As cia vel su MB atsiliepimais apie kai kurias priemones.. Vakar rasiau apie skutimuisi priemones, o dabar apie dezika, sampuna ir balzama..
Taigi.. buvo uzsiprases manes, kad isrinkciau jam dezika.. Visokiu eko/natur., deziku pasirinkimas siaip nemazas, bet pagal atsiliepimus as nebuvau susidarius nuomones, kuris butu geriausias jam.. MB is tu kur labai prakaituoja.. Berlyne ekoshope ziurinejom ziurinejom visokius dezikus.. pasirinkimas nemazas buvo visokiu, bet is tu visokiu rutuliniu tai kvapai jam neitikdavo (man tai butu suejes gal bet koks
svarbu, kad savo darba atliktu).. Tai kas beliko - tik aluno akmenelis.. Jis bekvapis.. Kazkaip pardej uzmatem tik vieninteli aluno akmeneli - Sante.. Stai toki:
As jam iskart sakiau, kad gali buti nekoks dezikas, nes esu turejus sante toki dezika, tik skystu pavidalu (irgi buvo mineralas, tik jau istirpintas).. Bet surizikavo ir nusipirko Sante akmeneli
Po menesio naudojimo ispudziai tokie - jam tiko, sake, kad labai geras dezikas, kvapa neutralizuoja gerai ir dar sake, kad maziau prakaituoja.. Zodziu, dezikas - aluno akmenelis savo darba atlieka..
Speick sampunas riebesniems plaukams jam irgi tiko ir patiko.. Kazkaip komentaru ispesti daugiau nepavyko.. sake - geras
O Speick plauku balzamas sake galetu buti geresnis.. Si bandziau ir as, man tai geras buvo, tik labai pasirode netaupus..
Dar MB pasidziauge, kad po natur./eko sampuno ir balzamo jam plaukams nereikia jokios papildomos priemones, kad sukuosena normaliai 'stovetu', kad nebutu pasisiauses