QUOTE(Katherina @ 2010 12 07, 12:46)
Ar skaistina nors kiek? Nes mano oda tai tikrai probleminė, giluminiai spuogai
O kai pasausina, ką naudojate tada? Nes aš turiu dar su ežiuole kremuką, bet man atrodo, kad oda prie jo priprato nebėra tokio pirminio efekto, kaip buvo...
Gal galite parašyti, ką naudojate savo odai, nes kaip suprantu, mūsiškės panašios.
Aš iš Vilniaus, galvoju "žalia žalia" įsigyti pabandymui
O kai pasausina, ką naudojate tada? Nes aš turiu dar su ežiuole kremuką, bet man atrodo, kad oda prie jo priprato nebėra tokio pirminio efekto, kaip buvo...
Gal galite parašyti, ką naudojate savo odai, nes kaip suprantu, mūsiškės panašios.
Aš iš Vilniaus, galvoju "žalia žalia" įsigyti pabandymui
Per mažai naudojau, kad pasakyčiau dėl skaitinimo... Turėjau nupilto prausiklio į buteliuką, bet teko perleisti sesei. O paskui nebuvo jo pirkt. Dabar nusipirkau, bet išsivežė kita sesė Tai nepakomentuosiu, nors stebuklų nesitikėčiau
Man ežiuolės labiau patiko nei varnalėšų, bet jį irgi išsivežė
Kaip rašiau, man neišsausino Argital kremai odos, kaip kitoms. Bet tokiu atveju tepčiausi Ciel d'Azus aloe kremu arba Argital drėkinančiu rožių kremu.
Aš šiuo metu prausiuosiu DG muilu su anglimi, pakaitom su karšto aliejaus masažiukais (čia vakaro prausimas). Tada pasipuršiu laukinių morkų sėklų hidrolatu, kuris pagerintas šilkais, glicerinais, pantenoliu ir pan. Nakčiai dažniausiai vadovaujuosi principu netepti niekuo, kad oda pati regeneruotųsi. Bet dabar šildymo sezonu kartais pasitepu Ciel d'Azur aloe kremu arba nerolio eliksyru.
Ryte prausiuosi tik vandeniu, žiemai naudoju Burts Bees Carrot Day kremą - jis riebus, tinkamas šalčiams. Kai mažesni šalčiai - tepsiu vėl varnalėšų kremą. Beje, kremus tepu ant drėgnos veido odos Taip pat darausi namudines kaukes su moliais, arba iš vaisių miltelių. Žiūrint kokio poveikio noriu