Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 01, 23:28)
galeciau sulipdyt biggrin.gif aisku, geriau, kad pati ismoktum.. kuo dirbi? padeciau kazkiek, kol nemiegu smile.gif

PS SO4 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 20:07)
ačiū už komentarus 4u.gif

Man tai baisiai paskutinėj foto raukšlės ant kaktos gadina vaizdą. nenorėjau rašyt FB, gal paskaitys ir modelis, bet nu man labai nepatinka, sendina... Arba taisyt su PS arba kažkaip kažką keist... Kodėl neįdėjei tos foto kur man labai patiko? smile.gif Ta nuostabi man...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 01, 22:45)
Man tai baisiai paskutinėj foto raukšlės ant kaktos gadina vaizdą. nenorėjau rašyt FB, gal paskaitys ir modelis, bet nu man labai nepatinka, sendina... Arba taisyt su PS arba kažkaip kažką keist... Kodėl neįdėjei tos foto kur man labai patiko? smile.gif Ta nuostabi man...

va dėl tų raukšlelių- reikia mokytis labiau dirbti su PS... vienoje bandžiau taisyti, man nelabai gražiai pasitaiso...
nenorėjau apkrauti- sunku atsirinkti 4u.gif prašau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 22:48)
va dėl tų raukšlelių- reikia mokytis labiau dirbti su PS... vienoje bandžiau taisyti, man nelabai gražiai pasitaiso...

user posted image

wub.gif Atiu. Gražu.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 01, 22:50)
wub.gif Atiu. Gražu.

man ir visau patinka ax.gif aišku, dar tobulėti daug daug daug reikia, bet po truputį po truputį vis ir išmoksti kažką gražaus pagauti thumbup.gif kitą kartuką trauksiu avo tamroną- platesnis kampas bus, nes kambaryje su 50 mm sunkoka fotografuoti, jei norisi daugiau erdvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 01 gruodžio 2010 - 22:55
paprasta, o tamronas zoomas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 02 gruodžio 2010 - 00:29
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 02, 00:28)
paprasta, o tamronas zoomas?

2,8 17-50mm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 20:11)
ačiū- na, dėl erdvės... reikia pilno kadro arba ieškot didesnės erdvės 4u.gif arba platesnio objektyvo  4u.gif  reiks traukti tamroną... nu nelabai aš jį myliu..

Tavo tamronas su pastoviu 2,8 ir vaizdo stabilizavimu? Kodel nemyli? As buvau nuomai pasiemus tai man patiko visai

Sita serija miske su juo daryta, jau taip dziaugiaus, kad visas modelis telpa ir nereik po medzius karstytis ax.gif Lucy

QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 22:48)

Pasidarai PS sluoksnio kopija ir su pach tool koreguoji, tada pamazini opacity, kad naturaliai atrodytu, tas pats visokiems apgamams ir paakiams galioja 4u.gif

Tutsas Cia
Atsakyti
sveikos ir sveiki smile.gif

Airv, sveikatos 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 16:22)
aš labai laukiu koliažiuko, kur nuotraukoje puodelis ir putpelės kiaušiniai  ax.gif  kaži kas ją gavo ax.gif

blink.gif pas mane. O as visad galvojau kad ten brumbrumo foto biggrin.gif
padarysiu padarysiu, tik visai neturiu laiko dabar, darbais uzsivertus net sirgti laiko neturiu doh.gif
o jus cia plepat plepat, atrodo kad pas jus nei vaiku nei darbu nei vyru nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 02, 09:41)
Tavo tamronas su pastoviu 2,8 ir vaizdo stabilizavimu? Kodel nemyli? As buvau nuomai pasiemus tai man patiko visai

Pasidarai PS sluoksnio kopija ir su pach tool koreguoji, tada pamazini opacity, kad naturaliai atrodytu, tas pats visokiems apgamams ir paakiams galioja 4u.gif

Tutsas Cia

jup, tas pats- nežinau, jis man nelimpa... aš įsikalusi į galvą, kad nušoka fokusas, bet iš tiesų tai gal nenušoka lotuliukas.gif
graži sesija 4u.gif

Ačiū labai už patarimą 4u.gif Lendu pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 02, 09:41)

Matau vilnietė esi. Labai norėčiau išsinuomoti objektyvą, tiesiog pasibandymui, pasižaidimui bigsmile.gif kur galima tai padaryti ir kiek tai kainuoja, apšviesk truputį, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 02, 09:55)
jup, tas pats- nežinau, jis man nelimpa... aš įsikalusi į galvą, kad nušoka fokusas, bet iš tiesų tai gal nenušoka lotuliukas.gif
graži sesija 4u.gif

Ačiū labai už patarimą 4u.gif  Lendu pabandysiu  thumbup.gif

Aaaa, girdejau ne viena toki skunda, sako reik konkretu objektyva konkreciai su savo fotiku bandyt, kazkas ten buna pas juos su suderinamumu rolleyes.gif Man matyt geras buvo pasitaikes, nes stebejaus, kad tiek mazai foto "nefokuse" lotuliukas.gif

P.S. jei sumanytum parduot, duok zinot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 02 gruodžio 2010 - 10:08