Šiandien svečiavosi draugė su savo berniuku
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 08, 21:06)
, o va robobebras tik šast ir gražiai savo postu atgalio ant laktos patupdė Tvarkelė
Arba aš akla arba man vėl sharpo per daug...
Arba aš akla arba man vėl sharpo per daug...
aha, va ka reiškia vyriškas kumštis per stalą...
nu blyn su tuo sharpu... kaip narkomanė.. aj..aš šarpomanė..
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 21:45)
nerealu.... va kaip tokias švelnias spalvas išgaut paaiškink man tudrai,prašau....
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 21:47)
nerealu.... va kaip tokias švelnias spalvas išgaut paaiškink man tudrai,prašau....
šviesus objektyvas ir paskui dar lvl stumdžiau ir curves
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 21:49)
šviesus objektyvas ir paskui dar lvl stumdžiau ir curves
pas mane 35 mm f 1,8 ... blogas ane?
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 21:49)
pas mane 35 mm f 1,8 ... blogas ane?
tai panašiai kaip mano 50 mm 1,8
QUOTE(Cheles @ 2010 12 08, 15:30)
antra likusia mustachio gavo
aha,gavau ir giliuose apmąstymuose antrą dieną sėdžiu .... nu išmąstysiu ką nors,tik laiko man duokit ,ok ?
paprasta man labai faina, tik kepures tas krastas (ant vaikiuko kaktos) nu toks labai astriai reztas atrodo.
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 08, 21:52)
aha,gavau ir giliuose apmąstymuose antrą dieną sėdžiu .... nu išmąstysiu ką nors,tik laiko man duokit ,ok ?
zinau, kad mano.. tai ee, nevark, ka? nes jau man atsibodo teisintis, kad bloga padariau
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 08, 22:06)
O dėl pasižaidimo, katinas man plastmasinis kažkokis, akys netikros..
O berniuko man būtų faina jei ne iki negalėjimo įgrisęs siužetas..
O berniuko man būtų faina jei ne iki negalėjimo įgrisęs siužetas..
Aciu uz nuomone, akys tai tikros, nieko joms nedaryta, jos realiai tokios zydros su tokia kaip faktura viduje O del siuzeto - kiekvienam savo
QUOTE(Forgete @ 2010 12 08, 21:52)
paprasta man labai faina, tik kepures tas krastas (ant vaikiuko kaktos) nu toks labai astriai reztas atrodo.
man ir truputį režia- truputį sharpo per daug tikriausiai čia mano bėda- nesumažintoje taip nėra, bet sumažinu, truputį uždedu, paskubu, įdedu ir tada jau matau, kad negerai
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 22:55)
nu va db ikeliu netvarkytą foto.. jau aptarėm kad blogas kadravimas bet kaip imanoma gražiai sutvarkyt,gal išmoksiu ir aš..
pirmiausiai tai WB teisinga pasidaryti, o po to sviesinti tamsias vietas
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 12 08, 22:58)
man ir truputį režia- truputį sharpo per daug tikriausiai čia mano bėda- nesumažintoje taip nėra, bet sumažinu, truputį uždedu, paskubu, įdedu ir tada jau matau, kad negerai
kad ten pacios kepures beda, norisi kad toj vietoj kailiukas butu