Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(green_tea @ 2010 12 01, 18:29)
Antroje nuotraukoje idomus kampas, taciau man taip akyse suraibuliavo, kad pasimeciau, kuri nuotraukos dalis svarbiausia. Trecioje nuotraukoje pagal taisykles noretusi, kad merginai butu erdves 'i kur' ziureti. Visose man gal siek tiek virsugalvio daugiau noretusi. Visumoje tai sauniai, papasakok koki apsvietima naudojai, smalsu smile.gif

ačiū už mintis- šviesa pro langą 4u.gif čia kambaryje ant lovos ir tiek kiek įėjo šviesos pro langą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:17)
man tamsu, Greentea 4u.gif

O dabar?
user posted image

Zodziu sviesinimo taisykle teks keisti is 'tada, kai man sviesu ir sviesinti dar du kart' i 'tada, kai man sviesu ir sviesinti dar keturis kartus' lotuliukas.gif
Atsakyti
aš dar šviesinčiau 4u.gif

Mamagute, o aš dar šviesinčiau... man nekliūna pačiai tie plotai... gal aš blogai matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:14)
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai,

Man pirma ir antra.Jausmas, jausmingumas, sviesa-labai.Ketvirta man pasirode siek tiek suspausta.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 18:34)
Man pirma ir antra.Jausmas, jausmingumas, sviesa-labai.Ketvirta man pasirode siek tiek suspausta.

ačiū už komentarus 4u.gif mažiukas labai kambariukas, objektyvas 50 mm- tai norėjosi lipt per langą... al devintas aukštas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:35)
ačiū už komentarus 4u.gif mažiukas labai kambariukas, objektyvas 50 mm- tai norėjosi lipt per langą... al devintas aukštas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kai is virsaus fotografavai-ant spintos sedejai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 01, 20:32)
O dabar?

]Zodziu sviesinimo taisykle teks keisti is 'tada, kai man sviesu ir sviesinti dar du kart' i 'tada, kai man sviesu ir sviesinti dar keturis kartus' lotuliukas.gif

geriau smile.gif

susikalibruok monitoriu, gal per sviesiai rodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 01 gruodžio 2010 - 18:39
QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 18:39)
O kai is virsaus fotografavai-ant spintos sedejai? biggrin.gif

panašiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 19:14)
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai, patarimams ax.gif

na man dar iki komentaru uzaugti reikia, bet kas man grazu pasakysiu - pirma ir sviesus jb.

green tea - man antras dublis pakankamai sviesus smile.gif

merginos, o jei labai sviesini sviesini ir lieka jau isdegusios vietos nuotraukoje - nemaiso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 01, 18:45)

merginos, o jei labai sviesini sviesini ir lieka jau isdegusios vietos nuotraukoje - nemaiso?  g.gif

ačiū 4u.gif
jei jau labai stipriai išdegusios, tai manau, kad negerai... nu aš ir dar mokymosi kelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 12 01, 18:39)
geriau smile.gif

susikalibruok monitoriu, gal per sviesiai rodo smile.gif

reiks uzsiimti siuo reikalu, nors pas mane laptopas, tai kalibruok nekalibraves... atradau kaip patikrint, ar nuotrauka neisdegusi dar - kai nulenki ekrana 180° kampu, tai jei matosi detales - dar viskas tvarkoj, jei ne - tada jau per sviesu turbut.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 15:01)
Musu Airv susilauze ranka, ir todel kol kas rasyt negales ir koliazo neides.

QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 16:06)
Fotikas tai gyvas, o vat ranka luzo per sanari, su daug skilimu.Laukia operacijos, o laikyt gali net iki Kaledu:(
Varysiu pas ja, perduosiu linkejimus.

Linkėjimai Alinai!!!! Kaune ji, kad eisi lankyt ar į Marijampolę atvyksi?

Biški OT
Mūsų rajonas liko be valdžios verysad.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=39216947
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 01 gruodžio 2010 - 19:48