QUOTE(Satura @ 2010 12 02, 12:58)
nežinia, ar jų dar belikę - gal reiks naujos siuntos palaukti, nes vakar paskutinius iš Panoramos paėmiau
Bet mūsų Satura kokia OP maniakė
QUOTE(Katherina @ 2010 12 02, 13:23)
Tiesa, kaip jūs kvėpinate automobilius savo? Ar kuri nors naudoja Kvapų namų aromatizatorių tą mašininį?
Jau kuris laikas turiu KN mašinoS aromatizatorių. Man jis patinka, bet kaip ir kažkuri mergaitė minėjo, jeigu norisi vis šviežio kvapo, reikia papildomai vieną kitą lašelį ea užlašinti. Vasarą buvau ilgoje kelionėje, teko ir paryčiais vairuoti, tai su MB be paliovos kaitinom kavos ir rozmarinų ea, padėjo
QUOTE(Honey @ 2010 12 02, 15:28)
O tavo oda šiaip sausa? Man šiais metais jau truputį geriau negu pernai, ne tokia super sausa, bet drėkinančią kaukę vis tiek reikės naudoti.
O kokias esi bandžiusi?
QUOTE(AZURA @ 2010 12 02, 17:48)
Gal kas bandet sias plauku priemones su taukmedziu?
Žiūrinėjau kažkada ir aš, bet sudėčių pilnų neradau
QUOTE(8 p.m. @ 2010 12 02, 18:19)
Užsisakiau visų norėtą Melvitos serumą plaukų galiukams
Dar nugriebiau Melvitos šampūną
Kokie greiti
Kaip tas aliejukas, neriebina? Kokia konsistencija, grynai aliejai?
Gal galėsi atsiliepimą palikti kaip aliejines kaukes išplauna, kaip tik sekantį kartą galvoju Melvita šampūną pirkti
QUOTE(Flos @ 2010 12 02, 19:49)
Jau kelis kartus ploviau galvą su Giovanni Root 66 šampūnu ir balzamu.
Turbūt internetu pirkai?
QUOTE(Saphia @ 2010 12 02, 22:12)
As turejau Amazonia preciosa
kauke su brazilisku riesutu aliejum nepatiko
smirda ir jokio rezultato, nors atsiliepimai geri apie ji
Kaip tik Amazonia kaukes tyrinėjau, sakai nevertos dėmesio? Kokie tavo plaukai?
QUOTE(purpurinė @ 2010 12 02, 23:16)
Ai dar, skaičiau čia ankstesnėse temose, kad kaukėms veidui naudojat miltelius (vienus , nemaišytus). Kurie geriausią efektą duoda ( konkrečiai riebiai/ probleminei odai)
Daugumą miltelių galima vienus naudoti. Man labai patiko žalios arbatos milteliai (kvapas grynai arbatos), o moliūgų milteliai sumaišyti su vandeniu vištienos kvapą turi
Riebiai dar rekomenduočiai dumblių mitelius
QUOTE(Honey @ 2010 12 02, 23:21)
Tik klausimas turinčioms mango miltelius, ar jums jie sudžiūna?
QUOTE(Flos @ 2010 12 03, 00:50)
Aš mango miltelius turiu nuo pavasario pabaigos ai dar birūs, o aloe ir ananaso milteliai sudrėko..
Mango milteliai man irgi puikiai išsilaikė iki pat galo, o agurkų į gabaliukus sušoko, vėlgi čia ne problema, nes prieš dedant į molio kaukes aš juos sutrupinu