Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2010 12 02, 10:06)
Matau vilnietė esi. Labai norėčiau išsinuomoti objektyvą, tiesiog pasibandymui, pasižaidimui  bigsmile.gif kur galima tai padaryti ir kiek tai kainuoja, apšviesk truputį, prašau  4u.gif

http://www.fotorent.lt

http://www.fotofabri...foto-nuoma.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneza: 02 gruodžio 2010 - 10:15
QUOTE(@leja @ 2010 12 02, 09:52)
sveikos ir sveiki  smile.gif
Airv, sveikatos  4u.gif
blink.gif pas mane. O as visad galvojau kad ten brumbrumo foto  biggrin.gif 
padarysiu padarysiu, tik visai neturiu laiko dabar, darbais uzsivertus net sirgti laiko neturiu  doh.gif 
o jus cia plepat plepat, atrodo kad pas jus nei vaiku nei darbu nei vyru nera  biggrin.gif

mano mano ta foto biggrin.gif atleisk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 02, 10:06)
Matau vilnietė esi. Labai norėčiau išsinuomoti objektyvą, tiesiog pasibandymui, pasižaidimui  bigsmile.gif kur galima tai padaryti ir kiek tai kainuoja, apšviesk truputį, prašau  4u.gif

Jei Canon arba Nikon techika tai fotorent, kaina priklauso nuo to, ka nori isbandyt biggrin.gif

Jei sigma ar tamron objektyvai, tai fotofabrikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 02, 10:07)
Aaaa, girdejau ne viena toki skunda, sako reik konkretu objektyva konkreciai su savo fotiku bandyt, kazkas ten buna pas juos su suderinamumu rolleyes.gif  Man matyt geras buvo pasitaikes, nes stebejaus, kad tiek mazai foto "nefokuse" lotuliukas.gif

P.S. jei sumanytum parduot, duok zinot biggrin.gif

tai va ir esmė, kad kai pirkau testavau ant d80, o po poros savaičių pakeičiau fotiką lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir va susmakalavau doh.gif ir padėjau aš jį į kuprinę, bet reiks traukti- niekur nedingsiu- testuosiu vėl... jaučiu, man tik vaidenasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ačiū labai- pavyko susitvarkyti su raukšlėmis smile.gif parodžiau savo modeliukui- tai sako, nematau jokio pasikeitimo... jau pasakiau, ką pakeičiau, ji sako- aš net neatkreipiau dėmesio smile.gif
Atsakyti
brubrumai, vakar jau nebespejau tau brukstel ir padekot. 4u.gif Tave aplenke antajo, kuri zingsnis po zingsnio man viska supasakojo. Aciu, merginos jums abiems!!! oro_buckis.gif wub.gif
Atsakyti
Cia labai geros nuomos kainos

http://www.flashfoto...ikos-nuoma.html
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 02, 10:21)
tai va ir esmė, kad kai pirkau testavau ant d80, o po poros savaičių pakeičiau fotiką lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir va susmakalavau doh.gif ir padėjau aš jį į kuprinę, bet reiks traukti- niekur nedingsiu- testuosiu vėl... jaučiu, man tik vaidenasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū labai- pavyko susitvarkyti su raukšlėmis smile.gif  parodžiau savo modeliukui- tai sako, nematau jokio pasikeitimo... jau pasakiau, ką pakeičiau, ji sako- aš net neatkreipiau dėmesio smile.gif

Ner uz ka 4u.gif Mano modelis tai pastoviai nori but glamurnas ir nudailintas tai teko ismokt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 02, 10:33)
Ner uz ka 4u.gif  Mano modelis tai pastoviai nori but glamurnas ir nudailintas tai teko ismokt doh.gif  lotuliukas.gif

reiks mokytis ir man glamurinti 4u.gif čia draugės sesė- aš kol kas tik vietinės aplinkos modelius imu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 12 02, 10:13)

QUOTE(Melodi @ 2010 12 02, 10:18)
Jei Canon arba Nikon techika tai fotorent, kaina priklauso nuo to, ka nori isbandyt biggrin.gif

Dėkui merginos 4u.gif , Nikkonas pas mane.

QUOTE(Forgete @ 2010 12 02, 10:29)
Cia labai geros nuomos kainos

Bet Nikonnui žiūriu nieko nėr g.gif
Atsakyti
Bet tikriausiai procentaliai daugiau canonistų nei nikonistų g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 02, 10:46)
Bet tikriausiai procentaliai daugiau canonistų nei nikonistų g.gif

aha, turbūt ax.gif

Aš turiu Canon Eos Rebel juostinį ir dar plius kažkokias lynzes g.gif visa technika dabar pas mamą Šiauliuose, bet reikės pasiimti bent tas lynzes jums parodyt. Ten kaip trys žiedai, jei nemaišau, kad trys. Galima naudoti sukant po vieną ant kitinio (o gal ir kitokio) Canon objektyvo. Galimas macro fotografavimas arba galima padaryt panoraminį vaizdą, tik jis būna lenktas kažkiek, lyg žiūrėtum per kalėdinį žaisliuką. Nežinau, kaip paaiškinti...čia dėstau viską ką atsimenu, kai fotkinau kokiais 2001 metais.
Beje, tas lynzes kadaise pirkau Niujorke, matosi, kad kokybiškos, pagamintos Japonijoje. Tas diedas pardavėjas man tada aiškino, kad čia universalus reikalas, atseit ir ant filmavimo kamerų tinka užsukti g.gif kažkada pabandžiau ant Nikkono uždėt biggrin.gif tai šnipštas gavosi biggrin.gif

Dabar pačiai liūdna pasidarė, kad geri geri dalykai pas mane trūnija nenaudojami blink.gif

O jau save kaip keikiu, kad tu juostų senųjų vis nenunešu nuskanuoti doh.gif
Atsakyti
pagaliau turiu nauja kompa, tai pavarysiu RAW formau kaip zmogus biggrin.gif nes ant seno viskas pastrigdavo.. tik reik susikalibruot.. nes dabar melynai rodo foto g.gif tikiuos issprendziama problema.. issikalbejau, nepykit smile.gif
Atsakyti