Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 12 07, 22:08)
jauciu ir as sudalyvausiu smile.gif
o dbr kaip fotkinam, tikriausia jau buvo, bet praskaiciau: kadre gali but TIK vaza? ar visokiu nnn daiktu ir vaza, portretas su vaza, geles su vaza... ??

kaip nebuvo rasyta, kaip.. as uz tai, kad svarbu, kad butu vaza. nu ir ne kokiam 5 plane biggrin.gif manau va tokie variantai labai tinka: portretas su vaza, geles su vaza, vaza ir kazkas.. nu kad nebutu jau taip, kad vazos reiktu ilgai ieskot nuotraukoj.. aisku, gali buti ji ir viena.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:24)
kaip nebuvo rasyta, kaip.. as uz tai, kad svarbu, kad butu vaza. nu ir ne kokiam 5 plane biggrin.gif manau va tokie variantai labai tinka: portretas su vaza, geles su vaza, vaza ir kazkas.. nu kad nebutu jau taip, kad vazos reiktu ilgai ieskot nuotraukoj.. aisku, gali buti ji ir viena.

O vazonas tinka? unsure.gif
Atsakyti
Vis uzsuku uzsuku paskaitau ir vis nekyl aranka parasyti... Kaledos arteja, tai visai laiko nebelieka...

Pirmiausiai tai Laukine noriu pasveikint uz drasa smile.gif ir uz tai, kad tobuleji....

QUOTE(ohara @ 2010 12 07, 20:10)
Aš šiandien vėl savo makalliūzą fotkinau bet jaučiu vėl kažkas neto....  blink.gif verysad.gif

Nu o tau jauciu gerai i sikna reik duoti uz toki kadravima..... Nu jau visose taip vienodai erdves truksta.... Vyrui galva bele kaip nukirpai... jb gan pilkokas.... Tavo auto man visai patiktu, jei ne erdves trukumas kaireje ir per daug virsaus... akys vos ne per nuotraukos viduri, o ju portretinese foto norisi daug auksciau.... cia jau senai buvo diskuuotos tos taisykles... Ir nuo Zobulo gausi velniu...

QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 22:37)
Dar savo kycę šiandien nutraukiau (sori, kad foto tokios didelės, bet mažesnių neturiu), bet taip visur ausys nusikapojo  unsure.gif  doh.gif Ir akys kokios ryškios gavosi  bigsmile.gif natūraliai jos labai labai ryškios, bet levelius pastumdžius dar ryškesnės tapo g.gif  Ką manot?  g.gif

Del taviskiu, vel gi labai kadravimas mergaites savo kur fotkinai kliuvo, kaip ir nestandartinis formatas.... Siaip svelnios grazios foto butu...

Del katytes taip pat noriu pasikabineti, kad suspausta visur... va katino portretams labiau vertikalios foto man tinka, tada maziau vargo ausytes sutalpinti... akytes grazios labai ir fokusas gerai pataikytas... tik va su kadravimu zaisti dar reikia...
Paskutine visai idomiai ziurisi, bet tokiu atveju labiau tiesiai snukucio noretusi ir kad tiksliai per nosutes viduri nukirsta butu, ta prasme daugiau simetrijos...

Nu zodziu tiek daug cia prikalbeta, kad tikrai nepasivysiu ir visko nepakomentuosiu....
Kas uzkliuvo, tai kaip ir Maggie sake kazkokia pastelinimo manija visiems smile.gif Taip tai grazu ir svelnu ir t.t., bet kai per daug tai kazkaip jau nebe taip skanu smile.gif Aisku cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 06, 23:43)
Dėl vaikų... Jo, turiu tokius du.. pametinukus.. vienam "diu" metukai, kitam keturi mėnesiai...
Kaip susitvarkau- ogi niekaip. Nesusitvarkau.

Nu užmušk, bet netikiu biggrin.gif Kaip galima nesusitvarkius tiek fotosesijų apturėt bigsmile.gif
Žinau, kad ne į temą, bet man juodas dryžis... Mazgę dvi valandas nakčiai migdžiau...net nežinau, ką aš veikiu čia...gal eit miegot... Dičkis serga... O aš gi naują žaisliuką turiu blush2.gif o nėr laiko susidraugauti doh.gif
Blogai, labai blogai...

QUOTE(paprasta @ 2010 12 07, 00:21)
aš saviškį bandžiau prikalbinti fotografuotis- tai prikalbinau visoms penkioms minutėms

O taviškis visas į sūnų, ups, tai yra atvirkščiai smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 13:05)
Ti blyn... Man ten dar dag ko trūksta smile.gif Galim savaitgalį, tik va nežinau katrą.

Jei būtų galima, mielai prisijungčiau, tik katram miesto gale g.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 07, 13:16)
Kad dar labiau norėtum, o gal net įkalbintum vyrą nulėkti savaitgaliui  tongue.gif
user posted image

Uch, kokios spalvos bigsmile.gif Labai patiko, tik kairio apatinio kampo norėtųsi man šviesesnio, na kad matytųsi visa statinė ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 13:33)
tai mes gi ne i muzieju einam biggrin.gif mes arbatos isgert ateitume

Kakoj arbatos blink.gif FOTKINT einam mokintis cool.gif

QUOTE(gotte @ 2010 12 07, 14:58)
O va šiandien ne tik graži diena išaušo, bet ir nepykino ryte, tad užplūdus gerai nuotaikai griebiausi fotiko. Laukiu jūsų kritikos strėlių!!!!!!

