Ateinu rašyti pagyrimą Mondebio (užsakiau prekes antradienio rytą, gavau šiandien popiet, randuosi ne LT, bet ir ne Prancūzijoje, tad toks greitis nustebino
).
Užsisakiau visų norėtą Melvitos serumą plaukų galiukams (kvapas pasirodė neįkyrus, toks aliejukų mišinys
).
Dar nugriebiau Melvitos šampūną (buvau tikra, kad pavargusiems plaukams, ale gavau sausiems, o patikrinti kokį tikrai užsakiau negaliu, nes paskutinis žodelis e-mail'e "nukąstas"
). Prie šampūno pridėtas ir miniukas balzamo sausiems plaukams. Šampūnas putoja labai gerai, reiks išbandyti jį be jokių balzamų. Balzamas kvepia fantastiškai - apelsinais
Dar paėmiau Laveros aloe-vera veido kremą - išbandžiau iškart, kadangi mano oda mišri, bet nuo visko (vandens, švelnių prausiklių) tempia skruostus, norėjau kažko riebesnio - tad pirminis vertinimas būtų teigiamas, kvapas superinis, riebokas, tad tai ko norėjau
Ir paėmiau Amazonia Preciosa Murumuru kaukę plaukams (o šia tai apsižioplinau, nes nemačiau, kad riebiems plaukams). Jausmas ją skalaujant patiko - plaukai šilkiniai, rašo, kad nors ir riebiems plaukams, bet saugo nuo galiukų skilinėjimo. Tai žiūrėsiu kaip naudosis toliau. Norėjau iš tos pačios kompanijos kitokios kaukės, ale buvo out of stock, o aš nenorėjau laukti, tad nugriebiau šią
Dar įmetė man kelis veidui mėginukus, tik kažkodėl abu anti-age, tai nė nežinau ką manyti