Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, nunešk ir nuo manęs didžiausius linkėjimus, prašyk, kad sveiktų kuo greičiau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 15:06)
Fotikas tai gyvas, o vat ranka luzo per sanari, su daug skilimu.Laukia operacijos, o laikyt gali net iki Kaledu:(
Varysiu pas ja, perduosiu linkejimus.

vaje, linkejimai jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif pas mus tai pridrebe sniego doh.gif tai anglams didziausia nelaime doh.gif biggrin.gif , traukiniai nevaziuoja, mokyklos uzdarytos, jei ir toliau tiek bus , nzn kaip reiks iki skotijos dasibelst doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 01 gruodžio 2010 - 17:57
QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 13:01)
Musu Airv susilauze ranka, ir todel kol kas rasyt negales ir koliazo neides.

ojei.... sveikatos balioneliai, kad greiciau sugytu ranka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o ka tai tik viena Airv buvo likus su koliazu? kazko apmire visos kitos g.gif
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2010 12 01, 15:57)
vaje,  linkejimai jai 4u.gif  4u.gif  4u.gif pas mus tai pridrebe sniego  doh.gif tai anglams didziausia nelaime  doh.gif  biggrin.gif , traukiniai nevaziuoja, mokyklos uzdarytos, jei ir toliau tiek bus , nzn kaip reiks iki skotijos dasibelst doh.gif

Nu va, mes irgi UK, bet sniego ne kvapo, tik vejas saltas toks ledinis pucia...... O ko i Skotija? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 01 gruodžio 2010 - 17:58
QUOTE(dosa @ 2010 12 01, 16:59)

Nu va, mes irgi UK, bet sniego ne kvapo, tik vejas saltas toks ledinis pucia......  O ko i Skotija? ax.gif

matai kaip , pas mus tai pilna , o i skotija tai mes vaziuojam ant kaledu , pernais buvom labai patiko tai ir siemet vyksim
user posted image
Atsakyti
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai, patarimams ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 01, 17:47)
vajeee  unsure.gif ir dar kaip rimtai, linkėjimai greičiau pasveikti!!!!!!! 4u.gif  4u.gif
o tu nutaikei į vientisą sniegą ir nustatei?  g.gif o normaliai gavosi? Šešėliai ne mėlyni? Gal kažką turi parodyt? bigsmile.gif
ačiū visom už nuorodas apie sniego fotografavimą  4u.gif

Jo, i sniega ir nustaciau, seseliai pilki mano akim g.gif
user posted image
Nuuu, sviesu pakankamai? Per tamsu? Per sviesu? Triuksmu nesimato?
Atsakyti
Sveikatos sveikstantiems 4u.gif (" tas, kas mūsų nenužudo, padaro mus stipresniais...") victory.gif
Atsakyti
man tamsu, Greentea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:14)
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai, patarimams ax.gif

Man trečia įstrigo labiausiai. O šiaip ir kitos nieko, tik pirmose dvejose labai nuleistos akys, o juk jos labai išraiškingos, tai reikėjo atvirkščiai - daugiau žvilgsnio pagaudyt g.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 12 01, 18:17)
Nuuu, sviesu pakankamai? Per tamsu? Per sviesu? Triuksmu nesimato?

norisi šviesiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 01, 18:24)
Man trečia įstrigo labiausiai. O šiaip ir kitos nieko, tik pirmose dvejose labai nuleistos akys, o juk jos labai išraiškingos, tai reikėjo atvirkščiai - daugiau žvilgsnio pagaudyt  g.gif

turiu ir su žvilgsniu, bet man kažkaip va šitos labiausiai įstrigo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:14)

Antroje nuotraukoje idomus kampas, taciau man taip akyse suraibuliavo, kad pasimeciau, kuri nuotraukos dalis svarbiausia. Trecioje nuotraukoje pagal taisykles noretusi, kad merginai butu erdves 'i kur' ziureti. Visose man gal siek tiek virsugalvio daugiau noretusi. Visumoje tai sauniai, papasakok koki apsvietima naudojai, smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 19:14)

dar nelabai ką galiu pasakyt... man tik tie balti plotai lenda į akis (o gal kaip tik čia gerai...), šiaip akys labai išraiškingos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 01 gruodžio 2010 - 18:34