O čia ne sepia?
Būdama mama rėminčiau pirmą, tik mergaitę traukčiau į dešinę, o laisvos vietos palikčiau kairėj, kur jos žvilgsnis krypsta, dar norėtųsi daugiau vietos virš galvos, na kad įrėminus neužsidengtų ji rėmeliu. Patinka lotoso poza smile.gif
Dar patiko paskutinė, mano akimis, pagautas susigraudenimas, miela wub.gif

Faina, kai turi tokį sterilų kampą smile.gif Man saviškę ant grindų sunkoka, baisiai jau susilenkti reikia man ant senatvės lotuliukas.gif O nuo kokios lovos ji jau nuropoja doh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 20:01)
Aš dabar nepirkau, bet kai pirkau anksčiau tai mokėjau paypalu.

O tai kiek tų fotkių leidžia įkrauti g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:41)
nu tai tegul ateina kas ir nuspredzia koks bus daiktas biggrin.gif nes nu gincysimes savaite..

Gal robobebras? Jis pasiūlė žaidimą, lai sprendžia.

Jau pamačiau, kad vaza bus.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 12 07, 22:42)

Kas uzkliuvo, tai kaip ir Maggie sake kazkokia pastelinimo manija visiems smile.gif Taip tai grazu ir svelnu ir t.t., bet kai per daug tai kazkaip jau nebe taip skanu smile.gif Aisku cia tik mano nuomone wink.gif

Aš visiškai su tuo sutinku. Bet gal pamažu, vis fotkinant, tas stilius savaime transformuosis į kažkokį kitą tada į dar kitą... Svarbiausia daryti tai, kas miela, neprievartauti savęs... Ir dėl to pastelinimo stiliaus, aš manau, kad tiesiog šiame mamų forume daugiausia tokio stiliaus mėgėjų, nes nu atatinkama auditorija. Jei pažiūrėtum pas Zolubą fotomokykloj, tokių saldukų pasteliukų- mažuma, tad gal dar įtakoja ir kur mes diskutuojame...
Atsakyti
vaza?! g.gif

kur skubet? galima ishsirinkt a. b . c - 3 variantus ir nubalsuot arba palikt 2 daiktus, kad bent jau kazkox pasirinkimas butu, nes mano manymu buvo geresniu variantu blush2.gif nu, idomesniu. kad ir gvazdikas. esme - juk ne bet ka ant greito sugalvot, o kazhkokia banalybe, bet su cinkeliu, jau ten viena diena nepakeistu nieko. nu bet, jei vaza - tai vaza. smile.gif
Atsakyti
Na jei ne vaza tai

Nuotrauka
Kėdė
Pagalvė
Raktas
Knyga
Duona
Stiklinė
Kriaušė
Gėlė
Tarka
Lėkštė
Bananas
Saga
Fotoaparatas
Šukos
Drabužių segtukas
Šaka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 gruodžio 2010 - 23:26
QUOTE(Yvette @ 2010 12 08, 00:24)
Na jei ne vaza tai

drabuziu pakaba

i kaledine tema jau siulyti kaledu zaisliukai, girliandos..

ax.gif

ir as dar uz rudu segtukus buciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 07 gruodžio 2010 - 23:54
ai man tai kas bus ,tas tiks, nesu labai isranki biggrin.gif , kad ir ta vaza , galvojau kad neturiu bet maciau kieme metosi
Atsakyti
Mes taip niekada neišsirinksim. Paliekam vazą ir viskas. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif
Tyli skaitytoja pas jus esu, bet nesėdim rankų sudėję, bandom mokytis ir tobulėti blush2.gif
Įkėliau į Flickr keletą MAN mielų nuotraukėlių, bet būtų nerealiai smagu, jei jūs ten paliktumėte savo komentarus. Nenoriu liaupsių, tiesiog kritika visada padeda atverti akis.
Tad, kas netingit biggrin.gif

http://www.flickr.co...26@N03/?saved=1
Atsakyti
Labas rytas,

Dėkui dar kartą už kritiką, super sulaukti komentarų drinks_cheers.gif . Dabar suvokiu, kad reikia kompoziciją tobulinti, vakar truputį mokiausi karpyti, lyg ir gaunasi g.gif ačiū, priverčia eiti į priekį.

QUOTE(Žydraakė @ 2010 12 07, 22:56)
O čia ne sepia?
Būdama mama rėminčiau pirmą, tik mergaitę traukčiau į dešinę, o laisvos vietos palikčiau kairėj, kur jos žvilgsnis krypsta, dar norėtųsi daugiau vietos virš galvos, na kad įrėminus neužsidengtų ji rėmeliu. Patinka lotoso poza smile.gif
Dar patiko paskutinė, mano akimis, pagautas susigraudenimas, miela wub.gif

Faina, kai turi tokį sterilų kampą smile.gif

Nea, ne sepia schmoll.gif

Rėminti juk galima ir į didesnį rėmą, daryt su pasportu arba spausti ant drobės. na ekstra atveju variantų yr, bet vis tik standartas nuotraukos patogesnis.

taip, paskutinėje foto jinai graudenasi.

Dėl to kampo, tai žinai...negaliu juk visų fotosesijų jame daryti, aišku, galima prisimąstyt variantų ir kitokių g.gif galima lovą atitraukti... g.gif -

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 22:56)
Ir dėl to pastelinimo stiliaus, aš manau, kad tiesiog šiame mamų forume daugiausia tokio stiliaus mėgėjų, nes nu atatinkama auditorija.

Aš tai manau, kad man SM būtent padarė įtaką šioje paskutinėje fotosesijoje ax.gif vėlgi, nemanau, kad tai labai gerai, ar labai blogai... teisiog gavosi taip, kaip man pačiai patinka ir kaip man yra miela.
Atsakyti