Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:14)
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai, patarimams ax.gif

Mano favorite butu pirma, bet nepatinka, kad akys primerktos (kaip biski girta atrodo), geriau jau butu uzmerktos pilnai. smile.gif Kitose man erdves truksta ryskiai. Dar paskuti zvilgsniu kabina 4u.gif JB visur grazus smile.gif

Airv, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 01 gruodžio 2010 - 20:06
QUOTE(Melodi @ 2010 12 01, 20:06)
Mano favorite butu pirma, bet nepatinka, kad akys primerktos (kaip biski girta atrodo), geriau jau butu uzmerktos pilnai.  smile.gif  Kitose man erdves truksta ryskiai. Dar paskuti zvilgsniu kabina 4u.gif  JB visur grazus smile.gif

ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 01, 19:45)
Linkėjimai Alinai!!!! Kaune ji, kad eisi lankyt ar į Marijampolę atvyksi?

Biški OT
Mūsų rajonas liko be valdžios  verysad.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=39216947

Aga, skaiciau:(

Kaune ji, eiciau siandien, bet vyras dirba iki velumos, tad nespeju-mikrikai nebevazineja.sad.gif
Atsakyti
Paprasta, gražiai pafotkinai, pritariu dėl erdvės kai kuriose, bet šiaip nu malačius rolleyes.gif

Airv linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 01, 20:09)
Paprasta, gražiai pafotkinai, pritariu dėl erdvės kai kuriose, bet šiaip nu malačius rolleyes.gif

ačiū- na, dėl erdvės... reikia pilno kadro arba ieškot didesnės erdvės 4u.gif arba platesnio objektyvo 4u.gif reiks traukti tamroną... nu nelabai aš jį myliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 01 gruodžio 2010 - 20:13
sveik Airv 4u.gif

norejau jusu paklausti, antroje nuotraukoje uzmeciau "auto colors", lyg ir geriau atrodo spalvos, bet man kazkaip i melynuma nesa jo plaukuciai g.gif o va pirmoje foto jo plauku spalva atrodo kaip ir naturali, bet kitos spalvos neatitinka, ka tokiu atveju daryt? ir kuri naturaliau ziurisi? man nuo to ilgo ziurejimo akys nebesupranta huh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 01 gruodžio 2010 - 20:48
Paprasta, man 3 patiko

Zirzilja, melynuoja antra man ir gan stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 01, 20:44)
sveik Airv 4u.gif

norejau jusu paklausti, antroje nuotraukoje uzmeciau "auto colors", lyg ir geriau atrodo spalvos, bet man kazkaip i melynuma nesa jo plaukuciai g.gif  o va pirmoje foto jo plauku spalva atrodo kaip ir naturali, bet kitos spalvos neatitinka, ka tokiu atveju daryt? ir kuri naturaliau ziurisi? man nuo to ilgo ziurejimo akys nebesupranta huh.gif

tai nedaryk to Auto color.. retai kada graziai pataiko.. auto yra auto smile.gif pati pastumdyk tas spalvas ir gausi taip, kaip pati nori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 01, 22:08)
tai nedaryk to Auto color.. retai kada graziai pataiko.. auto yra auto smile.gif pati pastumdyk tas spalvas ir gausi taip, kaip pati nori wink.gif

pacios akis dar nera igudusi, pvz man atrodo normaliai, o MB sako kad arba per geltona, arba per melyna, galbut per daug uzstumdau smile.gif na vis tiek aciu
Atsakyti
Koliazui nuotraukos jau pas mane gatavos nuo vakar, bet ju sulipdyt nemoku. Nors tikrai bandziau visokiais budais. Nezinau ka daryt. blink.gif
Atsakyti
laba,
Esu dingus... Padariau jovalą stalčiuose savuos doh.gif ir niekaip tvarkos neįvedu umn.gif
Kankinuosi su koliažu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 01, 22:07)
Koliazui nuotraukos jau pas mane gatavos nuo vakar, bet ju sulipdyt nemoku. Nors  tikrai bandziau visokiais budais. Nezinau ka daryt.  blink.gif

galeciau sulipdyt biggrin.gif aisku, geriau, kad pati ismoktum.. kuo dirbi? padeciau kazkiek, kol nemiegu smile.gif
Atsakyti