Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 09, 14:34)
Forgete, vis pamirštu pakomentuoti tavo foto kalėdines- man truputį per sterilu viskas  blush2.gif man kažkaip kalėdinėms foto norisi minkštumo, lengvumo, blikučių  ax.gif

Aciu uz nuomone, cia tiesiog a la studija namuose smile.gif Tai is kur tie blikiukai ir minkstumai, studija yra studija. katinas minkstas, bet nesiskaito ane ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 13:36)
Aciu uz nuomone, cia tiesiog a la studija namuose smile.gif Tai is kur tie blikiukai ir minkstumai, studija yra studija. katinas minkstas, bet nesiskaito ane ? biggrin.gif

nea, nesiskaito katinukas smile.gif smile.gif aš noriu savo šeimos kalėdinės fotosesijos... gal mažu kas išeis smile.gif
tiesa, ryt eisiu pas vieną draugę jos vyruko mažiuko fotografuoti- alia kalėdine tema... bet net bijau, kaip ten bus viskas, nes namuose tamsu tamsu.... doh.gif
Atsakyti
Klausimas: ar galima su rawais pataisyt nušokusį fok rolleyes.gif usą ar baba visai foto?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 09, 14:41)
nea, nesiskaito katinukas smile.gif  smile.gif aš noriu savo šeimos kalėdinės fotosesijos... gal mažu kas išeis smile.gif
tiesa, ryt eisiu pas vieną draugę jos vyruko mažiuko fotografuoti- alia kalėdine tema... bet net bijau, kaip ten bus viskas, nes namuose tamsu tamsu.... doh.gif

Taigi sugalvosi ka nors ir sau, ir draugei, ar lauke, ar namie. Man atrodo kad tavo fantazija beribe smile.gif O as zinai norejau ta steriluma islauzt, lygu fona namu salygom, o ka daugiau beprigalvosi. nebent vaika i lagamina idet, bet robobobebras neleidzia lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 14:02)
Taigi sugalvosi ka nors ir sau, ir draugei, ar lauke, ar namie. Man atrodo kad tavo fantazija beribe smile.gif O as zinai norejau ta steriluma islauzt, lygu fona namu salygom, o ka daugiau beprigalvosi. nebent vaika i lagamina idet, bet robobobebras neleidzia  lotuliukas.gif

mažasis bijo sniego- lauke nelabai ką galima būtų padaryt ax.gif na, bandysim kažką padaryti- jei kas gausis, būtinai parodysiu 4u.gif

Man tas sterilumas visai nieko būna, bet čia truputį lyg per šalta, gal tos emocijos daugiau norėtųsi kalėdinės tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 14:02)
bet robobobebras neleidzia  lotuliukas.gif

Nu aš kuo toliau vis labiau įsitikinu, kad studijos foto ne man. Studijos ta prasme kur ant fono sodina modeli, kreipie lempas, padeda vieną kokį akcentą.. Nu per švaru.. Kita vertus, gal tokios namų aplinkos studijos kaip pas mane greitai akį nuvargintų? Tokių buitiakų daug visi pridarom, todel tos sterilios studijos ir gyvuoja, kad namie ne visi gali jas pasidaryt ir tokiom salygom pyškint... g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 09, 15:09)
mažasis bijo sniego- lauke nelabai ką galima būtų padaryt  ax.gif  na, bandysim kažką padaryti- jei kas gausis, būtinai parodysiu 4u.gif

Man tas sterilumas visai nieko būna, bet čia truputį lyg per šalta, gal tos emocijos daugiau norėtųsi kalėdinės tokios g.gif

Kai as zinau, atsimenu, kaip buvo fotkinta ir kokios emocijos buvo, tai man tu emociju netruksta is sono gal ir kitaip atrodo.

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 15:09)
Nu aš kuo toliau vis labiau įsitikinu, kad studijos foto ne man. Studijos ta prasme kur ant fono sodina modeli, kreipie lempas, padeda vieną kokį akcentą.. Nu per švaru.. Kita vertus, gal tokios namų aplinkos studijos kaip pas mane greitai akį nuvargintų? Tokių buitiakų daug visi pridarom, todel tos sterilios studijos ir gyvuoja, kad namie ne visi gali jas pasidaryt ir tokiom salygom pyškint... g.gif

na nebutu paklausos nebutu ir pasiulos, mes cia sedim jau vistiek kazka apie fotografija truputi raukiam. O paprasti mirtingieji, kurie neturi nieko bendro su diafragmom ir islaikymais tai nuo tu foto aikcioja. Sitos "studijines" fotkes susilauke labai didelio demesio ir pageidavimu (noriu noriu noriu ir as), priesingai nuo kitu fotkiu kurios man vertingesnes kompozicine ar idejos prasme. Popsas ir tiek. Nezinau kaip dabar, bet seniau fotodina puse metu i prieki uzrasydavo, i diena po kelias tas pacias fotosesijas (tiuliai, burbulai, kriaukles, karoliai, kepures), paklausa yra ir nieko cia nepadarysi smile.gif
Atsakyti
aš su lempom nei vienos foto normalios nepadaryčiau doh.gif iš teorijos niekaip nesuprantu kaip ten tas lempas sustato- man reikia gyvai pamatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 14:15)
Sitos "studijines" fotkes susilauke labai didelio demesio ir pageidavimu (noriu noriu noriu ir as), priesingai nuo kitu fotkiu kurios man vertingesnes kompozicine ar idejos prasme. Popsas ir tiek. Nezinau kaip dabar, bet seniau fotodina puse metu i prieki uzrasydavo, i diena po kelias tas pacias fotosesijas (tiuliai, burbulai, kriaukles, karoliai, kepures), paklausa yra ir nieko cia nepadarysi smile.gif

Ja, absoliučią tiesą tavo pirštai taipina smile.gif Diną žinau, mano visos draugės turi su jos karoliais ir burbulais foto lotuliukas.gif Bet kita draugių dalis- fotopastelės... Kaži kaip dabar pas tą Diną, ar čia nepraeinamas stilius ar biškį pabodo jau žmonėms..
Atsakyti
Einu ieškoti Dinos- aš net nežinau tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 15:23)
Ja, absoliučią tiesą tavo pirštai taipina smile.gif Diną žinau, mano visos draugės turi su jos karoliais ir burbulais foto  lotuliukas.gif Bet kita draugių dalis- fotopastelės... Kaži kaip dabar pas tą Diną, ar čia nepraeinamas stilius ar biškį pabodo jau žmonėms..

Cia tas pats kas nescios pas cekanaviciu, visos vienodos bet vistiek visom grazu smile.gif As irgi buvau pas Dina, nu grazu buvo ir man labai, dabar kai paziuriu tai nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 14:32)
Cia tas pats kas nescios pas cekanaviciu, visos vienodos bet vistiek visom grazu smile.gif As irgi buvau pas Dina, nu grazu buvo ir man labai, dabar kai paziuriu tai nelabai biggrin.gif

man Čekanavičiaus stilius nepatinka ax.gif

ViKri, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 09 gruodžio 2010 - 14:46