QUOTE(Sky_diver @ 2010 12 03, 16:30)
Visos girian ta KN misini riebiai odai, gal kada reikes isbandyti
Darant odos valyma aliejumi, is pradziu man atsirado tokiu baisiu spuogu aplink smakra, tad kuri laika pristabdziau valymus ir darydavau 1 karta per savaite arba dar maziau. Kai praejo tie berimai, o tai truko kokius 2 men., valymus darau gerokai dazniau (4-5 kartai per savaite) ir matau teikiama poveiki Poros tikrai sumazejo, inkstiru irgi neliko. Tad gal ir jus dabar padarykit siokia tokia pertrauka
Darant odos valyma aliejumi, is pradziu man atsirado tokiu baisiu spuogu aplink smakra, tad kuri laika pristabdziau valymus ir darydavau 1 karta per savaite arba dar maziau. Kai praejo tie berimai, o tai truko kokius 2 men., valymus darau gerokai dazniau (4-5 kartai per savaite) ir matau teikiama poveiki Poros tikrai sumazejo, inkstiru irgi neliko. Tad gal ir jus dabar padarykit siokia tokia pertrauka
Ačiū už patarimą, gal tikrai reikia odai pertraukos. Nes kokias dvi savaites dariau kasdien, kazkaip galvojau kad pradžiai dažniau reikia.
QUOTE(Dovish @ 2010 12 04, 13:40)
Man rodos jie labiau valantys, gal tada geriau kofeino milteliai?
O, tada man jų tikrai reikia
QUOTE(micefee @ 2010 12 04, 14:16)
O antakiai patys susitvarkė. Jau pamiršau, ką reiškia sausa oda toj vietoj. Tiesiog darau vakarais aliejinius valymus ir naudoju Dr Hauschka liniją veidui riebiai odai.
Kokiu intervalu darai valymus, kiek jau laiko? Kokia oda tavo, ir beje, poveikis?