Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 08, 13:14)

Ir rekomenduoju džiūgauti, kai tave kritikuoja mirksiukas.gif Nemokamai!  biggrin.gif Juk tai yra daug daug daug geriau nei tyla.

Tikrai taip.Jau geriau kritika, nei tyla, nes kai tyli nezinai, kokias klaidas darai, kaip daryt, kad butu gerai.Ai, ir taip aisku.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 08, 11:35)
nepeiks tas Zolubas. nieko jis beveik nepeikia. sss ten atnesdavo, o jis sakydavo gerai. apversadvo dar bile kaip foto, kad klaiku budavo, o sakydavo, gerai. nieko jis nesako. tai tavo tie portretai su jb tikrai geri pagal tai, ka atnesa i tuos kursus. zoluba tikrai nekomentuoja taip, kaip mes cia biggrin.gif bet cia tikrai geriau komentuojama..

QUOTE(robobebras @ 2010 12 08, 11:41)
man atrodo geriau nedek foto ir nebalamutink zmoniu. Viena karta skundiesi kad taves nepastebi, kita karta kad pakomentavo, gal tu ant savo diedo geriau issikrauk ne ant musu smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 12 08, 12:36)
Ir ko cia dabar taip pariniesi?... smile.gif Aisku, kad ismoksi, va del to ir kritikos gauni, kad ismoktum.... Jei nenori girdeti kritikos, tai ir nedek nuotrauku su prierasu kritikai, tarsymui ir t.t.... Jei Zobulas tiek nekritikuoja, tai valio, ir dziaukis tada, kad viskas gerai ir negauni kritikos... Na cia man rodos jau daug kartu aptarta tema.... Galima ta kritika ir apsiginti, jei pasakysi, kodel butent taip kadravai, kodel zvilgsniui erdves nepalikai.... Gal tikrai tu i tas foto ziuri kitaip ir tavo akimis joms viskas gerai... As gi nezinau, ka tu mastai...
P.S. tikrai nesakau, kad mano pirmi portretai buvo geri ar dar kazka, bet del kritikos taip nesiputojau... wink.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 08, 13:14)
Tau sekasi pagauti makaliūzo emocijas, o tai jau labai gerai. Man patiko pirmoji foto, kur šypsosi. Bet kažkas negerai su spalvomis - veidas toks drumzlinas atrodo...
Ir rekomenduoju džiūgauti, kai tave kritikuoja mirksiukas.gif Nemokamai!  biggrin.gif Juk tai yra daug daug daug geriau nei tyla.

ojjj.. lialkos ir kenkas vienas.. blush2.gif sorry, pakėliau palundrą...sorry...netos dienos prasidėjo atleiskit..ačiū už kritiką.. va pas Zoluba man nepatinka jo komentavimai... tikrai ką ten db atnešė kokius portretus pamatytumėt,tai išėjau parūkyt..kiek čia galima galvoju žiūrėt.. doh.gif schmoll.gif supykau ant jo juodai... schmoll.gif jaučiuosi tikrai ne prie mokančiųjų,bet bent jau stengiuosi o ne ten... doh.gif

Ačiū jums už kritikas... nepykit... atleiskit.. user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 16:16)
va pas Zoluba man nepatinka jo komentavimai... tikrai ką ten db atnešė kokius portretus pamatytumėt,tai išėjau parūkyt..kiek čia galima galvoju žiūrėt.. doh.gif  schmoll.gif  supykau ant jo juodai...  schmoll.gif  jaučiuosi tikrai ne prie mokančiųjų,bet bent jau stengiuosi o ne ten...  doh.gif

verslas... reikia graziai su bambukais elgtis, kad tu bambuku kuo daugiau ateitu ir pinigeliu jam sunestu. Kad vienas kitas bambukas "patobulejes" ir pasijautes beveik fotografu, treciam ir ketvirtam bambukui parekomenduotu. As irgi taip daryciau.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 08, 15:28)
verslas... reikia graziai su bambukais elgtis, kad tu bambuku kuo daugiau ateitu ir pinigeliu jam sunestu. Kad vienas kitas bambukas "patobulejes" ir pasijautes beveik fotografu, treciam ir ketvirtam bambukui parekomenduotu. As irgi taip daryciau.

nu žinau kad ir aš ten bambukė... doh.gif nebūčiau tokia neičiau į kursus... bet galvojau kad ko gudraus pamokys,gerai kad neiškart už visus mokėjau.. hihihi.gif blush2.gif pralošiau bet.....
Atsakyti
įkėliau į temą koliažą su antra nuotrauka. Šįkart bandžiau tęsti pasakojimą, o ne tik ieškoti panašumų ar skirtumų su pirma foto. Ar gavosi pasakykit jūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 gruodžio 2010 - 15:33
QUOTE(robobebras @ 2010 12 08, 15:28)

