Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šiandien svečiavosi draugė su savo berniuku wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 08, 21:06)
, o va robobebras tik šast ir gražiai savo postu atgalio ant laktos patupdė  biggrin.gif Tvarkelė biggrin.gif

Arba aš akla arba man vėl sharpo per daug... unsure.gif

aha, va ka reiškia vyriškas kumštis per stalą... lotuliukas.gif

nu blyn su tuo sharpu... doh.gif lotuliukas.gif kaip narkomanė.. aj..aš šarpomanė.. g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 21:45)
Šiandien svečiavosi draugė su savo berniuku  wub.gif

user posted image

nerealu.... wub.gif va kaip tokias švelnias spalvas išgaut paaiškink man tudrai,prašau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 21:47)

nerealu.... wub.gif  va kaip tokias švelnias spalvas išgaut paaiškink man tudrai,prašau.... unsure.gif

šviesus objektyvas 4u.gif ir paskui dar lvl stumdžiau ir curves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 21:49)
šviesus objektyvas  4u.gif ir paskui dar lvl stumdžiau ir curves 4u.gif

pas mane 35 mm f 1,8 ... blogas ane? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 21:49)
pas mane 35 mm f 1,8 ... blogas ane?  verysad.gif

tai panašiai kaip mano 50 mm 1,8 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 08, 15:30)
antra likusia mustachio gavo wink.gif

aha,gavau ir giliuose apmąstymuose antrą dieną sėdžiu biggrin.gif .... nu išmąstysiu ką nors,tik laiko man duokit ,ok ?
Atsakyti
paprasta man labai faina, tik kepures tas krastas (ant vaikiuko kaktos) nu toks labai astriai reztas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 08, 21:52)
aha,gavau ir giliuose apmąstymuose antrą dieną sėdžiu  biggrin.gif .... nu išmąstysiu ką nors,tik laiko man duokit ,ok ?

zinau, kad mano.. tai ee, nevark, ka? smile.gif nes jau man atsibodo teisintis, kad bloga padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 21:51)
tai panašiai kaip mano 50 mm 1,8 4u.gif

nu va db ikeliu netvarkytą foto.. jau aptarėm kad blogas kadravimas bet kaip imanoma gražiai sutvarkyt,gal išmoksiu ir aš.. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 08, 22:06)
O dėl pasižaidimo, katinas man plastmasinis kažkokis, akys netikros..
O berniuko man būtų faina jei ne iki negalėjimo įgrisęs siužetas..  4u.gif

Aciu uz nuomone, akys tai tikros, nieko joms nedaryta, jos realiai tokios zydros su tokia kaip faktura viduje smile.gif O del siuzeto - kiekvienam savo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 08, 21:52)
paprasta man labai faina, tik kepures tas krastas (ant vaikiuko kaktos) nu toks labai astriai reztas atrodo.

man ir truputį režia- truputį sharpo per daug tikriausiai doh.gif čia mano bėda- nesumažintoje taip nėra, bet sumažinu, truputį uždedu, paskubu, įdedu ir tada jau matau, kad negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 22:55)
nu va db ikeliu netvarkytą foto.. jau aptarėm kad blogas kadravimas bet kaip imanoma gražiai sutvarkyt,gal išmoksiu ir aš..  unsure.gif

pirmiausiai tai WB teisinga pasidaryti, o po to sviesinti tamsias vietas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 22:58)
man ir truputį režia- truputį sharpo per daug tikriausiai  doh.gif čia mano bėda- nesumažintoje taip nėra, bet sumažinu, truputį uždedu, paskubu, įdedu ir tada jau matau, kad negerai doh.gif

kad ten pacios kepures beda, norisi kad toj vietoj kailiukas butu rolleyes.gif
Atsakyti