Gotte, kaip dauguma jau minejo kompozicija beveik visu nuotrauku silnoji vieta. Pirmoje per daug desines, antroje man mergaites poza nelabai, nes rankyte labai ilga atrodo lyginant su kuneliu. Trecioje isdegimai at rubeliu man pirmiausia uzkliuvo. Paskutinej centravimas pakiso koja . O spalvos ir svelnumas patiko .
Ohara, visos foto suspaustos, truksta erdves. JB man pilkokas. Virsaus per daug apacios per mazai. Tavo pacios portrete labiausiai kliuna kompozicija ir erdves trukumas. Akis atsiduria nuotraukos centre, virsaus ir desines per daug, o zvilgsniui kaires truksta. Saunuole, kad vis bandai .
ir dar- bandau apgint savo koliažą Bet jei vienas nesuprato, vadinas ir daugiau žiūrovų galėjo nesuprast, vadinas jis ištiesų nevykęs..
Bet- ten su sniegu- sušąlusios mano pelargonijos terasoj, o kitoj foto- žydintys jaukiai ir šiltai žiedeliai prie lango.. Tą ir norėjau pasakyti: kai lauke šalta... o va namie gera.. Nu bet ne tai ne. Bandysiu dar. Ale nemaniau kad koliažai toks kietas riešutėlis.. Net kietesnis už foto kirpimą su PS
Bet- ten su sniegu- sušąlusios mano pelargonijos terasoj, o kitoj foto- žydintys jaukiai ir šiltai žiedeliai prie lango.. Tą ir norėjau pasakyti: kai lauke šalta... o va namie gera.. Nu bet ne tai ne. Bandysiu dar. Ale nemaniau kad koliažai toks kietas riešutėlis.. Net kietesnis už foto kirpimą su PS
QUOTE(Yvette @ 2010 12 07, 21:49)
o aš siūlau fotografuoti vazą
oki. imam vaza ir viskas ir daugiau negalima rinktis kam nepatinka, tai man i AZ piktas zinutes siuskit as tvirta.
tai va. Tema VAZA. Nuo siandien iki 20 dienos. Laukiam visu variantu. Siulau talpint flickr. Komponuokit kaip norit Laukiami visi variantai
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:01)
oki. imam vaza ir viskas ir daugiau negalima rinktis kam nepatinka, tai man i AZ piktas zinutes siuskit as tvirta.
tai va. Tema VAZA. Nuo siandien iki 20 dienos. Laukiam visu variantu. Siulau talpint flickr. Komponuokit kaip norit Laukiami visi variantai
F..k, neturiu ne vienos vazos
QUOTE(Alabama @ 2010 12 07, 22:03)
F..k, neturiu ne vienos vazos
eee.. gi galima nusipiest, issilankstyt, nusilipdyt
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 22:01)
ir dar- bandau apgint savo koliažą Bet jei vienas nesuprato, vadinas ir daugiau žiūrovų galėjo nesuprast, vadinas jis ištiesų nevykęs..
Bet- ten su sniegu- sušąlusios mano pelargonijos terasoj, o kitoj foto- žydintys jaukiai ir šiltai žiedeliai prie lango..
Bet- ten su sniegu- sušąlusios mano pelargonijos terasoj, o kitoj foto- žydintys jaukiai ir šiltai žiedeliai prie lango..
tavo koliaže niekaip nesupratau, kas yra pirmoje foto- labai neaiškiai... mačiau, kad kažkas sudžiuvusio, tik labai neaiškiai atskleista
QUOTE(paprasta @ 2010 12 07, 22:04)
tavo koliaže niekaip nesupratau, kas yra pirmoje foto- labai neaiškiai... mačiau, kad kažkas sudžiuvusio, tik labai neaiškiai atskleista
jhadjhsfkshfjks, nesikeikiant. Nu kaip nesimato? AKINIUS UŽSIDĖKIT. Taigi čia sudžiūvusos sušąlusios gėlės etikmat Ar Jums dar ir veislę tų gėlių reik įžiūrėt?
Nu nematot tai nematot, bala nematė.. jau supratau kad susimoviau
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 07, 22:01)
jauciu ir as sudalyvausiu
o dbr kaip fotkinam, tikriausia jau buvo, bet praskaiciau: kadre gali but TIK vaza? ar visokiu nnn daiktu ir vaza, portretas su vaza, geles su vaza... ??
QUOTE(antajo @ 2010 12 07, 23:08)
jauciu ir as sudalyvausiu
o dbr kaip fotkinam, tikriausia jau buvo, bet praskaiciau: kadre gali but TIK vaza? ar visokiu nnn daiktu ir vaza, portretas su vaza, geles su vaza... ??
o kiek idomiu ir ivairiu variantu galima pateikti tik vazos? manau nedaug, todel as uz varianta, kai galima fotografuoti kaip nori, svarbu, kad kadre butu vaza
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 07, 22:07)
jhadjhsfkshfjks, nesikeikiant. Nu kaip nesimato? AKINIUS UŽSIDĖKIT. Taigi čia sudžiūvusos sušąlusios gėlės etikmat Ar Jums dar ir veislę tų gėlių reik įžiūrėt?
ir su akinukais nesupratau norėtųsi aiškiau matyti