QUOTE(ohara @ 2010 12 07, 20:10)
Aš šiandien vėl savo makalliūzą fotkinau bet jaučiu vėl kažkas neto....
pirmoje man užkliuvo, kad pristatai dvi foto kaip koliažą. Nu jos tik atskirai ir jokiu būdu ne kartu. Toje foto iš kairės, dar kiek erdvės aplink trūksta ir šiaip normalus portretas. Tiesa, vertimas į jb man negražus. Ir atrodo užšarpinta, ties dantimis labai matosi. Antroji foto tai viskuo ne. Rankų padėtis ir laikrodžio nereik antroje.Na nežinai tiesiog kur žiūrėti, svarbiau ar veidas ar laikrodis ar tos rankos. Kaip pat kompozicija nekokia. Dešinėje pusėje nieko įdomaus pasižvalgymui nėra, o kairėje žiūrėk jau ir į kraštą greitai atsiremti gali. Užsapusta, vietos jo žvilgsniui nėra.
Tavo auto. Visų pirma kas užkliuvo tai antra akis, jos matosi vos mažulytis taškiukas ir tai trukdo. TOkiu atveju arba daugiau reikia, arba išvis profilinės foto. Apykaklė man čia reikalą irgi kiek pagadino. Šioje foto norisi nors mažiausios užuominos kur kaklo linija eina. SU apykaklėm tokiom aišku galima ir gražiai sužaisti, bet šioje foto nea. Taip pat užspaustas labai portretas. Ir aš visai norėčiau žvilgsnio į objektyvą.
Va, nesupyk už komenatrą, tiesiog pastebėjimus iš savo pusės parašiau. O tu juk atsirinksi.
QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 22:37)
Dar savo kycę šiandien nutraukiau (sori, kad foto tokios didelės, bet mažesnių neturiu), bet taip visur ausys nusikapojo
Ir akys kokios ryškios gavosi
natūraliai jos labai labai ryškios, bet levelius pastumdžius dar ryškesnės tapo
Ką manot?
man paskutinė visai patiko, kitos tai ne.
Merginos ir vaikinai, kiek laiko skiriam Vazos fotografavimui?
Cheles, atsirado tikrosios porininkės foto, gal man tada savo variantą išimti, kad nesidubliuotų ir nereikėtų lyginti dviejų skirtingų koliažų? Tą likusią foto kas nors paėmė? Jeigu ne, tai persiųsk ir paskutinę man, gerai?