aluno akmeneli - Sante.. Stai toki:
user posted image
As jam iskart sakiau, kad gali buti nekoks dezikas, nes esu turejus sante toki dezika, tik skystu pavidalu (irgi buvo mineralas, tik jau istirpintas).. Bet surizikavo ir nusipirko Sante akmeneli biggrin.gif
Po menesio naudojimo ispudziai tokie - jam tiko, sake, kad labai geras dezikas, kvapa neutralizuoja gerai ir dar sake, kad maziau prakaituoja.. Zodziu, dezikas - aluno akmenelis savo darba atlieka..

Speick sampunas riebesniems plaukams jam irgi tiko ir patiko.. Kazkaip komentaru ispesti daugiau nepavyko.. sake - geras biggrin.gif
O Speick plauku balzamas sake galetu buti geresnis.. Si bandziau ir as, man tai geras buvo, tik labai pasirode netaupus..
Dar MB pasidziauge, kad po natur./eko sampuno ir balzamo jam plaukams nereikia jokios papildomos priemones, kad sukuosena normaliai 'stovetu', kad nebutu pasisiauses biggrin.gif
Atsakyti
Kazkoks kosmaras, siaubingai issausejo veido oda, o butent kaktas, aplink lupas ir skruostai blink.gif kaukes darau veiek kas antra diena, tepu dr. Hauschka rose light, kuris labai gerai drekina, o oda ir toliau serpetoja.

Manau, kad nuo LL pudros man cia ax.gif vis gi netinka ji man, labai sausina oda, nebent vasara galeciau teptis... o gaila
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 12 08, 20:57)
Kazkoks kosmaras, siaubingai issausejo veido oda..

Manau, kad nuo LL pudros man cia  ax.gif  vis gi netinka ji man, labai sausina oda, nebent vasara galeciau teptis... o gaila

man taip pat labai sausina oda mineraline pudra drinks_cheers.gif kiek esu bandziusi (bandziau net 3) visos sausino oda..
Atsakyti