Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2010 12 08, 17:20)
Cheles, atsirado tikrosios porininkės foto, gal man tada savo variantą išimti, kad nesidubliuotų ir nereikėtų lyginti dviejų skirtingų koliažų? Tą likusią foto kas nors paėmė? Jeigu ne, tai persiųsk ir paskutinę man, gerai?

aisku palik! darei darbeli ir dabar neparodysi.. antra likusia mustachio gavo wink.gif
Atsakyti
Hallo hallo, chebraaaaaaaa biggrin.gif
Kaip matau nenuobodžiaujat thumbup.gif Vos spėdavau skaityti jūsų plepesius, sunkus man periodas. verysad.gif Sorry, nieko nepakomentuosiu, visi kiti jau pasisakė biggrin.gif
Jungsiuosi ir aš vazą fotografuoti tongue.gif Manau vazai fotografuoti užtektų kokios savaitės, kaip manot??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 08, 16:10)
Sveikos,

as ryškių foto gerbėja, todel labai patiko Melodi nuotraukos. Ten antrojoj gal ikea spinta?

Agam, visas kambarys is Ikejos, turejau ideja kaip graziai ji nufotkint, bet pasirodo su 50-tuku niekaip, nebent detalem doh.gif

Grazus tavo bandymai, nezinau prie ko kabintis, gal kai kur prie ryskumo zonos kabinciaus, nes kai labai maza, tai gaunas siek tiek baltas baltame, pranyksta kad ir kepures konturas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

[

Vat as taip svajoju apie veidrodini, kad galeciau daryt tokias nuotraukas-istiesta ranka sufokusuota..Man labai tokios idomios.Dabar neiseina.

Jeeeee, man dziugesys-su sia foto Kudroj gavau pagali, jee biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 18:23)
Agam, visas kambarys is Ikejos, turejau ideja kaip graziai ji nufotkint, bet pasirodo su 50-tuku niekaip, nebent detalem doh.gif

Grazus tavo bandymai, nezinau prie ko kabintis, gal kai kur prie ryskumo zonos kabinciaus, nes kai labai maza, tai gaunas siek tiek baltas baltame, pranyksta kad ir kepures konturas 4u.gif

Dievinu Ikea, maniskio irgi visas kambarys ikejinis.

Aciu del ryskumo zonos patarimo, kita karta pasistengsim uzryskint wink.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 08, 18:36)
Vat as taip svajoju apie veidrodini, kad galeciau daryt tokias nuotraukas-istiesta ranka sufokusuota..Man labai tokios idomios.Dabar neiseina.

Kaip supratau, tai pagalys gerai ane ? as kudroj nedalyvauju, tai nieko neismanau . sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 08, 16:36)
V

Pagarba biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 12 08, 16:43)
Aciu del ryskumo zonos patarimo, kita karta pasistengsim uzryskint wink.gif

Man kaip tik įdomiau, kai dalinis ryškumas, tik dėl baltos spalvos nesu tikra. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 08, 18:47)
Pagarba biggrin.gif
Man kaip tik įdomiau, kai dalinis ryškumas, tik dėl baltos spalvos nesu tikra. unsure.gif

Alexso del kokios baltos spalvos? fono, ar rubu detaliu?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 08, 16:51)
Alexso del kokios baltos spalvos? fono, ar rubu detaliu?

Aš norėju pasakyti, kad man nemaišo tas baltas baltame, kaip Melodi sakė, lyg kontūro nebūtų. Pas mane labai didelis ekranas, tai aš matau kontūrus biggrin.gif
Atsakyti
aš esu irgi fotkinus baltam fone gyvūnus su kepurėm kalėdinėm,bet vakare tai tokia Š krūva gavosi kad pažiūriu ir net juokas nebeima... doh.gif lotuliukas.gif

aj dar bandžiau savo Sokol`ą pafotokgrafuot..reiks Zenit`ą kada į eteri išnešt.. blush2.gif

user posted image user posted image

Skūrą jau turiu, galit taršyt.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai.. lotuliukas.gif

beje ačiū visiem dar kart pakomentavusiems mano alia portret.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 18:13)
beje ačiū visiem dar kart pakomentavusiems mano alia  portret.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mm.. nu man cia tik fotikas ir tiek.. kokybiskai nufotkintas ir viskas. kaip foto, tai mna tiesiog neidomu.. ta prasme, jei parodyt koki fotika turi ar i skelbima idet, tai gerai. bet is kazkokios menines puses, tai as nieko nematau..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 08, 18:54)
mm.. nu man cia tik fotikas ir tiek.. kokybiskai nufotkintas ir viskas. kaip foto, tai mna tiesiog neidomu.. ta prasme, jei parodyt koki fotika turi ar i skelbima idet, tai gerai. bet is kazkokios menines puses, tai as nieko nematau..

tai tam jis ir fotkintas... 4u.gif parodyt savo "aparatūrą" .. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 10:05)

Apie pastelinima kalbejot, man tai kartais irgi vaikams ryskiu spalvu uzsinori, bet cia nuo nuotaikos gal labiau priklauso

man labai gražu...

QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 15:16)
ojjj.. lialkos ir kenkas vienas..  blush2.gif  sorry, pakėliau palundrą...sorry...netos dienos prasidėjo atleiskit..ačiū už kritiką..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kokia tu faina. Kartais reik ir palundrą pakelt, viskas suprantama 4u.gif
Gerai, kad mes protingos, nekibom tamstai i plunksnas atgal, o va robobebras tik šast ir gražiai savo postu atgalio ant laktos patupdė biggrin.gif Tvarkelė biggrin.gif

Sveikos,

Akashos nuoroda faina, bet vietom taip uzkelta saturation, kad net veidai raudoni  doh.gif

keliu keleta savo "fotostudijiniu" pasizaidimu

ax.gif jo, kai kur per daug užspalvinta, baisu.. Bet dauguma foto pavydėtinos kokybės, ryškumo... Šiaip gražu man irgi bigsmile.gif
Akasha, rodyk daugiau tokių blogų.. Man labai faina..

O dėl pasižaidimo, katinas man plastmasinis kažkokis, akys netikros..
O berniuko man būtų faina jei ne iki negalėjimo įgrisęs siužetas.. 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 08, 17:36)

Man nerealiai gražu. bigsmile.gif Nu labai.

QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 18:13)

Arba aš akla arba man vėl sharpo per daug... unsure.gif
Atsakyti