Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 13:03)
Sveikos. Labai norėčiau kritikos. Man ji tokia miela, bet tikiu kad tik iš jūsų tiesą galiu išgirsti  lotuliukas.gif

Su kokiu objektyvu fotkini? kokie nustatymai? Fona reik plaut ir man visko per daug - namelis, bumbulai, uzuolaidos zalios, vaiks raudonas, kazkas uz vaiko. Toks perkrovimas.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 13:02)
Su kokiu objektyvu fotkini? kokie nustatymai? Fona reik plaut ir man visko per daug - namelis, bumbulai, uzuolaidos zalios, vaiks raudonas, kazkas uz vaiko. Toks perkrovimas.

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 10:05)
Ir dar - rezultatui i flickr grupe dedam tik po viena nuotrauka, kitas galim deti i cia, nes kitaip ten gali siukslynelis pasidaryt, m?

Sutinku mirksiukas.gif Nukrypau nuo temos,bet cia mano tokios interpretacijos.Tai dedu tada cia,o kuria palikt grupej? g.gif

Sita blankoka.Ale prie kompo kai gryzau,tai nelabai turejau is ko rinktis...
user posted image

Pauksciukams geliu nereikia
user posted image

Cia turbut toliausiai nuo temos nukeliavau rolleyes.gif Kiemo geles
user posted image
Atsakyti
Ačiū už komentarus. Mokausi teip sakant smile.gif
Fotkinu su 18-55 mm kitiniu obj.
Nustatymai - ISO 400, f/3,5; 1/125s
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 09, 14:06)

Cia turbut toliausiai nuo temos nukeliavau rolleyes.gif Kiemo geles

man kaip tik sita labiausiai i tema butu, jeigu vietoje senovines siuvimo masinos butu didziulis vazonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 14:12)
Ačiū už komentarus. Mokausi teip sakant smile.gif
Fotkinu su 18-55 mm kitiniu obj.
Nustatymai - ISO 400, f/3,5; 1/125s

Sauniai mokaisi 4u.gif
A pas tave kitinukas, tai jis gal labai ir neisplaus. O tu namu darbus darei? Padaryk su zoomu, tai ir namuose nuejus i toliausia kampa ir atsukus ant 55 objektyva gausi labiau isplauta vaizda.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 09, 13:17)
man kaip tik sita labiausiai i tema butu, jeigu vietoje senovines siuvimo masinos butu didziulis vazonas rolleyes.gif

Gaila,kad vazonu nera kieme.Bet dar turejau minti kur kas daugiau pridet visokiu sluotu.Bet jau viskas i rusi isnesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 14:20)
Sauniai mokaisi  4u.gif
A pas tave kitinukas, tai jis gal labai ir neisplaus. O tu namu darbus darei? Padaryk su zoomu, tai ir namuose nuejus i toliausia kampa ir atsukus ant 55 objektyva gausi labiau isplauta vaizda.

ant 55mm butu geriau, tik tiek, kad tada bus diafragma f/5,6, iso800 o islaikymas 1/60s, nu gal 1/100s sad.gif. Reik tau kito objektyvo biggrin.gif, Kaledos, naudokis proga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 09 gruodžio 2010 - 13:27
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 13:20)
Sauniai mokaisi  4u.gif

Dariau tik 1 ND. Reiktų ir kitus blush2.gif
Manau pabandysim dar tą pačią Kalėdinę temą su mažyliu pabandyt dar kart, nebedėsim tų pribumbasų tiek blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 13:26)
ant 55mm butu geriau, tik tiek, kad tada bus diafragma f/5,6, iso800 o islaikymas 1/60s sad.gif. Reik tau kito objektyvo biggrin.gif, Kaledos, naudokis proga biggrin.gif

Biški biednas Kalėdų senis šiuo metu. Bet kitas objektyvas yra planuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 14:26)
ant 55mm butu geriau, tik tiek, kad tada bus diafragma f/5,6, iso800 o islaikymas 1/60s, nu gal 1/100s sad.gif. Reik tau kito objektyvo biggrin.gif, Kaledos, naudokis proga biggrin.gif

nu jo, su tokia diafragma vel nieko gero neplaus. reik kito objektyvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 09, 14:06)
Sutinku mirksiukas.gif Nukrypau nuo temos,bet cia mano tokios interpretacijos.Tai dedu tada cia,o kuria palikt grupej? g.gif

na nebutina pirma diena, kai net diskusijos vyksta del paties zaidimo, "atsiskaityt" smile.gif. Manau padaryk tokia foto, su kuria nustebinsi pati save, va ta ir idek smile.gif
Atsakyti
Forgete, vis pamirštu pakomentuoti tavo foto kalėdines- man truputį per sterilu viskas blush2.gif man kažkaip kalėdinėms foto norisi minkštumo, lengvumo, blikučių ax.gif
Atsakyti