QUOTE(paprasta @ 2010 12 09, 15:09)
mažasis bijo sniego- lauke nelabai ką galima būtų padaryt
na, bandysim kažką padaryti- jei kas gausis, būtinai parodysiu
Man tas sterilumas visai nieko būna, bet čia truputį lyg per šalta, gal tos emocijos daugiau norėtųsi kalėdinės tokios
Kai as zinau, atsimenu, kaip buvo fotkinta ir kokios emocijos buvo, tai man tu emociju netruksta is sono gal ir kitaip atrodo.
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 15:09)
Nu aš kuo toliau vis labiau įsitikinu, kad studijos foto ne man. Studijos ta prasme kur ant fono sodina modeli, kreipie lempas, padeda vieną kokį akcentą.. Nu per švaru.. Kita vertus, gal tokios namų aplinkos studijos kaip pas mane greitai akį nuvargintų? Tokių buitiakų daug visi pridarom, todel tos sterilios studijos ir gyvuoja, kad namie ne visi gali jas pasidaryt ir tokiom salygom pyškint...
na nebutu paklausos nebutu ir pasiulos, mes cia sedim jau vistiek kazka apie fotografija truputi raukiam. O paprasti mirtingieji, kurie neturi nieko bendro su diafragmom ir islaikymais tai nuo tu foto aikcioja. Sitos "studijines" fotkes susilauke labai didelio demesio ir pageidavimu (noriu noriu noriu ir as), priesingai nuo kitu fotkiu kurios man vertingesnes kompozicine ar idejos prasme. Popsas ir tiek. Nezinau kaip dabar, bet seniau fotodina puse metu i prieki uzrasydavo, i diena po kelias tas pacias fotosesijas (tiuliai, burbulai, kriaukles, karoliai, kepures), paklausa yra ir nieko cia nepadarysi