Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 08, 20:53)
zinau, kad mano.. tai ee, nevark, ka? smile.gif nes jau man atsibodo teisintis, kad bloga padariau biggrin.gif

Viskas gerai,nesiteisink tu dėl tos nuotraukos... Ką nors padarysiu iš jos biggrin.gif

Kristukasssss - apie sniegą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 08, 23:44)
fotkink raw ir dek auto WB. WB yra postprocesas po raw ir aktualu tik kai fotkini i jpeg. Siaip aprangai rekomenduociau ryskias sviesias spalvas ir jokiu juodu, tamsiai rudu, tamsiai melynu ir pan smile.gif tamsias spalvas ant sniego fotkint bus visiskas kapiec smile.gif

Nu va ir prasideda!!! biggrin.gif Kur tas raw yra? Ji reikia nustatyti? Kaip tai padaryti? Ka duoda ir ko neduoda tas raw? Zinau, kad pikta grdet tokius klausimus, bet kitaip jau nebus. Zalia zalia dar pas mane. biggrin.gif cool.gif Ir aciuuuu labai, kad paberiai patarimu. Man jie aukso vertes! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 21:47)
aj..aš šarpomanė..  g.gif  lotuliukas.gif
nerealu.... wub.gif  va kaip tokias švelnias spalvas išgaut paaiškink man tudrai,prašau.... unsure.gif

lotuliukas.gif

Aš manau čia actionas dėtas?

QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 21:58)
man ir truputį režia- truputį sharpo per daug tikriausiai  doh.gif čia mano bėda- nesumažintoje taip nėra, bet sumažinu, truputį uždedu, paskubu, įdedu ir tada jau matau, kad negerai doh.gif

Man Tavo foto visiškai nėr per daug sharpo, arba aš nesuprantu ir nematau.. Man ji nuostabi, nieko nereikia keist, mano akimis...

Radau pasiklydusį..:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 08, 23:02)
lotuliukas.gif

Aš manau čia actionas dėtas?
Man Tavo foto visiškai nėr per daug sharpo, arba aš nesuprantu ir nematau.. Man ji nuostabi, nieko nereikia keist, mano akimis...

Radau pasiklydusį..:

user posted image

ir vą kaip tu db ją tokią padarei? bigsmile.gif plz pasakyk nuosekliai užsirašysiu kad kiaura galva nepamestu ką rašysi.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 08, 23:49)
Viskas gerai,nesiteisink tu dėl tos nuotraukos...  Ką nors padarysiu iš jos  biggrin.gif

Kristukasssss - apie sniegą wink.gif

Mustachio, as tikiu, kad ten labai naudinga info. Bet... kad... anglu... nekertu. blush2.gif doh.gif Bandzaiu per google issiversti tai nieko suprast neina. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 23:03)
ir vą kaip tu db ją tokią padarei?  bigsmile.gif  plz pasakyk nuosekliai užsirašysiu kad kiaura galva nepamestu ką rašysi.... blush2.gif

Blyn, brangioji.. Tiksliai tai nepasakysiu, visų pirma pastumdžiau curves, levelius, vibrance, contrastą, tiesiog pavarinėjau pirmyn atgal ir tiek... Visiškai nieko realiai nedaryta, pastumdinėjau ir tiek.. Bet ties kokiu skaičiuku ką sustojau, tai nepasakysiu. Ir vintažinis actionas. Dar norėjau raukšlę tą ant skruosto kiek sušvelnint, bet aj.. Gal vyrams jos gražu...
Bet va kažkaip gal sakau rūžavuoja tas portretas, gal biškį ir supjoviau grybą... unsure.gif Aš ne žinovas, PS iš viso nemoku, tik va pažaidžiau, tai labai nemuškit smile.gif
Papildyta:
gal kokio šarpo dar ant jo užmest reikėtų? Nžz, gal per švelni ta foto? Ei, protai, pakomentuokit, bo čia mes su Ohara tuoj į lankas nupjausim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 09, 00:09)
Blyn, brangioji.. Tiksliai tai nepasakysiu, visų pirma pastumdžiau curves, levelius, vibrance, contrastą, tiesiog pavarinėjau pirmyn atgal ir tiek... Visiškai nieko realiai nedaryta, pastumdinėjau ir tiek.. Bet ties kokiu skaičiuku ką sustojau, tai nepasakysiu. Ir vintažinis actionas. Dar norėjau raukšlę tą ant skruosto kiek sušvelnint, bet aj.. Gal vyrams jos gražu...

O kas yra vintažinis actionas? Na ką jis daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 12 08, 23:12)
O kas yra vintažinis actionas? Na ką jis daro? ax.gif

Uždeda tokią rusvą spalvą.. Bet daba žiūriu, nu man jis rūžavuoja ar čia tik man taip atrodo? unsure.gif
Atsakyti
Aš taip Oharos foto padaryčiau... bet man nepatinka veido faktūra ax.gif

user posted image
Atsakyti
Paprasta- o ką tu darei? Aš kai žiūriu į tavo, man atrodo veidas rausvokas, pažiūriu į savo, tada mėlynas atrodo.. Kažkokia nesąmonė doh.gif
Atsakyti
Prasau as dar visu brukstelkit kas koki patarima. umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 08, 23:17)
Paprasta- o ką tu darei? Aš kai žiūriu į tavo, man atrodo veidas rausvokas, pažiūriu į savo, tada mėlynas atrodo.. Kažkokia nesąmonė  doh.gif

lvl pastumdžiau ir viskas 4u.gif
Atsakyti