Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:24)
kaip nebuvo rasyta, kaip.. as uz tai, kad svarbu, kad butu vaza. nu ir ne kokiam 5 plane biggrin.gif manau va tokie variantai labai tinka: portretas su vaza, geles su vaza, vaza ir kazkas.. nu kad nebutu jau taip, kad vazos reiktu ilgai ieskot nuotraukoj.. aisku, gali buti ji ir viena.

Sakai taip g.gif As vazos neturiu nei vienos, pas mane geles trilitriakuose buna biggrin.gif O be to vaza, nebutinai daiktas, man vaza su moters kunu asocijuojasi, tai ka daryt biggrin.gif Jei jau taip siaurai ziuret, tai vel bus kruva foto su gelytem, smilgom ir t.t. kokiu nors budu i vaza sukistom 4u.gif

Apie pastelinima kalbejot, man tai kartais irgi vaikams ryskiu spalvu uzsinori, bet cia nuo nuotaikos gal labiau priklauso

user posted image

Nebeatsimenu gal jau ir rodziau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 10:05)
Sakai taip g.gif As vazos neturiu nei vienos, pas mane geles trilitriakuose buna biggrin.gif O be to vaza, nebutinai daiktas, man vaza su moters kunu asocijuojasi, tai ka daryt biggrin.gif  Jei jau taip siaurai ziuret, tai  vel bus kruva foto su gelytem, smilgom ir t.t. kokiu nors budu i vaza sukistom 4u.gif

Apie pastelinima kalbejot, man tai kartais irgi vaikams ryskiu spalvu uzsinori, bet cia nuo nuotaikos gal labiau priklauso

Nebeatsimenu gal jau ir rodziau blush2.gif  biggrin.gif

is tikro tai nezinau, kaip reiktu su ta uzduotim biggrin.gif kai buvo su gvazdikais rasyta, tai esme buvo banalu daikta atskleisti idomiau. ai, jau pasimeciau kaip reiktu fotkint biggrin.gif nu jei kas mato tik gelytes vazoj, tai tegul taip ir fotkina. o jei kas kitaip sugalvoja, tai irgi wellcome smile.gif vienu zo, del manes tai spreskit kaip norit, galiu atsiimti ta pareiskima, kad tema VAZA smile.gif

kaip koliazas tai man abi foto nelabai. Bet kaip atskira, tai antra man patinka smile.gif
Atsakyti
Melodi, kad neturi būti naujam žaidime vazos su gėlėm ir pan, nes žaidimo tikslas - nestandartiškai ir įdomiai pateikti mums įprastą daiktą, tai yra įdomiau, nei mes įpratę matyti.

Aš namie turiu tik vieną vazą ir ta pati nedicka, pas mane gėlės irgi trilitriakuose arba alaus bokaluose merkiamos doh.gif Nu bet reikės mąstyt kažką... dar vietoje vazos gali bonka pasitarnauti. Nes pvz aš turiu labai super vyno bonką, net išmesti sąžinė neleido biggrin.gif tereikia nulupti etiketes visas.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 11:05)
Sakai taip g.gif As vazos neturiu nei vienos, pas mane geles trilitriakuose buna biggrin.gif O be to vaza, nebutinai daiktas, man vaza su moters kunu asocijuojasi, tai ka daryt biggrin.gif  Jei jau taip siaurai ziuret, tai  vel bus kruva foto su gelytem, smilgom ir t.t. kokiu nors budu i vaza sukistom 4u.gif

Nebeatsimenu gal jau ir rodziau blush2.gif  biggrin.gif

negalejau nepasisakyt, antroji tiesiog zavinga! smile.gif

man tinka vaza, turiu kazkokiu smile.gif Ar uzskaitom vaza? Ar yra kategoriskai priestaraujanciu? Jei tik abejojate tai nesiskaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 08, 11:51)
negalejau nepasisakyt, antroji tiesiog zavinga! smile.gif

man tinka vaza, turiu kazkokiu smile.gif Ar uzskaitom vaza? Ar yra kategoriskai priestaraujanciu? Jei tik abejojate tai nesiskaito smile.gif

Gerai bus ir vaza. Man viskas tinka, as turejau ideju jau ir puodui, ir vazai jau turiu, tai gal nesimetom.Ar turi but butinai viena nuotrauka, ar gali but kelios, sukuriancios istorija?
Atsakyti
As nepriestarauju vazai, as priestarauju paciai pateikimo idejai, kad kadre butinai turi but vaza ir ne 5-am plane biggrin.gif Man atrodo kurybinio ND esme, kad sukurt fotografija, kurios IDEJA butu vaza (nesakau, kad as cia tokia jau ir sukursiu lotuliukas.gif ), bet tiesiog daugiau erves fantazijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 08, 12:20)
As nepriestarauju vazai, as priestarauju paciai pateikimo idejai, kad kadre butinai turi but vaza ir ne 5-am plane biggrin.gif Man atrodo kurybinio ND esme, kad sukurt fotografija, kurios IDEJA butu vaza (nesakau, kad as cia tokia jau ir sukursiu lotuliukas.gif ), bet tiesiog daugiau erves fantazijai smile.gif

Ok, jei pas ka trilitrekas tarnauja kaip vaza, tai galim ir ji fotkint bigsmile.gif
Atsakyti
Paliekam vazą...

Įdėjau kelias auto į flikrą,galit eit pataršyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 07, 22:42)
Nu o tau jauciu gerai i sikna reik duoti uz toki kadravima..... Nu jau visose taip vienodai erdves truksta.... Vyrui galva bele kaip nukirpai... jb gan pilkokas.... Tavo auto man visai patiktu, jei ne erdves trukumas kaireje ir per daug virsaus... akys vos ne per nuotraukos viduri, o ju portretinese foto norisi daug auksciau.... cia jau senai buvo diskuuotos tos taisykles... Ir nuo Zobulo gausi velniu...

nu blyn susinervinau,juk pirmą kart gyvenime fotkinu tokius dalykus, kaži brangut tavo pirmi portretai tobuli buvo lb... doh.gif schmoll.gif juk mokausi.. nori daužyt tą subinę,daužyk..nieks nepasikeis... schmoll.gif gal kada išmoksiu,neišmoksiu tai neišmoksiu... schmoll.gif tegul duoda tas Zolubas man velnių,ne rodiklis, o anų juodam fone tikrai tiek neišpeikė kiek atrodo jums.. schmoll.gif
Atsakyti
Pridejau kelias vazas flikre, SM grupei.
Atsakyti
As tai irgi manau, kad galima paimti ta pati trilitriaka, uzrasyt "VAZA" ir stai jums vaza bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 12 08, 11:31)
nu blyn susinervinau,juk pirmą kart gyvenime fotkinu tokius dalykus, kaži brangut tavo pirmi portretai tobuli buvo lb...  doh.gif  schmoll.gif  juk mokausi.. nori daužyt tą subinę,daužyk..nieks nepasikeis...  schmoll.gif  gal kada išmoksiu,neišmoksiu tai neišmoksiu... schmoll.gif  tegul duoda tas Zolubas man velnių,ne rodiklis, o anų juodam fone tikrai tiek neišpeikė kiek atrodo jums..  schmoll.gif

Mes tave kritikuojam tik is igimto zlobnumo, jo.
Atsakyti