Kitur tas pats.Skiaiciau rusiskos fotomokyklos destytojo atsiliepimus po fotkem-visur tik vai-vai kaip gerai, kaip gerai.Iki absurdo-nufotografuotas kasikas su obuoliais, su blicu-ir komentaras-kaip gerai tu apsvietei blicu, visos spalvos liko nepakitusios!! biggrin.gif
Atsakyti
o kokia nauja tema?? blush2.gif per savo šudmalystes praleidau viską gal ir aš kokia lempelą pagaudysiu... blush2.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Melodi labai patiko abi tavo įdėtos foto, taip įnešė gyvumo kad net atsigavau, o jau depresija buvo apėmusi thumbup.gif antra ypač patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 08, 10:31)
Nea, ne sepia  schmoll.gif

Įdomios spalvos. Pas save namuose tokių net kvadratinio metro nerasčiau, o kartais visai norisi, nes sunku laviruoti prie spalvotų sienų...

QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 11:05)
Apie pastelinima kalbejot, man tai kartais irgi vaikams ryskiu spalvu uzsinori, bet cia nuo nuotaikos gal labiau priklauso

user posted image

Nebeatsimenu gal jau ir rodziau blush2.gif  biggrin.gif

Melodi, man labai patiko antra 4u.gif

Man, kaip pradžiokei, netrinčiai savo stiliaus, tai nuo nuotaikos priklauso. Kartais norisi pastelinių savo leliukų, kartais ryškių. Kad ir tavo antra foto kokia graži. Akasha su spalvomis man gražiai fotografuoja.

Tai kaip suprantu vaza lieka?
Temos esmė: vazą pateikti kažkaip nebanaliai? Labai diskutavot apie žaidimo taisykles, tai noriu pasitikslinti, kad nesuklysčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 08, 15:47)
Melodi labai patiko abi tavo įdėtos foto, taip įnešė gyvumo kad net atsigavau, o jau depresija buvo apėmusi thumbup.gif antra ypač patiko wub.gif

Aciu 4u.gif

As jas i koliaza sudejau, nes man raudona su zalia ziurisi kazkaip, ir pavadinimas turetu but "Kai princese nuobodziauja..." smile.gif Bet va nuo savo diedo iskart pylos gavau, kad gera antraja nuotrauka "sugadinau" sulipdydama i kazka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

as ryškių foto gerbėja, todel labai patiko Melodi nuotraukos. Ten antrojoj gal ikea spinta?

Akashos nuoroda faina, bet vietom taip uzkelta saturation, kad net veidai raudoni doh.gif

keliu keleta savo "fotostudijiniu" pasizaidimu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 07, 20:10)
Aš šiandien vėl savo makalliūzą fotkinau bet jaučiu vėl kažkas neto....  blink.gif verysad.gif

pirmoje man užkliuvo, kad pristatai dvi foto kaip koliažą. Nu jos tik atskirai ir jokiu būdu ne kartu. Toje foto iš kairės, dar kiek erdvės aplink trūksta ir šiaip normalus portretas. Tiesa, vertimas į jb man negražus. Ir atrodo užšarpinta, ties dantimis labai matosi. Antroji foto tai viskuo ne. Rankų padėtis ir laikrodžio nereik antroje.Na nežinai tiesiog kur žiūrėti, svarbiau ar veidas ar laikrodis ar tos rankos. Kaip pat kompozicija nekokia. Dešinėje pusėje nieko įdomaus pasižvalgymui nėra, o kairėje žiūrėk jau ir į kraštą greitai atsiremti gali. Užsapusta, vietos jo žvilgsniui nėra.
Tavo auto. Visų pirma kas užkliuvo tai antra akis, jos matosi vos mažulytis taškiukas ir tai trukdo. TOkiu atveju arba daugiau reikia, arba išvis profilinės foto. Apykaklė man čia reikalą irgi kiek pagadino. Šioje foto norisi nors mažiausios užuominos kur kaklo linija eina. SU apykaklėm tokiom aišku galima ir gražiai sužaisti, bet šioje foto nea. Taip pat užspaustas labai portretas. Ir aš visai norėčiau žvilgsnio į objektyvą.
Va, nesupyk už komenatrą, tiesiog pastebėjimus iš savo pusės parašiau. O tu juk atsirinksi.

QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 22:37)
Dar savo kycę šiandien nutraukiau (sori, kad foto tokios didelės, bet mažesnių neturiu), bet taip visur ausys nusikapojo  unsure.gif  doh.gif Ir akys kokios ryškios gavosi  bigsmile.gif natūraliai jos labai labai ryškios, bet levelius pastumdžius dar ryškesnės tapo g.gif  Ką manot?  g.gif

man paskutinė visai patiko, kitos tai ne.

Merginos ir vaikinai, kiek laiko skiriam Vazos fotografavimui?

Cheles, atsirado tikrosios porininkės foto, gal man tada savo variantą išimti, kad nesidubliuotų ir nereikėtų lyginti dviejų skirtingų koliažų? Tą likusią foto kas nors paėmė? Jeigu ne, tai persiųsk ir paskutinę man, gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 gruodžio 2010 - 16:26