Mergaitės, vakar netyčia atradau, kad
jau ir Kaune atsidarė "Juara" (PC "Savas", įėjus pro pagrindinį įėjimą, pasukus į kairę iš karto matosi). Turi Dr.Hauschka (visos priemonės+dekoratyvinės kosmetikos stendas), Argital, Lavera, Omnia Botanica ir dar kitos man nematytos firmos, taip pat kažkiek maisto. Iki šio 7dienio 20 proc. nuolaida visam asortimentui
Dabar dar peržvelgiau jų psl. asortimentą, kai kuri kosmetika tikrai sintetinė, tad nežinomas ir nesertifikuotas priemones siūlyčiau atidžiau patyrinėti
QUOTE(purpurinė @ 2010 12 03, 13:51)
Užmačiau kad yra dar tokie Baltojo gluosnio žievės milteliai (Salix alba), mane jie labiausiai traukia
Man rodos jie labiau valantys, gal tada geriau kofeino milteliai?
QUOTE(Saphia @ 2010 12 03, 14:52)
na taip teigti nedrisciau, nes juk, kaip zinia, nat. priemones vienoms tinka, kitoms visiskai netinka ir nepatinka.
Taip, žinau. Žiūrėsiu, gal tada kažką kito bandysiu. O gal kokią kitą kaukę iš Mondebio esi turėjusi?
QUOTE(Babi* @ 2010 12 03, 21:20)
Ateinu pasisakyti savo atsiliepimų apie Lavera mangų šampūną.
Po tokio atsiliepimo aš irgi noriu suteikti dar vieną šansą šiam šampūnui
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 03, 22:20)
Jeigu naudoji Weledos rozmarinų vandenį, tai daryk didesnius tarpus tarp naudojimų arba netepk visai, nes man irgi šakės kaip elektrinosi
Aš rozmarinų vandeniu tik viršugalvį tepu, elektrinimosi tikrai nesukelia. Gal per visus plaukus dar brauki?
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 04, 09:24)
Supratau, kad man galvos pleiskanojimas buvo atsiradęs ne dėl FIN šampūno.
Tiesa, išbandžiau Logonos naują rankų kremą:
MB irgi tas pats. Niekaip jo neįkalbėsiu plauti su vandeniu ne iš krano. Visgi dar bandysiu pirkti
tokį vaikišką šampūną su sėlenomis gal tiks
Kur pirkai rankų kremą ir kokia kaina? Noriu ir aš vanilės