QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 15:06)
Fotikas tai gyvas, o vat ranka luzo per sanari, su daug skilimu.Laukia operacijos, o laikyt gali net iki Kaledu:(
Varysiu pas ja, perduosiu linkejimus.
Varysiu pas ja, perduosiu linkejimus.
vaje, linkejimai jai pas mus tai pridrebe sniego tai anglams didziausia nelaime , traukiniai nevaziuoja, mokyklos uzdarytos, jei ir toliau tiek bus , nzn kaip reiks iki skotijos dasibelst
QUOTE(Alabama @ 2010 12 01, 13:01)
Musu Airv susilauze ranka, ir todel kol kas rasyt negales ir koliazo neides.
ojei.... sveikatos balioneliai, kad greiciau sugytu ranka
o ka tai tik viena Airv buvo likus su koliazu? kazko apmire visos kitos
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2010 12 01, 15:57)
vaje, linkejimai jai pas mus tai pridrebe sniego tai anglams didziausia nelaime , traukiniai nevaziuoja, mokyklos uzdarytos, jei ir toliau tiek bus , nzn kaip reiks iki skotijos dasibelst
Nu va, mes irgi UK, bet sniego ne kvapo, tik vejas saltas toks ledinis pucia...... O ko i Skotija?
QUOTE(dosa @ 2010 12 01, 16:59)
Nu va, mes irgi UK, bet sniego ne kvapo, tik vejas saltas toks ledinis pucia...... O ko i Skotija?
matai kaip , pas mus tai pilna , o i skotija tai mes vaziuojam ant kaledu , pernais buvom labai patiko tai ir siemet vyksim
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai, patarimams
QUOTE(gotte @ 2010 12 01, 17:47)
vajeee ir dar kaip rimtai, linkėjimai greičiau pasveikti!!!!!!!
o tu nutaikei į vientisą sniegą ir nustatei? o normaliai gavosi? Šešėliai ne mėlyni? Gal kažką turi parodyt?
ačiū visom už nuorodas apie sniego fotografavimą
o tu nutaikei į vientisą sniegą ir nustatei? o normaliai gavosi? Šešėliai ne mėlyni? Gal kažką turi parodyt?
ačiū visom už nuorodas apie sniego fotografavimą
Jo, i sniega ir nustaciau, seseliai pilki mano akim
Nuuu, sviesu pakankamai? Per tamsu? Per sviesu? Triuksmu nesimato?
Sveikatos sveikstantiems (" tas, kas mūsų nenužudo, padaro mus stipresniais...")
man tamsu, Greentea
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:14)
Na, šiandien fotografavu vieną merginą- gavosi čia man ar nesigavo- kritikai, patarimams
Man trečia įstrigo labiausiai. O šiaip ir kitos nieko, tik pirmose dvejose labai nuleistos akys, o juk jos labai išraiškingos, tai reikėjo atvirkščiai - daugiau žvilgsnio pagaudyt
QUOTE(green_tea @ 2010 12 01, 18:17)
Nuuu, sviesu pakankamai? Per tamsu? Per sviesu? Triuksmu nesimato?
norisi šviesiau
QUOTE(gotte @ 2010 12 01, 18:24)
Man trečia įstrigo labiausiai. O šiaip ir kitos nieko, tik pirmose dvejose labai nuleistos akys, o juk jos labai išraiškingos, tai reikėjo atvirkščiai - daugiau žvilgsnio pagaudyt
turiu ir su žvilgsniu, bet man kažkaip va šitos labiausiai įstrigo...
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 18:14)
Antroje nuotraukoje idomus kampas, taciau man taip akyse suraibuliavo, kad pasimeciau, kuri nuotraukos dalis svarbiausia. Trecioje nuotraukoje pagal taisykles noretusi, kad merginai butu erdves 'i kur' ziureti. Visose man gal siek tiek virsugalvio daugiau noretusi. Visumoje tai sauniai, papasakok koki apsvietima naudojai, smalsu
QUOTE(paprasta @ 2010 12 01, 19:14)
dar nelabai ką galiu pasakyt... man tik tie balti plotai lenda į akis (o gal kaip tik čia gerai...), šiaip akys labai išraiškingos