Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 01:14)
raw pasirenki prie "picture quality" per meniu. (pas tave canon?)

histograma pasirenki spaudydama "display" mygtuka ant fotiko, ten keli rezimai yra

Aha buvo nustatytas RAW. Dar maciau yra RAW+(zenkliukas toks kaip skritulio ketvirtadalis ir didzioji L raide. Kas cia? Pas mane CANON. smile.gif

Kai paspaudziu display uztemsta ekranas, dingsta visi rodomi nustatymai. Vel paspaudus- atsiranda. g.gif

O i kompa foto kelti ir RAW formatu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 09, 01:27)
Aha buvo nustatytas RAW. Dar maciau yra RAW+(zenkliukas toks kaip skritulio ketvirtadalis ir didzioji L raide. Kas cia? Pas mane CANON.  smile.gif

Kai paspaudziu display uztemsta ekranas, dingsta visi rodomi nustatymai. Vel paspaudus- atsiranda.  g.gif

O i kompa foto kelti ir RAW formatu?  blush2.gif

raw+L daro IR raw IR jpg
displeju spaudyk "perziuros" rezime, t.y. kai perziurineji nufotkintas nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 01:30)
raw+L daro IR raw IR jpg
displeju spaudyk "perziuros" rezime, t.y. kai perziurineji nufotkintas nuotraukas

Aha radau. bigsmile.gif Tik pas mane juodai kampe mirksi. Tik vat tu skaiciu su "d" raide nematau.

Esu be galo dekinga uz ziniu bagazo papildyma!!! notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 09, 01:48)
Aha radau.  bigsmile.gif  Tik pas mane juodai kampe mirksi. Tik vat tu skaiciu su "d" raide nematau.

Esu be galo dekinga uz ziniu bagazo papildyma!!!  notworthy.gif

lotuliukas.gif as ten parasiau kad mano fotikas canon 500d
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 01:53)
lotuliukas.gif as ten parasiau kad mano fotikas canon 500d

aaaaaaaaa... lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Idejau keleta savo vazu interpretaciju.Labai laukiu kritikos.Zinau kad kai kur tiesiog pykst buvo.Nesiteisinu blush2.gif
Atsakyti
hm, siulydamas sita geima, as kabinausi prie vladislo fotkes, kad pykst gvazdikas ir viskas, per daug negalvojant. Zaidime esme turejo buti kad fotkinam tikra banalu daikta, (siuo atveju issirinkom vaza), bet sukuriam jam nebanalia aplinka, veiksma ar pan, t.y. sukuriam idomia nuotrauka. Ta vaza turetu buti pagrindinis arba vienas pagrindiniu veikeju. Siulyciau tada apriboti taip, kad vaza visgi turi buti tikra, ne jokie buteliai stiklainiai ar pan. arba renkam kita daikta. Aisku galim ir taip zaist, bet tada zaidimas praranda esmini tiksla - idomu balanaus daikto pateikima.
Ir dar - rezultatui i flickr grupe dedam tik po viena nuotrauka, kitas galim deti i cia, nes kitaip ten gali siukslynelis pasidaryt, m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 09 gruodžio 2010 - 10:08
iš jau dabar esančių nuotraukų su vaza man atrodo buvo iškota kuo įdimesnės vazos versijos, o ne kaip paprastą vazą įdomiai nufotografuot..
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 09, 11:05)
hm, siulydamas sita geima, as kabinausi prie vladislo fotkes, kad pykst gvazdikas ir viskas, per daug negalvojant. Zaidime esme turejo buti kad fotkinam tikra banalu daikta, (siuo atveju issirinkom vaza), bet sukuriam jam nebanalia aplinka, veiksma ar pan, t.y. sukuriam idomia nuotrauka. Ta vaza turetu buti pagrindinis arba vienas pagrindiniu veikeju. Siulyciau tada apriboti taip, kad vaza visgi turi buti tikra, ne jokie buteliai stiklainiai ar pan. arba renkam kita daikta. Aisku galim ir taip zaist, bet tada zaidimas praranda esmini tiksla - idomu balanaus daikto pateikima.
Ir dar - rezultatui i flickr grupe dedam tik po viena nuotrauka, kitas galim deti i cia, nes kitaip ten gali siukslynelis pasidaryt, m?

reikejo imesti Fredericos pvz, kai dalyvavo SM konkurse, butu buve aiskiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Labai norėčiau kritikos. Man ji tokia miela, bet tikiu kad tik iš jūsų tiesą galiu išgirsti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 12:03)
Sveikos. Labai norėčiau kritikos. Man ji tokia miela, bet tikiu kad tik iš jūsų tiesą galiu išgirsti  lotuliukas.gif

user posted image

As plauciau fona, kad tie namai nesimatytu, butu neryskus.Ir trukdo, kad vaiko kojos beveik lekstei su pyragu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 22:45)
Šiandien svečiavosi draugė su savo berniuku  wub.gif

user posted image

Paprasta, Liux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 09 gruodžio 2010 - 12:38