Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gotte, kaip dauguma jau minejo kompozicija beveik visu nuotrauku silnoji vieta. Pirmoje per daug desines, antroje man mergaites poza nelabai, nes rankyte labai ilga atrodo lyginant su kuneliu. Trecioje isdegimai at rubeliu man pirmiausia uzkliuvo. Paskutinej centravimas pakiso koja smile.gif . O spalvos ir svelnumas patiko 4u.gif .

Ohara, visos foto suspaustos, truksta erdves. JB man pilkokas. Virsaus per daug apacios per mazai. Tavo pacios portrete labiausiai kliuna kompozicija ir erdves trukumas. Akis atsiduria nuotraukos centre, virsaus ir desines per daug, o zvilgsniui kaires truksta. Saunuole, kad vis bandai 4u.gif .
Atsakyti
o aš siūlau fotografuoti vazą smile.gif
Atsakyti
ir dar- bandau apgint savo koliažą doh.gif Bet jei vienas nesuprato, vadinas ir daugiau žiūrovų galėjo nesuprast, vadinas jis ištiesų nevykęs..
Bet- ten su sniegu- sušąlusios mano pelargonijos terasoj, o kitoj foto- žydintys jaukiai ir šiltai žiedeliai prie lango.. Tą ir norėjau pasakyti: kai lauke šalta... o va namie gera.. Nu bet ne tai ne. Bandysiu dar. Ale nemaniau kad koliažai toks kietas riešutėlis.. Net kietesnis už foto kirpimą su PS biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 07, 21:49)
o aš siūlau fotografuoti vazą  smile.gif

oki. imam vaza ir viskas smile.gif ir daugiau negalima rinktis biggrin.gif kam nepatinka, tai man i AZ piktas zinutes siuskit biggrin.gif as tvirta.

tai va. Tema VAZA. Nuo siandien iki 20 dienos. Laukiam visu variantu. Siulau talpint flickr. Komponuokit kaip norit smile.gif Laukiami visi variantai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 07 gruodžio 2010 - 22:02
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:01)
oki. imam vaza ir viskas smile.gif ir daugiau negalima rinktis biggrin.gif kam nepatinka, tai man i AZ piktas zinutes siuskit biggrin.gif as tvirta.

tai va. Tema VAZA. Nuo siandien iki 20 dienos. Laukiam visu variantu. Siulau talpint flickr. Komponuokit kaip norit smile.gif Laukiami visi variantai

F..k, neturiu ne vienos vazos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 07, 22:03)
F..k, neturiu ne vienos vazos lotuliukas.gif

eee.. gi galima nusipiest, issilankstyt, nusilipdyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 22:01)
ir dar- bandau apgint savo koliažą  doh.gif Bet jei vienas nesuprato, vadinas ir daugiau žiūrovų galėjo nesuprast, vadinas jis ištiesų nevykęs..
Bet- ten su sniegu- sušąlusios mano pelargonijos terasoj, o kitoj foto- žydintys jaukiai ir šiltai žiedeliai prie lango..

tavo koliaže niekaip nesupratau, kas yra pirmoje foto- labai neaiškiai... blush2.gif mačiau, kad kažkas sudžiuvusio, tik labai neaiškiai atskleista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 07, 22:04)
tavo koliaže niekaip nesupratau, kas yra pirmoje foto- labai neaiškiai... blush2.gif mačiau, kad kažkas sudžiuvusio, tik labai neaiškiai atskleista ax.gif

jhadjhsfkshfjks, nesikeikiant. Nu kaip nesimato? AKINIUS UŽSIDĖKIT. Taigi čia sudžiūvusos sušąlusios gėlės etikmat smile.gif Ar Jums dar ir veislę tų gėlių reik įžiūrėt? biggrin.gif
Nu nematot tai nematot, bala nematė.. jau supratau kad susimoviau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:01)

jauciu ir as sudalyvausiu smile.gif
o dbr kaip fotkinam, tikriausia jau buvo, bet praskaiciau: kadre gali but TIK vaza? ar visokiu nnn daiktu ir vaza, portretas su vaza, geles su vaza... ??
Atsakyti
Tai paplepam, kaip vyks ši žaidimas? Fotografuojam tik vazą ar kažkas joje, po ja, už jos ant jos ir t.t.? Svarbu, kad nuotraukoje būtų vaza?
Aš į sąrašiuką kol kas nesirašau, turiu dar koliažui vieną foto, rai pradžioje tą užbaigsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 gruodžio 2010 - 22:09
QUOTE(antajo @ 2010 12 07, 23:08)
jauciu ir as sudalyvausiu smile.gif
o dbr kaip fotkinam, tikriausia jau buvo, bet praskaiciau: kadre gali but TIK vaza? ar visokiu nnn daiktu ir vaza, portretas su vaza, geles su vaza... ??

o kiek idomiu ir ivairiu variantu galima pateikti tik vazos? g.gif manau nedaug, todel as uz varianta, kai galima fotografuoti kaip nori, svarbu, kad kadre butu vaza
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 22:07)
jhadjhsfkshfjks, nesikeikiant. Nu kaip nesimato? AKINIUS UŽSIDĖKIT. Taigi čia sudžiūvusos sušąlusios gėlės etikmat smile.gif Ar Jums dar ir veislę tų gėlių reik įžiūrėt?  biggrin.gif
Nu nematot tai nematot, bala nematė.. jau supratau kad susimoviau  doh.gif  ax.gif

ir su akinukais nesupratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif norėtųsi aiškiau matyti lotuliukas.gif
Atsakyti