QUOTE(purpurinė @ 2010 12 03, 00:16)
O naudoti tinka šiuos molius?
Žalias montmorilonito molis
Rasulo molis
Žaliasis ilito molis
Kaži, kuris iš jų geriausias?
Beje, o nebūna ryte taip, kad lieka tas molis prikibęs, ir kai nori jį pašalinti, tada dar ir odą kartu nudraskai? ( Nes man dažnai taip būna su panašiomis priemonėmis
)
Beje, gal kas yra bandęs
Yangų aliejų? Kažkaip nieko negirdėjau apie jį dar, o aprašymas mane jau vilioja
Ai dar, skaičiau čia ankstesnėse temose, kad kaukėms veidui naudojat miltelius (vienus , nemaišytus). Kurie geriausią efektą duoda ( konkrečiai riebiai/ probleminei odai)
Iš anksto dėkoju už atsakymus
visi tie moliai tinka, kuriuos surasei, Taip, ryte buna labai prikibes tas molis, nelupk, nes su visa odelenuplesi. Paimk vatos diskeli ir suslapinusi spausk pire tos vietos kur prilipes molis, mirkyk tol, kol tuo diskeliu ir atmirkysi, nuplausi moli.
Miltelius dedames i molio kauke visokius, kuriaisiu rugstiese tinka musu odos tipui, ir ne po viena milteli-po kelis. Pasiskaityk aprasymus miltuku ir isigyk kurie patiks. As i molio kauke dedu gintaromiltukus, mango mlt, kvieciu proteinu milt., dumbliu milt., roziu milt.,dar kokius nors, ilasinu AHA vaisiu rugsties, glicerino, pantenolio, juru silko, hialurono rugsties kuopele imetu, aliejko ilasinu-va, kokia turtinga mano kauke veidui:)
yang aliejaus net nemaciusi, bet jei nori riebiai odai, tai merginos labai giria lazdyno riesutu alieju:)
As siandien supykau ant visu savo kremu, kuriu riebumo man neuztenka ir pasitepiau veida paprasciausiu savo makalu-tiesiog delne sumakalavau alijosiaus geli ir nakvisu alieju-supper:)