QUOTE(Mitsė @ 2010 12 05, 14:31)
Nea, kažkaip nekilo net tokia mintis - bet būtinai dabar išbandysiu
Pienelį kaipo išbandžiau - poveikio irgi nepakomentuosiu
Aha, aplenkė Perduosiu mamai geras žinias
Pienelį kaipo išbandžiau - poveikio irgi nepakomentuosiu
Aha, aplenkė Perduosiu mamai geras žinias
Man jau seniai tokia mintis galvoje sukasi. Nors vakar gilinausi į šitą MB problemą dar labiau. Pagal požymius jam ir vitaminų trūksta (B2, B3, cinko, magnio). Reikia daug grikių, lapinių daržovių, riešutų valgyti. Na, pildyti racioną. Bet visvien juk galvą plauti reikia. Aliejinės kaukės tik trumpą efektą suteikia, po kelių valandų išplovus vėl sausa ir kas blogiausia jis pastoviai kasosi, taip dar labiau suerzindamas galvos odą. Actas tik odos atplaišėles išvalo iš plaukų. Problema didelė
QUOTE(Rasma @ 2010 12 05, 14:35)
Dažo tikrai gerai, bet man labai išsausino plaukus, jie tapo 'nesutvarkomi' Laikėsi irgi normaliai, neprasčiau už cheminius ir jie palaipsniui 'nusiplauna' nesimato ryškių plaukų šaknų ataugimo
Ir beje, dažant kirpykloje (aš nešiausi pas savo kirpėją), tai labai dejavo dėl mažo kiekio
Ir beje, dažant kirpykloje (aš nešiausi pas savo kirpėją), tai labai dejavo dėl mažo kiekio
Mama kolkas nesiskundė, plaukai blizga, nesivelia, bet jos apskritai nelinkę veltis
Kirpykloje pastoviai "zirzia" kai savo dažus atsineši, dėl to visada mamai nudažau namuose plaukus, dar va ir susitaupo kitam kartui