Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 14:32)
Cia tas pats kas nescios pas cekanaviciu, visos vienodos bet vistiek visom grazu smile.gif As irgi buvau pas Dina, nu grazu buvo ir man labai, dabar kai paziuriu tai nelabai biggrin.gif

joa, Cekanavicius su Dina rulz.. Abu man bweeee...
Atsakyti
vienas minusu pasidomejus ir pasidairius i fotografija biski daugiau - nebegali ziuret i foto paprasto liaudies zmogaus akimis (gal geriau sakyti, kad tai tampa neimanoma!), ieskai prie ko prikibti, klaidu ir t.t. Aisku ir randi, ir tas erzina ir anas, sunku itikti ispaikintai savo akiai jau vien techniskai. O kur dar visokie "per sterilu", "perkrauta", "ciuozia" - tokie netgi labai subjektyvus dalykai
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 15:02)
vienas minusu pasidomejus ir pasidairius i fotografija biski daugiau - nebegali ziuret i foto paprasto liaudies zmogaus akimis (gal geriau sakyti, kad tai tampa neimanoma!), ieskai prie ko prikibti, klaidu ir t.t. Aisku ir randi, ir tas erzina ir anas, sunku itikti ispaikintai savo akiai jau vien techniskai. O kur dar visokie "per sterilu", "perkrauta", "ciuozia" - tokie netgi labai subjektyvus dalykai

Pritariu kiekvienam zodziui drinks_cheers.gif Sutinku, kai yra taisykles, pvz fokusavimo, kadravimo, kompozicijos ir pan, kad tai yra objektyvi ir normali kritika, bet pvz - dabartine mada "sepia beuuu", "jei ne visa foto yra jb, - beuu", ir t.t., tai jau labai smarkiai skonio reikalas. Jei paciam fotografui taip yra grazu, tokiu budu jis ispilde savo ideja- kodel negali buti taip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 15:02)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu, spalvų biškiuką:
user posted image

Kaip?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 15:46)
nu, spalvų biškiuką:

Kaip?

man tai suo kazkaip iskrenta is konteksto, kazkaip lenda man iskart i prieki smile.gif o siaip grazu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 09, 15:48)
man tai suo kazkaip iskrenta is konteksto, kazkaip lenda man iskart  i prieki smile.gif o siaip grazu

Ta pati pagalvojau, gal reikejo i suniuka sufokusuoti, o fone leliuka?
Parodyk dar ka nors is tos serijos , bet ne koliaza.
Papildyta:
Ir as dar mestelius spalvu, siltu, ka tik is lovos islipusiu. Net kvietku nunesiau, kad tik nuo lovos nenuliptu mano kukulis.

"Sypsenele"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneza: 09 gruodžio 2010 - 16:04
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 21:45)
Šiandien svečiavosi draugė su savo berniuku  wub.gif

Super, nėra net ko prikišti, patiko spalvos, kompozicija, išraiška vaikučio wub.gif thumbup.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 22:11)
dėl wb- aš visada fotografuoju auto ir gėda prisipažinti kad jpg  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  reikės perreiti ir man prie raw- jau gal pribrendau blush2.gif

Ir aš RAW dar nebandžius blush2.gif , tiesa, paskutinėj fotosesijos rankiniu būdu WB nustatinėjau. Dėl RAW tai aš nežinau, ką ten su juo po to daryt, perkėlus į kompą doh.gif g.gif

QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 12:03)
Sveikos. Labai norėčiau kritikos. Man ji tokia miela, bet tikiu kad tik iš jūsų tiesą galiu išgirsti  lotuliukas.gif

kažkas labai taikliai jau parašė - namai tolumoje labai neee schmoll.gif ir daiktų per daug prikrauta, o šiaip užmanymas patiko mirksiukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 09, 14:33)
man Čekanavičiaus stilius nepatinka ax.gif

Kas ta Dina, aš nežinau, bet Čekanavičiaus foto žiūrėjau, kai laukiausi pirmos dukrytės, tai man irgi neeee... man tokios vienodos tos visos moterytės, suštampuotos ir tiek. Ar ten Birtutė, ar Petrutė, ar Marytė - vienodos visos doh.gif kaip žmogus pats nuo to nepavargsta g.gif nors čia jau turbūt daugiau biznio, pinigo reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 16:46)
nu, spalvų biškiuką:

man dar kliuva kad visose fotkese atspalviai skirtingi, apatinese ant odeles matosi (vienoj sviesiau, kitoj ruzaviau)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti