Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 11:31)
nu blyn susinervinau,juk pirmą kart gyvenime fotkinu tokius dalykus, kaži brangut tavo pirmi portretai tobuli buvo lb...  doh.gif  schmoll.gif  juk mokausi.. nori daužyt tą subinę,daužyk..nieks nepasikeis...  schmoll.gif  gal kada išmoksiu,neišmoksiu tai neišmoksiu... schmoll.gif  tegul duoda tas Zolubas man velnių,ne rodiklis, o anų juodam fone tikrai tiek neišpeikė kiek atrodo jums..  schmoll.gif

nepeiks tas Zolubas. nieko jis beveik nepeikia. sss ten atnesdavo, o jis sakydavo gerai. apversadvo dar bile kaip foto, kad klaiku budavo, o sakydavo, gerai. nieko jis nesako. tai tavo tie portretai su jb tikrai geri pagal tai, ka atnesa i tuos kursus. zoluba tikrai nekomentuoja taip, kaip mes cia biggrin.gif bet cia tikrai geriau komentuojama..
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 12 08, 11:22)
Ok, jei pas ka trilitrekas tarnauja kaip vaza, tai galim ir ji fotkint  bigsmile.gif

Nu ka as ir bandau "issimust", kad paskui kai nufotkini nebutu "taip nesitarem" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 08, 11:35)
nepeiks tas Zolubas. nieko jis beveik nepeikia. sss ten atnesdavo, o jis sakydavo gerai. apversadvo dar bile kaip foto, kad klaiku budavo, o sakydavo, gerai. nieko jis nesako. tai tavo tie portretai su jb tikrai geri pagal tai, ka atnesa i tuos kursus. zoluba tikrai nekomentuoja taip, kaip mes cia biggrin.gif bet cia tikrai geriau komentuojama..

O ka, as irgi visas foto girciau uz toki mokesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 11:37)
Nu ka as ir bandau "issimust", kad paskui kai nufotkini nebutu "taip nesitarem" ax.gif
Papildyta:
O ka, as irgi visas foto girciau uz toki mokesti lotuliukas.gif

as jei tureciau savo mokykla, tai deciau visas i suns dienas biggrin.gif o kas man biggrin.gif baisu tai baisu. jei grazu, pagirciau.. o daba atnesa koki katina, nu be rysio visai, grauzia koki dar berysesni zaisla, plintusai matosis visokie baisus, o sako, grazu, va tik pasukim foto, kad dinamikos daugiau butu. dzin, kad blicu pavaryta. o as jau kaip pasakyciau.... biggrin.gif

as nepakanti zmonems, nors gal ir nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 12:31)
nu blyn susinervinau,juk pirmą kart gyvenime fotkinu tokius dalykus, kaži brangut tavo pirmi portretai tobuli buvo lb...  doh.gif  schmoll.gif  juk mokausi.. nori daužyt tą subinę,daužyk..nieks nepasikeis...  schmoll.gif  gal kada išmoksiu,neišmoksiu tai neišmoksiu... schmoll.gif  tegul duoda tas Zolubas man velnių,ne rodiklis, o anų juodam fone tikrai tiek neišpeikė kiek atrodo jums..  schmoll.gif

man atrodo geriau nedek foto ir nebalamutink zmoniu. Viena karta skundiesi kad taves nepastebi, kita karta kad pakomentavo, gal tu ant savo diedo geriau issikrauk ne ant musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 08, 11:41)
man atrodo geriau nedek foto ir nebalamutink zmoniu. Viena karta skundiesi kad taves nepastebi, kita karta kad pakomentavo, gal tu ant savo diedo geriau issikrauk ne ant musu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va kur vyriskas solidarumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės (ir sveikučiai) , linkėjimai iš Istambul smile.gif Į bele kokius fotkinimus ir mane traukit - gal po atostogų grįš noras fotografuoti. Kelios foto iš pirmo vakaro Stambule.
Šiaip foto ne kritikai, bet jei rasit ką pasakyti - labai džiaugsiuosi wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 08 gruodžio 2010 - 11:51
QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 11:05)
Apie pastelinima kalbejot, man tai kartais irgi vaikams ryskiu spalvu uzsinori, bet cia nuo nuotaikos gal labiau priklauso

Nebeatsimenu gal jau ir rodziau blush2.gif  biggrin.gif

Nu va antroji tai man labai liuks.... Netinka jas deti i koliaza, per daug priesingos splvos...

Kalbant apie ryskias spalvas tai turiu megstama fotografe, kuri specializuojasi vaiku fotografijoj ir daro portretukus su ryskion spalvom... Nu negaliu nestabtelt prie jos darbu.... Pasizvalgymui cia ...

QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 12:31)

Ir ko cia dabar taip pariniesi?... smile.gif Aisku, kad ismoksi, va del to ir kritikos gauni, kad ismoktum.... Jei nenori girdeti kritikos, tai ir nedek nuotrauku su prierasu kritikai, tarsymui ir t.t.... Jei Zobulas tiek nekritikuoja, tai valio, ir dziaukis tada, kad viskas gerai ir negauni kritikos... Na cia man rodos jau daug kartu aptarta tema.... Galima ta kritika ir apsiginti, jei pasakysi, kodel butent taip kadravai, kodel zvilgsniui erdves nepalikai.... Gal tikrai tu i tas foto ziuri kitaip ir tavo akimis joms viskas gerai... As gi nezinau, ka tu mastai...
P.S. tikrai nesakau, kad mano pirmi portretai buvo geri ar dar kazka, bet del kritikos taip nesiputojau... wink.gif

QUOTE(rarity @ 2010 12 08, 12:45)
Sveikutės (ir sveikučiai) , linkėjimai iš Istambul smile.gif Į bele kokius fotkinimus ir mane traukit - gal po atostogų grįš noras fotografuoti. Kelios foto iš pirmo vakaro Stambule.
Šiaip foto ne kritikai, bet jei rasit ką pasakyti - labai džiaugsiuosi wink.gif

Su statyvu fotkinai? Kaip fainai, kad tiek graziu vieteliu turi, kur pafotkint.... thumbup.gif Del paciu fotkiu, tai man asmeniskai astrumo truksta ir labiau patiko, kur flickre idetos su judesiu...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 08, 12:36)
Su statyvu fotkinai? Kaip fainai, kad tiek graziu vieteliu turi, kur pafotkint....  thumbup.gif  Del paciu fotkiu, tai man asmeniskai astrumo truksta ir labiau patiko, kur flickre idetos su judesiu...

Be štatyvo - iš rankos, dėl to ir trūksta smile.gif nesivežiau stovo, o gal be reikalo.
Melodi - fainos foto, tik ne koliaže
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 08, 13:47)
Be štatyvo - iš rankos, dėl to ir trūksta smile.gif nesivežiau stovo, o gal be reikalo.
Melodi - fainos foto, tik ne koliaže

na jei be statyvo tai balioncikas tau 4u.gif uz ryskuma smile.gif... nu as niekaip nenulaikyciau...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 18:59)
Dėkui  ax.gif
O galima konkrečiau kompozija? Kas konrečiai dėl fono kliūva, kur jo per daug?  g.gif gal jam tiesiog trūksta kažkokių daiktų?  g.gif labai noriu taisyt klaidas, todėl prašau info detaliau  rolleyes.gif

Daiktų netrūksta, kaip tik pavydu, kad turi tokią gryną erdvę namuose smile.gif
Pasiimk nuotrauką ir pabandyk pakarpyti sau įvairius variantus, pamatysi, kaip keičiasi vaizdas. Jau komentavo merginos čia pasiūlymų. Tačiau idealu, jei apie kompoziciją galvotum jau fotografuojant, kas nėra lengva smile.gif Labiausiai prisimenu pirmąją nuotrauką, tai pvz. jos atveju, jeigu fotografuojant būtum fotoaparatą laikiusi vertikaliai, būtum išvengusi tų "plikų lopų" iš modelio šonų.
Atsakyti
Fotografės/ai, ieškau pirkt Nikkor 18-55mm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 07, 20:10)

Aš šiandien vėl savo makalliūzą fotkinau bet jaučiu vėl kažkas neto....  blink.gif verysad.gif

Tau sekasi pagauti makaliūzo emocijas, o tai jau labai gerai. Man patiko pirmoji foto, kur šypsosi. Bet kažkas negerai su spalvomis - veidas toks drumzlinas atrodo...

Ir rekomenduoju džiūgauti, kai tave kritikuoja mirksiukas.gif Nemokamai! biggrin.gif Juk tai yra daug daug daug geriau nei tyla.
Atsakyti